Esim sürekli telefonda

Bobo10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
5
0
1
İi akşamlar arkadaşlar
Eşim sürekli telefonda okey oynuyor artık okadar gına geldiki her gece aynı sorun!!! Hiç adam gibi sohbet muhabbet yok çok sıkılıyorum sanki evde yokmuş gibi işten geliyorum oda ayni sekilde insan bi ilgi gösterir şu telefonunu elinden bırakıp özlediğini gösterir. Ama nerde bırak o telefonu biraz sohbet edelim dediğimde ben seni duyuyorum böylede konuşabiliriz veya başka ne yapabilirizki diyor. Aslında okadar ilgisiz biri degil illaki gösteriyor beni nekadar sevdiğini falan ama gerçekten biktim artık demin yine aynı konu yüzünden tartıştık bağırdım çağırdım umrunda değil kaç saat oldu o telefon düşmüyor elinden sinirden yatmaya gittim hiç birşey demedi oyunu bırakıp gelmedi yanıma ve hala şuan oynuyor bende kapıyı yüzüne kapattım...yani benim istedigim oturup bi iki çift laf etmek ...sizde aynı sorunu yaşayan varmı ne yapmam gerek?

Ben ben ben ben :)) ama ben ne yaptım oyunu silmedim çünkü tekrar yüklerdi bendeeeeeee oyunu gizledimmmmmm :D

Valla onu çok yaptım inanki :D ama faydası yok tam tersi sinir oluyor oyuna çünkü çok konsantre oluyor öpsem geri öper ama devam eder oynamaya

Nasıl gizledin çok iyi bir fikir hahha
Bak canım menüye giriyorsun sağ üst köşede seçenekler butonu var ona baş uygulamaları gizleye tıkla ve okey i okyleeeee :D Bide eğer kısa yola atanmış mı diye bak ana ekran sayfalarına varsa ana ekrandan da kaldır hiç çaktırma ama :D

Kötü haber, oynadığı oyun seninle sohbet edip anlatacaklarını dinlemekten daha çok ilgisini çekiyor. Ortak yapacağınız bazı şeyler bularak ilgiyi üzerine çekmen gerek, kavgayla olmaz bu iş.

günümüzün en büyük dertlerinden biri resmen,
karı koca iletişimi zayıflıyor,
aile iletişimi zayıflıyor,
arkadaş iletiişimi zayıflıyor
...

yaz günündeyiz, alternatif çok, planları siz yapın ve önce biraz zorlayın, zamanla bu alışkanlığını bırakır diye düşünüyorum.

Bizde yasiyoruz ama sorun bende :halay: esim yinemi kkdasin diyor adam bikacak artik bende genelde telefonu elimden dusurmem ama ona karsi ilgiliyim hic bir kerede birak sua telefonu dedigini duymadim. Hem telefonu hemde onu idare edebiliyorum:rapci::KK59:

Valla bende bundan şikayetçiydim
Bende onun gibi oldum
Sorun kalmadı benim için
Tabi o şimdi bana ne kadar telefonla ilgileniyorsun diyor
Bende sağol senin sayende diyorum
Sıkıntıdan patlıyor
Ama bizim şöyle bir Türk kahvesi keyfimiz vardır
1 saate yakın sürer
Zaten işten gel yemek ye, çay iç derken akşam bitiyor
O yüzden o 1 saat bana yetiyor
Sende onun yaptığı gibi yapmaya çalış
Emin ol sinir olacaktır

Valla benim esim de oyun bağımlısı android de ne kdr oyun varsa teline indirir dener en büyük hobisi.ama onu bu duruma iten benim biraz da.cunku ben de tez yaziyorumm butun bos vakitlerimde.farkli bir etkinlik.yapamiyoruz.tez bitsin bir el atacagim duruma ama su an isime geliyor :)

okey oyunu sohbet bazlı bir oyun birileriyle konuşuyor olmasın.
bu arada benim kocamda clash of clans müptelası o dert bende de var.

Siz dikkatinizi ona vermeyin... Sürekli basında beklemeyın.. Gidin kendinize uğraşlar bulun.. Gözlerinizi üzerinden baska yone cevırdıgınızı gorurse sızınle ılgılenecektır.. Son bı sans deneyın bakalım..

adama plan yapın dikkatını cekecek eve okey alın birlkte oynayın veya sende indir karsısına otur oyunda . yada futbol mu sevio futbol izleyn birlikte en cok yapmak dan zevk aldıgınız ne varsa ama sadece snn degl onunda onu yapın...
bende cok oynyorum ama esim evde yokken:KK73:

Sizde onu sallamayın.sunırlı cümleler kurun.zorunlu olduğunuzda konuşun.oyunu bırak falan demeyin.yemek yedikten sora o telefonu eline alıyosa sizde tableti alıp yatak odasına çekilin.bi süre sora noluyoz ya demeye başlayacaktır.ozaman şöyle dersiniz : bundan sonra sen napıyosan bende öleyim....

Valla aynen öyle yapicagim biraz değerimi anlasin bende aynı şekilde evde yokmuşum gibi davranacagim bakalım nasıl oluyormuş. Böyle insan ister istemez soğuyor sinirden patlıyorum. Demek herkezde aynı sorun var tek ben değilim :D dediğim gibi ilgisiz bir insan değil her hafta biyerlere gideriz gezeriz tozariz ama tek evde olduğumuz zaman telefona kitleniyor kendi dünyasinda yaşıyor ...

benm eşimde oynar ama müptelası değildir.. geçerim ynına beraber oynarız. sonra bıkar birlikte vakit geçirirz. bilaardoya düşkün daha çok..oynadıgı zaman hiç umrumda olmaz .. bu yüzden belkide saplantı oluşmadı

Back
X