Eşim taharet almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu arada konu kocalarımızın kakasına kadar geldiyse gerçekten bugunluk bu kadar internet yetermiş bana.
Ama böyle insanlar var maalesef. Çok duyduğumuz şeyler degil ama kesinlikle dışardan göründüğü gibi degil insanlar.
Bir yakiniminda eşi böyleydi. Inanamamis konduramamistim.

biri de demiş sol el kendi kendini dezenfekte edebiliyor diye, bilmediğimiz bir inkubatör özelliği mi var sol elimizin, sağda neden yok?
çok guldum ya.
Sol el kendi kendini dezenfekte edebiliyorsa g.tün kimbilir ne marifetleri vardir... extra taharete gerek yok bence:D

Ama böyle insanlar var maalesef. Çok duyduğumuz şeyler degil ama kesinlikle dışardan göründüğü gibi degil insanlar.
Bir yakiniminda eşi böyleydi. Inanamamis konduramamistim.

misler gibi görunen bir arkadaşımızın eşi vardı surekli pırt yapıp burnunu karıştırıyomuş, kızcağız nasıl şikayetleniyodu, adama baksan da konduramazsın hayatta, bizim yanımızda ayhan ışık gibi, eve gidince recep ivedik oluyomuş.

Pardon da bize ne eşinizin taharetinden? Rahatsız oluyorsanız uyarın, iğreniyorsanız boşanın. Evet bu kadar. Yani bizim ne yapmamızı bekliyorsunuz? Buna ne gibi bir tavsiye verelim?

Midem bulandı vallahi. :mad:

Hafif tepkili azarlar şekilde konuş erkekler yumşaklıktan anlamıyor benim eşimde teharet almaz peçeteyle temizler ama iç çamaşırında hiç leke görmedim sanırım baya güzel temizliyor ama ben iç çamaşırında leke görseydim kesinlikle tepki verirdim kızardım. Tuvalete ıslak mendil koy onla temizlensin en iyi çözüm bu. Takip et ellerini mutlaka yıkattır böyle saçma bir bahane mi olurmuş elimi dokunmuyorum ne demek ya Sen takip et elini yıkattır. Ben de ıslak mendil kullanıyorum ardından yıkıyorum peçeteyle kuruluyorum ben de çok titizim sanırım:110:

Sol el sağ eli niye karıştırıyorsunuz abi vallahi sol elimle yemek yediğim için 30 senedir bitmeyen anneannem nasihatine maruz kalmışım gibi yine tadım kaçtı ya, totomu hangi elimlen şey ettiğim kadının bitmeyen derdi.
Tövbest bi de sol el kendini temizler mi yazılmış? Solaklar noluyormuş, bizde sağ elde mi var yoksa totomuz kendinden dezenfektanlı herhalde?
Yanlış mı okudum diye 3 kere okudum ya.

Kilodunda leke olmadığı ve ellerini temizce yıkadığı müddetçe sorun yok bence. Bırakın adam totosunu nasıl temizleyeceğine kendi karar versin.
Eşiyle birliktelikten sonra mikrop kapıyor kadın. Ne kullanırsa kullansın adam tam temizlenmedikçe geçmiyor mikrop. Evliyse dikkat etmek zorunda.

Ya bende suna takildim bu b..ka degmekten korkanlar çocuklarınızin poposunu nasıl temizliyorsunuz ? Onları da peçeteyle mi siliyorsunuz ? Ki..niz b.k kokarken aman elim kokmasin mi diyorsunuz? Yok elden koku çıkmıyormuş.kaliteli sabunlar gayet çıkarıyor.sivi sabunlar çıkarmıyor.sastim bazı yorumlara ya

Bu saaten sonra değişeceğini sanmıyorum

Ya bende suna takildim bu b..ka degmekten korkanlar çocuklarınızin poposunu nasıl temizliyorsunuz ? Onları da peçeteyle mi siliyorsunuz ? Ki..niz b.k kokarken aman elim kokmasin mi diyorsunuz? Yok elden koku çıkmıyormuş.kaliteli sabunlar gayet çıkarıyor.sivi sabunlar çıkarmıyor.sastim bazı yorumlara ya
Çocuğum yok. Kendi pisligime de ellemiyorum. Ama engelli kardeşimin altını binlerce defa degistirmisimdir. Kendisi benden iki yaş küçük. O ayrı bu ayrı.

