Eşim sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve aşırı bir şekilde kıskanç ne yapmam gerekiyor?

Kaç kere randevu aldım hiçbirine gitmedi götüremedim şimdi de çalışmayı bahane ediyor iş yerinden izin alamadığını söylüyor
Siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz.
Sıkılmıyor musunuz evde.
çalışmak gibi bir durum söz konusu olabilirmi.

Siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz.
Sıkılmıyor musunuz evde.
çalışmak gibi bir durum söz konusu olabilirmi.
Çalışmıyorum çünkü ne zaman bi işe girsem ordaki erkeklerle sorun çıkartıyor ve sürekli bana bağırıp çağıracak birşeyler buluyor ve burnumdan getiriyor

Kadın sığınma evleri bunun için var. Aksi durumda gideceğiniz yer mezar olacak
Evet kadın sığınma evleri var ama korunma denen bişey yok kaç kadın bu şekilde gitti uzaklaştırma kararları olmalarına rağmen kaçıp gitsem hiçten yaşatmayacak adalet var mı gerçekten

Çalışmıyorum çünkü ne zaman bi işe girsem ordaki erkeklerle sorun çıkartıyor ve sürekli bana bağırıp çağıracak birşeyler buluyor ve burnumdan getiriyor
Yapmayın Allah aşkınıza yazık size evlilik ortaklıktır zora koşmak değil değer verme sevme sahiplenmedir. Sizinki eziyet olmuş kesin tavrınızı koyun eğer seviyorsanız tabi ya doktora gideriz yada ben yokum deyin. Seviyorsa sizi kabul eder.

Evet kadın sığınma evleri var ama korunma denen bişey yok kaç kadın bu şekilde gitti uzaklaştırma kararları olmalarına rağmen kaçıp gitsem hiçten yaşatmayacak adalet var mı gerçekten
O zaman evinde otur öyle ölürsün. Adalet bulur belki seni

Kadın sığınma evleri bunun için var. Aksi durumda gideceğiniz yer mezar olacak
Evet kadın sığınma evleri var ama korunma denen bişey yok kaç kadın bu şekilde gitti uzaklaştırma kararları olmalarına rağmen kaçıp gitsem hiçten yaşatmayacak k
Yapmayın Allah aşkınıza yazık size evlilik ortaklıktır zora koşmak değil değer verme sevme sahiplenmedir. Sizinki eziyet olmuş kesin tavrınızı koyun eğer seviyorsanız tabi ya doktora gideriz yada ben yokum deyin. Seviyorsa sizi kabul eder.
umarım

Eşim sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve aşırı bir şekilde kıskanç ne yapmam gerekiyor sürekli herşeyimi kontrol ediyor evde güneşlikleri bile açtırmıyor açmak istediğimde sen oranı buranı millete göstermeye mi çalışıyorsun diyor dışarı çıkıyoruz normal bir kazak giymeme rağmen göğüslerimin sallandığı bahanesiyle bana kızıyor ve sürekli önümü kapattırıyor arkadaşlarımla bir yere salmıyor gece yataktan sigara için kalktığımda bile başkalarıyla yazıştığımı zannedip kalkıyor ve kavga başlıyor bana karşı aşırı bi takıntısı ve kaybetme korkusu var bir dediğini iki etmiyorum ona karşı bu zamana kadar yanlış bir şey de yapmadım fakat bu sorunu bir türlü çözemiyoruz
Şizofren olmadığına emin misin? Vallahi yetkili makamları eve üşüştürüp sığınma evine git. Nasıl kimsen yok Napıyordun evlenmeden önce?

Back
X