Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Donlarımızı sağ elle mi çekeceğiz? Bi kere taharet musluğu bile sağda bizde. Popoyu yıkadıktan sonra yere elimizi çıkardığımızda akan sular nolacak? Dalga amaçlı sormuyorum. Sırf akan sular yüzünden su tutup silme sonra yine su tutup silme... Temizlenene kadar bunu devam ettiriyorum ben.Tahareti bilmeyen ne cok insan var, ben artık şaşırmıyorum
Ve bununla ilgili bi dernek falan kurmayı düşünüyorum artık : )))
Captan elinle temizlenmeyeceğine inanıyorsan neyle temizleneceğine inanıyorsun
Duş alırken de mi vucuduna su tutup cıkıyorsun
Kimse elini pisliğe sür demiyor, peçeteyle güzelce temizleniyorsun, en son su ile bi güzel yıkıyorsun ve peçeteyle kurulama yapıp ellerini sabunlayıp cıkıyorsun.( Bunları yaparken sol elini kullanıyorsun. Sol eli pis işlere, sağ eli temiz işlere tahsis etmiş olacaksın yani) İnansan da inanmasan da en temizi böyledir
Ne alaka oğlu katil olanın anası babası da mı katil? Bi kere esmerden sarışın bebek olan bir dünyadayız.O degil de adam boyleyse anasi babasi nasildir? kaynana elinden yemek yemek![]()
Ekşi Sözlük'teki başlıkAbla senin herifin g.tü ekşi sözlükte de gündem oldu 10 sayfaya yaklaştı meshur oldu adam haberi yok![]()
Ay nasıl oluyor bu gündem olduğu nasıl anlaşılıyor hep merak etmişimdirAbla senin herifin g.tü ekşi sözlükte de gündem oldu 10 sayfaya yaklaştı meshur oldu adam haberi yok![]()
Temizlik aliskanligi cocukluktan kazaniliyor. Anne baba egitimi ile... nasil alakasi olmaz? sanki bu aliskanlik dogustan geliyor dedik...Ne alaka oğlu katil olanın anası babası da mı katil? Bi kere esmerden sarışın bebek olan bir dünyadayız.
Sitede sol ust kosede yaziyo gundem diye tikla oraya kabak gibi yaziyo orda esim taharet almiyo diyeAy nasıl oluyor bu gündem olduğu nasıl anlaşılıyor hep merak etmişimdir
Bi video vardı aklıma o geldi abla g.tün kameraya çıhıyo diyen bi orkestracı vardı![]()
Aynen
Araplikla ne alakası var?Doktorlar defalarca ifade etti dışkıya el sürmek inanılmaz mikroplu bir durum, sabunla da tam olarak çıkmıyor.
Ama yook illa arap yöntemi olacak.
Kendilerini çok temiz sanıyorlar ama böyle temizlendiğini öğrendiğim birinin eliyle temas etmek düşüncesi![]()
Ben bankaciyim ama neler geliyor başına anlamadım açıkçası. Tuşlara basilmaisndan başka bir iş geldiği yok ki. Zaten atm lere gereksiz dokunmak yaslanmak önünü kullanım dışında işgal etmek yasak güvenlik çeker hemen. Kartı sokunca içinin pis olduğunu düşünüyorsanız eğer o atmlerin içi 2 güne bir supuruluyor.O ATM’lerin başına neler geliyor bilseniz, zaten elinizi süremezsiniz. Hatta ATM’ye soktuğunuz karta dokununca bile elinizi yıkayın.
Araplikla ne alakası var?
Birşeyle alaka kuracaksınız dinle alaka kurun.
Teharet namaz kılan bir insan için mecburi bir temizliktir. Buda o insanları ilgilendirir. Bundan sonra temas ettiğiniz insanlara da sorarsınız bu ayrıntıyı.
İsteyen istediği yeri istediği gibi temizlesin de saçma sapan yerlere cekmesek konuyu olmuyor.
Kazen gelip bu konuyu kapatsan artık.