Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee onun 20 tlsi sigarana gidiyordur. Kaşıkla tünel kazmak sizinki. Fake geliyor artık konunuz. Desem ki adamı tanımadan evlendin sana sürpriz oldu çok saçma. Bir de hiç detay vermiyorsun. Kısa net cevaplar... Siz bu adamı nasıl düzeltirimin cevabını arıyorsunuz, cevap net düzelmez..Harçlık bırakıyor
Ne kadarlık evlisin?Tamam da benim hiçkimsem yok gidecek bir yerim de yok işim de yok ben nereye gidicem
Evet kadın sığınma evleri var ama korunma denen bişey yok kaç kadın bu şekilde gitti uzaklaştırma kararları olmalarına rağmen kaçıp gitsem hiçten yaşatmayacak adalet var mı gerçekten
Tedavi olsun yoksa yapmadiginiz bir şey yüzünden kadın cinayetine kurban gidersiniz yada bir gölgenin altında yipranirsiniz.Eşim sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve aşırı bir şekilde kıskanç ne yapmam gerekiyor sürekli herşeyimi kontrol ediyor evde güneşlikleri bile açtırmıyor açmak istediğimde sen oranı buranı millete göstermeye mi çalışıyorsun diyor dışarı çıkıyoruz normal bir kazak giymeme rağmen göğüslerimin sallandığı bahanesiyle bana kızıyor ve sürekli önümü kapattırıyor arkadaşlarımla bir yere salmıyor gece yataktan sigara için kalktığımda bile başkalarıyla yazıştığımı zannedip kalkıyor ve kavga başlıyor bana karşı aşırı bi takıntısı ve kaybetme korkusu var bir dediğini iki etmiyorum ona karşı bu zamana kadar yanlış bir şey de yapmadım fakat bu sorunu bir türlü çözemiyoruz
Allah kimseyi duşürmesin ama çoğu kişi kadın siginma evlerinin berbat bir yer olduğunu söylüyor.Kadın sığınma evlerinde korunma yok öyle mi? Bu saçma bilgiye nerden ulaştınız yazabilir misiniz?
Ben okurken yaşlandim ayol işten geldim uyudum telide kapattım eşim aramış ulasamamis geri aradım yorgunum uyudum dedim iyiki kapatmisin rahatsız etmedim dedi illa kiskanip delirmesi gerekmiyor sevdigini göstermek için sevgi o değil sevgi güvenmek onun huzuru için cabalamak onu bogmamak. Size cehennem gibi hayat yaşatip sonrada seven kiskanir mi diyor külliyen yalan.Çalışmıyorum çünkü ne zaman bi işe girsem ordaki erkeklerle sorun çıkartıyor ve sürekli bana bağırıp çağıracak birşeyler buluyor ve burnumdan getiriyor
Allah kimseyi duşürmesin ama çoğu kişi kadın siginma evlerinin berbat bir yer olduğunu söylüyor.
Ben ona evin güvenli demedim zaten gitsin sonsuza kadar değil kendini toplayana kadar kalsin o evden kesinlikle daha güvenli. Kadın siginma evinde kalan daha iyi bilir tabi.Konu sahibinin yaşadığı ev harikulade mi? En azından sığınma evinde bir şizofrenle aynı yatakta yatmayacak. Ayrıca kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Elbette beş yıldızlı otel konforu yok ama berbat denemez. Can güvenliğiniz de garantide sandığınız gibi korunma yok durumu söz konusu değil.