Eşim sürekli pavyonlarda ne yapmalıyım

beautifulgirl25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
54
11
286
41
İstanbul
Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum

Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
Aldatılıyorsunuz maalesef.
Hani farkedemeniz galiba henüz...

İş icabı olduğunu söylüyor ama hep pavyon kadınlarına mi yardımcı oluyor orayı anlamadım eglenecem hayat böyle güzel senden daha iyi karılık yapıyorlar diyor

Çok afedersiniz ama ohaa eşinize bu ne terbiyesizlik pislik herif
ağzıyla söylemiş zaten sizi aldattığını aileniz yokmu arkanızda kıçına tekmeyi vurun üstüne birde şikayet edin

zaten bu polis milletinin çoğu hovarda oluyor .bunda üniforma seven kadınlar etkili..o kadınlar tavlıyor polisleri..ya çekecen ya boşayacan

Yani tam boşamalık adam üzgünüm ama.. Siz söyle güzel bi kanıt elde edin boşarken işe yarar belki. .

O alismis cnm ondan biyol olmaz ya aldatilmayi kabuk edip bsy olmamis gbi sessizce otrcaksn sabretceksn ya bosancaksn bnm tanidigm bi abla vardi esnin kirk tane dostu oldu kadn sabretti hep en son duzeldi diyodu ama bncr duzelmemistr adam alismis kadnlarla yatmata anladnmi bu bi aliskanlk huylu huyundan vazgecmez polis die yapmaz die biseymi varki ya bu kisilkle alakli meslekle degl sizin cocugnz var ama ayrilnca nasl yapcaksn nasl gecinceksn den en iysi esinin tlnde bdha bsy gorunce ekran goruntusu al snrada kavga et onun goznu korkut yalandan annenlere git kavga et guzelce akli basna gelsn

zaten bu polis milletinin çoğu hovarda oluyor .bunda üniforma seven kadınlar etkili..o kadınlar tavlıyor polisleri..ya çekecen ya boşayacan
Polisler hep ayni gorumcemn kocasda polis gorumceme kac boynuz tajti karisiyla ilgili deli vs diyo kadinlara bide yakaladim bn yani kmsenin haberi yok valla ondan snra korktm polis askerlerden artk

İş icabı olduğunu söylüyor ama hep pavyon kadınlarına mi yardımcı oluyor orayı anlamadım eglenecem hayat böyle güzel senden daha iyi karılık yapıyorlar diyor
Senden daha iyi karılık yapıyorlar mı diyo?? Ne olur buna izin vermeyin........ çok ağır laflar bunlar.. kendinize olan saygıyı yitirmenize neden olur. İzin vermeyin... lütfen.. bu adam sizi aldatmıyorsa dahi bu cümleyi söyleyebiliyorsa geri kalan hic birseyin önemi yok bence. Hayat ona sen ve çocuğunla güzel olmalı sizle eğlenip keyif alabilmeli.. yazıklar olsun diyorum..
Benim fikrim ilk baş silkelenip dimdik ayakta durup eğer imkanınız varsa işe girip çalışmak kendinizi maddi anlamda garantiye aldığınız gibi de eşinizden boşanıp cocugunuza sımsıkı sarılıp yeni ve huzurlu bir hayata başlamak.... ne yazık ki yazmak kadar kolay değil bunları yapmak farkındayım ama Rabbim yardımcınız olsun inşallah hakkınızda hayırlısı olur..

ay herif pavyon karıları için isterlerse işten atsınlar diyor, bacım sen hala ne yapmalıyım mı diyorsun ?????
boşanacaksın.

Back
X