• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli pavyonlarda bir fikir verebilir misiniz?

Baba o kadar önemli ki kız çocuğu için çok daha önemli ...Aynı olmasa da benzer olaylar,travmalarla büyüdüm ve geçmiyor 80 yaşına da gelsem geçmeyecek ...O olayları hatırlatan tek bir şey yetiyor yıllar öncesine dönmeye ....Allah bize ve bizim gibi yaralı çocukluk geçirenlerde de yardım etsin :KK43:

Seninle hayatlarımız baya benziyor sanırım ve 87li isen yaşlarımızda aynı. Doğuya gelebilmek için bir kırılmışlık olması gerekliydi buraları kimse sevmezken sevebilmek için.

Ve evet geçmiş herzaman bizimle beraber geliyor. Aldıpımız kararlar, verdiğimiz tepkiler, yürüdüğümüz yol hep ona göre şekilleniyor. Psikologlar hep çocukluktaki travmaları araştırır bence baba travması en büyüklerden bir tanesi. Gerçekten Allah bizede bizim gibi yaralı çocukların herdaim yanında ve yardımcısı olsun 🤲

Seninle hayatlarımız baya benziyor sanırım ve 87li isen yaşlarımızda aynı. Doğuya gelebilmek için bir kırılmışlık olması gerekliydi buraları kimse sevmezken sevebilmek için.

Ve evet geçmiş herzaman bizimle beraber geliyor. Aldıpımız kararlar, verdiğimiz tepkiler, yürüdüğümüz yol hep ona göre şekilleniyor. Psikologlar hep çocukluktaki travmaları araştırır bence baba travması en büyüklerden bir tanesi. Gerçekten Allah bizede bizim gibi yaralı çocukların herdaim yanında ve yardımcısı olsun 🤲
Evet 87 liyim :) maalesef o kiriomislik gitmiyor sadece üzerini ortuyosun ,yada öyle saniyosun ...saçma sapan bahanelerle doverdi mesela .ta o zamandan yemin ettim birgün çocuğum olursa asla asla vurmayacagim kimseye de dokundurtmatacagjm diye çok şükür bazen çok sabrımı tasiriyor ama yine de dokunmadik.Bagiruyorum onu da yapmasam iyi tabi .eşim benden daha sakindir daha bagirmadi desem yeri bir gün sesini yükseltti onda bile o kadar kötü oldum ki ...Sen bağırmayacaksin o sana hep guvensin senden korkmasın seni sevsin diye ağladım sinirlerim boşaldı hata ediyorum belki ama geçmiyor işte ...

Evet 87 liyim :) maalesef o kiriomislik gitmiyor sadece üzerini ortuyosun ,yada öyle saniyosun ...saçma sapan bahanelerle doverdi mesela .ta o zamandan yemin ettim birgün çocuğum olursa asla asla vurmayacagim kimseye de dokundurtmatacagjm diye çok şükür bazen çok sabrımı tasiriyor ama yine de dokunmadik.Bagiruyorum onu da yapmasam iyi tabi .eşim benden daha sakindir daha bagirmadi desem yeri bir gün sesini yükseltti onda bile o kadar kötü oldum ki ...Sen bağırmayacaksin o sana hep guvensin senden korkmasın seni sevsin diye ağladım sinirlerim boşaldı hata ediyorum belki ama geçmiyor işte ...

Konu sahibesi hepsini toplatıp çocuğuna nasıl bir hayat yaşatmak istiyor görür inşallah. Çünkü ben o adamın bu düşkünlükleri yüzünden abdestli, namazlı biri diyerek ilk evliliğimi yaptım. Aman ona bemzemesin diye .Oda aldatan, şiddet uygulayan biri çıktı. Yani yaptığımız tüm hatalar, yada yaşam biçimimizi bize yaşattıkları nedeniyle farklı yaşıyoruz. Ama yanlış yapmamızıda engelliyor mesela sizdeki gibi ne güzel evladın ve eşinle umarım ağız tadıyla yıllar geçirirsin.

Soruşturma birimi ama emniyetten görev gelmedikce Kendi kendine ne araştırıyor olacakki hadi araştırdı diyelim kadınlarla sarılmış fotograflarida var polislere olan güvenim sarsıldı
uzuldum gercekten bugunde polis bayrami gercekten ailesine esine asik olanda cok bu tarz konularla kendini mahvedende cok o tarz yerler habire somurmece senin ve evladinin rizkini o kadinlara yediriyorsa yaziklar olsun ona ne diyeyim yav ark polislerde bu ozguven nerden geliyo bu ego anlamis degilim hayir numara vermekte nedir ne yani telde konusunca ne geciyo eline esim emniyet amiri birgun bi polis arkadsin eside bilirsin whatsap gruplari var gorevler nobetler hersey paylasiliyo oraya gorustugu kizin nosuna ve fotosuna kdr atiyo ve grupta en az 1000kisi ekli hrmen haber verip esime grup yoneticisi fotoyla noyu siliyo normalde grup komserinin ilgilenmesi gerekirkn esim polis arkadasida alip evlerine gidiyo kiz bi agliyo evde yiyecek yok icecek yok ist gibi yerdeyiz ben kimin kapisina gideyim surekli dovuyorms baba evine git diye eve beskurus para getirmiyorms bu arkasida gorsenz aaa bunlari yapan bumu cocukla konusa konusa duzelttiler konuya mudurde dahil olmus ki aileye cok onem verir seni demis dagin birine surerim kopek gibi surundururum yha evine barkina sahip cikacksn yada secimini sen yap meslekten ihraca kdr giderim demis zamanla akli basina geldi gecenlerde avmde gorduk gauet iyilerdi esiylede bazen goruyorum kari kari degil gezen yiyen icen evle barjla alakasi yok kocalari esim esim diye fir donuyo iyilerinde sansi yok gercektn cok tanidigim var esini canta gibi dolastiran karsina al konus baktin olmuyo deki amirine anlaticm komserine anlaticm herkes bilsn srnin ne oldugunu de madem sen utanmiyorsn benmi utanicm de meslegindn tasidigin belindeki silahtan utan adam ol de derdin ne meslrkten atilmamki o serefi ben sana yasatim de bakalim ne dicek nerde gorev yapiyo istmu

Back
X