Eşim taharet almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Islak havlu kullanılabilir. Pisliği peçeteyle silse de sonuçta eli oraya götürünce tertemiz bir tabaka olmuyor. Ha zaten peçeteyle silindikten sonra tertemiz olsa el kullanmaya ihtiyaç kalmaz? Demek ki el kullanma ihtiyacı hissediyorsan, eline de mikrop geçiyor.

Mesela, sizin anlattığınız gibi peçeteyle önce silip, sonra totosunu eliyle suyla yıkayıp çıktıktan sonra sabunla elini yıkayan insan mutfağa geçip size elleriyle bir dilim kek kesip veriyor? Afiyetle yer misiniz? Merak ettim.

Sizde tabaka mı kalıyor silseniz bile? Cok şaşırdım şuan. Peki nasıl temizleniyorsunuz?

Hanımefendi o kadar haklı ki. Çok kötü bir şey tuvalet temizliğini yapamayan insanların olduğunu bilmek. Dünyadaki en temizleyici şey sudur. Ve çocuklarımızın bezi nasıl değişiyor?

Her ne ise...anladım ki otobüs, dolmuşlardaki rahatsız edici koku sadece terden ibaret değilmiş.

Siz nasıl temizleniyorsunuz peki?

Islak havlu + su + peçete.

Ayrıca doktorlar da kesinlikle dışkıya el sürülmemesi gerektiğini söylüyor. Peçeteyle ne kadar silinse de temiz olmadığı bariz ki el kullanılma ihtiyacı hissediliyor. Ele de mikrop bulaşıyor.

Ayrıca bildiğiniz gibi, küçük çocuklar ve bebekler taharet alamıyorlar elleriyle bu durumda onların da mikrop yuvası ya da pis olması gerekirdi??? Islak kalın havlu, peçete ve su gayet yeterli.

Sizde tabaka mı kalıyor silseniz bile? Cok şaşırdım şuan. Peki nasıl temizleniyorsunuz?

Valla bende kalmadığı için hiç elimi kullanma ihtiyacı hissetmedim. Siz peçeteyle sildikten sonra elinizle totonuzu yıkadığınıza göre sizde kalıyor olmalı. :KK54:

Malesef kendini ilgilendirmiyor evli olunca. O bölgenin temiz olmaması birliktelikten sonra kadına mikrop geçiriyor. Mantar olsun vajinal iltihap olsun geçmeyen akıntılar olsun erkeğin mikrop taşımasından. Kadın ilaç fitil krem kullana kullana bir hal oluyor geçmiyor yine de nedenlerinden biri bu. Sonra evin içinde o adam kokuyor nasıl yaklaşacaksın? İş yerinde dahi kokuyor. Her gün kıyafet değiştirse de her gün kokmuş kıyafet çıkıyor durmadan yıka makinada.

Temizleyip temizlememesi değil,
Nasıl temizlediği.
Ister ıslak mendil kullansın, ister yıkasın, kendi boklu donlarını yıkamaya başladığında bulur bir yolunu diye düşündüm

banada elle taharetlenmek pis geliyor hele evde birde cocuk var
iyice su tutulup islak mendille falan silmek daha hijyenik sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X