Çocuğum yok. Kendi pisligime de ellemiyorum. Ama engelli kardeşimin altını binlerce defa degistirmisimdir. Kendisi benden iki yaş küçük. O ayrı bu ayrı.
ama çıkmaz elden pislik demissiniz .insan mecbur kalınca neler yapiyor .bende igrenirdim çocuk olunca mecbur yikiyorsunuz.kokusu çıkmadığına ve temiz olmayacağına inanmıyorum.kardesiniz için geçmiş olsun

B.ku elle temizlemek bana da hep iğrenç gelmiştir. Klozete açarım tazyıklı suyu sonuna kadar sonra da peceteyle silerim temizlenir gider. Elimle temizlensem sonra o elle nasıl yemek yaparım. Elimi çamaşır suyuna yaptırmam lazım yemek yapabilmek için.

Dötü su ve peçeteyle temizlemenin yeterli olduğunu savunupda,elle temizlendiğinde sabunla yıkansa bile elin temizlenmeyeceğini düşünmek ne kadar garip ya... zaten taharet sırası klozetler için önce su tut,temizle,kurula alaturka içinde peçeteyle sil, yıka ,kurula değilmidir? Eşinize bu saatten sonra öğretemezsiniz sokma akıl kırk adım gider,bir iki dikkat eder sonra tekrar aynı yola devam eder
Bakın şimdi normal insanlar gibi hergun dus alindığında, once peceteyle silip kaba pisliği alip ardindan taharet musluğu ile yikayip sonra da tuvalet kağıdıyla kurulandıgimizda bu temizlik popomuza yetiyor. Cunku elimizin aksine popomuzla yemek yspmiyoruz, yemek yemiyoruz, etrafimizda ki kisilere ve esyalara dokunmuyoruz. Popomuz icin bu rutin temizlik yetiyor cunku gece dusumuxu da aldigimizda genel olarakta temizlenmis oluyoruz.

Ama elimizle diski gibi milyarlarca hastalık yapici mikroorganizma iceren birseye elimizi surdugumuzde, ne kadar yikarsak yikayalim yeterli gelmez. Cunku o el ile yemek yiyoruz, yemek yapıyoruz, daha birsuru sey. Popo temizliğiile el temizlediğini bir tutmamak gerekiyor yani.

Bakın şimdi normal insanlar gibi hergun dus alindığında, once peceteyle silip kaba pisliği alip ardindan taharet musluğu ile yikayip sonra da tuvalet kağıdıyla kurulandıgimizda bu temizlik popomuza yetiyor. Cunku elimizin aksine popomuzla yemek yspmiyoruz, yemek yemiyoruz, etrafimizda ki kisilere ve esyalara dokunmuyoruz. Popomuz icin bu rutin temizlik yetiyor cunku gece dusumuxu da aldigimizda genel olarakta temizlenmis oluyoruz.

Ama elimizle diski gibi milyarlarca hastalık yapici mikroorganizma iceren birseye elimizi surdugumuzde, ne kadar yikarsak yikayalim yeterli gelmez. Cunku o el ile yemek yiyoruz, yemek yapıyoruz, daha birsuru sey. Popo temizliğiile el temizlediğini bir tutmamak gerekiyor yani.

Neden elleri yıkamak yeterli gelmesin yahu iyice sabunla yıka tamam... ayrıca benim için popo temizliği el temizliğide bir... güzel yıkanmayan popodan çamaşıra bulaşan şey hastalık yapar ... her taharet musluğu tazikli olmuyor sonuçta illaki elle müdahale gerekiyor yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X