- 21 Aralık 2014
- 9.022
- 27.620
- 798
O değil de, ekşıye düşeceğiz diye aklım gidiyor. Buralar değerlenir geceye kadar feyz alalımSonr biz takıntılı oluyoruz insanlar totosunu yıkamaktan aciz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O değil de, ekşıye düşeceğiz diye aklım gidiyor. Buralar değerlenir geceye kadar feyz alalımSonr biz takıntılı oluyoruz insanlar totosunu yıkamaktan aciz![]()
Konu nahoş da kuraldışı bir şey yok ki ne yapsın neden kapatsın konuyu?@Kazen Nütfen konuya bakarmısınız içimiz dışımızoldu
Hangimiz eşimizin aile üyelerinin totolarını nasıl yıkadığını biliyoruz ki?eşinizin ailsei de mi böyle? çünkü ailede gördüğünü yapar insan..
Islak havlu kullanılabilir. Pisliği peçeteyle silse de sonuçta eli oraya götürünce tertemiz bir tabaka olmuyor. Ha zaten peçeteyle silindikten sonra tertemiz olsa el kullanmaya ihtiyaç kalmaz? Demek ki el kullanma ihtiyacı hissediyorsan, eline de mikrop geçiyor.
Mesela, sizin anlattığınız gibi peçeteyle önce silip, sonra totosunu eliyle suyla yıkayıp çıktıktan sonra sabunla elini yıkayan insan mutfağa geçip size elleriyle bir dilim kek kesip veriyor? Afiyetle yer misiniz? Merak ettim.
Bilmesek daha iyiHangimiz eşimizin aile üyelerinin totolarını nasıl yıkadığını biliyoruz ki?
Bir tek ben bilmiyor olamam bence.![]()
Hangimiz eşimizin aile üyelerinin totolarını nasıl yıkadığını biliyoruz ki?
Ayy Allahım okudukça gülme geliyorSizde tabaka mı kalıyor silseniz bile? Cok şaşırdım şuan. Peki nasıl temizleniyorsunuz?
hayır yani ailesi de mi pis acaba, çünkü annesi küçükken öğretmediyse o da aynıdır diye dediydim :)Hangimiz eşimizin aile üyelerinin totolarını nasıl yıkadığını biliyoruz ki?
Siz nasıl temizleniyorsunuz peki?
Ee o zaman sol eli nasil pis islere tahsis ediyorsunuz?
ben sag elimi kullanamiyorum ne yaparsam sol el devreye giriyor![]()
Gayet açıklayıcı cevaplar gelmişde ondanKonu nahoş da kuraldışı bir şey yok ki ne yapsın neden kapatsın konuyu?
Virgülü hangi araya koydunuz nereye virgül koysam olmuyo![]()
Vallahi bende bi kötü oldum ;d gidiyorumGayet açıklayıcı cevaplar gelmişde ondan![]()
Sizde tabaka mı kalıyor silseniz bile? Cok şaşırdım şuan. Peki nasıl temizleniyorsunuz?
Malesef kendini ilgilendirmiyor evli olunca. O bölgenin temiz olmaması birliktelikten sonra kadına mikrop geçiriyor. Mantar olsun vajinal iltihap olsun geçmeyen akıntılar olsun erkeğin mikrop taşımasından. Kadın ilaç fitil krem kullana kullana bir hal oluyor geçmiyor yine de nedenlerinden biri bu. Sonra evin içinde o adam kokuyor nasıl yaklaşacaksın? İş yerinde dahi kokuyor. Her gün kıyafet değiştirse de her gün kokmuş kıyafet çıkıyor durmadan yıka makinada.
Ahaha ay çok alemsin yaa''Sol el ile alınmalı, cunku kendi kendini dezenfekte etme özelliği var. (gizli özne kullanmış totosundan bahsediyor)''
![]()
![]()
![]()
Valla bende kalmadığı için hiç elimi kullanma ihtiyacı hissetmedim. Siz peçeteyle sildikten sonra elinizle totonuzu yıkadığınıza göre sizde kalıyor olmalı.![]()