• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli pavyonlarda bir fikir verebilir misiniz?

Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
Ne yapacağınız belli aslında neyini soruyorsunuz? Bu durumda verebileceğiniz en yanlış karar o adamla evli kalmak! Çocuğunuzu düşünün kendinizi düşünmüyorsanız.

Ya işte o yüzden birimi ne diye sordum .Eğer görev gereği o ortamlarda ise ,kilifina uydurabikir .İş yeri sahibi hakkında bilgi sahibi olmak için kadınlarla samimi oldum mecburen vs diyebilir .Ki var öyle işler içlerine sızmak için samimiyet kurabikiyirlar oradakilere ...Görev gereği olabilir değilse de bunu bahane edebilir
Evet sivil polis kadının biriyle konuştum hatta gece vardiyası dan çıkınca bende kaldı uzun süreden beri ilişkimiz var aramızdan çekil dedi bana

Vazgeçer diye hep umutladim ama yok bizide gözü görmüyor artık kadınlarla sarmaş dolaş resimlerini buldum emniyete şikayet etmek istiyorum ama bize bişey yapar diyede korkuyorum işim olsa bir dakika bile durmak istemem
Aileniz yokmu size sahip çıkacak. Hem size nafaka vericek sonuçta sizde iyi kötü bir iş bulursanız hayatınızı idame ettirebilirsiniz

Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
Ne amacla gidiyor pardon da?Görev icabı baskına falandır ins,
Ama kadınların telefonunu niye alsın?
Hala bosanmamızdaki sebep?

Çok Zor bir durum ortada çocuk olması dahada zor iş bulamıyorum işin kötüsü
Kardeş yapıcak Bi şey yok valla çocuk olsun olmasın az biraz güçlü kadın ol ailen yanındaysa daha kolay olur çocuğu bırakırsın annenlere, tekstile bile olsa gir çalış rahatını düşünme bir süre, en az maaş 2000lira annenlere maddi destek de olursun birşey demezler.. Zamanla iyi bir iş de bulursun öyle adamla ömür geçmez ki 8yaşındaki çocuğundan bile utanmıyorsa iflah olmaz maalesef :(

telefonunu elinden alın mı diyelim ne diyelim eşiniz değişmicek memnun gibi durumdan ayrılmak en doğrusu hayat şartlarınızı bilemeyiz ama burda ki insanların diyebilceği tek şey ayrıl demek maalesef başka çözüm beklemeyin

Soruşturma birimi ama emniyetten görev gelmedikce Kendi kendine ne araştırıyor olacakki hadi araştırdı diyelim kadınlarla sarılmış fotograflarida var polislere olan güvenim sarsıldı
Her görevi soylemeyebilir ...Amacım adamı aklamak değil tabiki ama böyle görevler var yani İstanbul da bı abi böyle bir çeteyi çökertmek için aylarca onlarla yatıp kalktj şüphe cekmemek için bir iki defa hap bile almaya kalkmış yutmayip tukurnus ama tipi görsen serseri gibiydi. içki ortamları ,kadınlar vs .....Ne zamandan beri böyle kadinlsrls resimler filan var yada çalıştığı yerde tanıdığın ağzı sıkı birisi varsa sor görev icabı mj gidiyor diye yada eşinden bilgi alabilecegin birisi varsa ne bileyim ...
Yani görev icabı ise suçlu bild çıkarır seni mağdur olursun yok kendi pisligiyse donuna kadar alırsın ..yani ayrılırsan bile haklarından mahrum ol istemem görev olmadığına emin ol önce

Şüphesi mi kalmış ayol aleni aldatılıyorsun. Yanlış karar bu adamla aynı evde durmak, birlikte falan olmuyorsundur inşallah sonra hastalık kapmışım diye ikinci bir konu açmayasın. Ha yok ben memnunum, erkek olsun da başımda dursun, boşanamam ben falan diyorsan da görmezden duymazdan gel otur evinde ne diyeyim.

Aileniz yokmu size sahip çıkacak. Hem size nafaka vericek sonuçta sizde iyi kötü bir iş bulursanız hayatınızı idame ettirebilirsiniz
Ailem varda her erkek yapmıştır zamanında giyin süslen kendine bak diye beni sorumlu tutuyorlar beni istemiyorsa ayrılsın benim o kadınlar yüzünden onurumu kırması doğru değil diyorum evladın var sabret diyorlar

Kanıt topla
Boşan
Nafaka al
Direk şikayet etme mahkedeki iddiaların ve kanıtların işine yansır zaten. Direk şikayet edersen kendini hedef haline getirirsin

Her görevi soylemeyebilir ...Amacım adamı aklamak değil tabiki ama böyle görevler var yani İstanbul da bı abi böyle bir çeteyi çökertmek için aylarca onlarla yatıp kalktj şüphe cekmemek için bir iki defa hap bile almaya kalkmış yutmayip tukurnus ama tipi görsen serseri gibiydi. içki ortamları ,kadınlar vs .....Ne zamandan beri böyle kadinlsrls resimler filan var yada çalıştığı yerde tanıdığın ağzı sıkı birisi varsa sor görev icabı mj gidiyor diye yada eşinden bilgi alabilecegin birisi varsa ne bileyim ...
Yani görev icabı ise suçlu bild çıkarır seni mağdur olursun yok kendi pisligiyse donuna kadar alırsın ..yani ayrılırsan bile haklarından mahrum ol istemem görev olmadığına emin ol önce
Beraber çalıştığı arkadaşlarına mı sormaliyim

Kanıt topla
Boşan
Nafaka al
Direk şikayet etme mahkedeki iddiaların ve kanıtların işine yansır zaten. Direk şikayet edersen kendini hedef haline getirirsin
Aynen bize bişey yapar diye korkuyorum abiside polisti karakolda intihar etti

Çalışmaya başlasanız iyi olur.

Ya kabullenip deşmeyeceksiniz ya da boşanacaksınız. Başka yolu yok üzgünüm. Eşiniz maymun iştahlının teki..

Evet sivil polis kadının biriyle konuştum hatta gece vardiyası dan çıkınca bende kaldı uzun süreden beri ilişkimiz var aramızdan çekil dedi bana

daha ne şüphesi ile yaşıyorsun ki anlamadım.
herşey ayan beyan ortada.
sevişme bari bu adamla hastalık kaparsın mazallah.
boşanmakta bir seçenek tabi..

Back
X