• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim tam bir opsesif hemde fazlasıyla....

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
içimi döküp rahatlamak istiyorum açıkçası..
neredeyse 2.5 yıldır evliyim..16 aylık oglum var tam bir oyuncu :))
ama evlilik evlilik gibi degil afeersiniz ne bir ilgi ne alaka ne cinsellik hiç bişey yok..,
o kadar bencil ki kendinden başkasını düşnmez..
dun arkadaslarımız geldi onların yanında demedigini bırakmadı..
oglum kucuk oldugu için cogu zaman uykusuz kalıyorum ve unutuyorum herşeyi..
ama buna bile bagırıp büyütüyo herşeyi..
alışveriş merkezine gidiyoruz yok sagdan gitme soldan git..satıs danısmanını cagırıyorum
benden habersiz nasıl cagırırsın der..para vermez harcıyorsun parayı diye..
para bırıktırırım neden bırıktırıyorsun harca der..
oglum aglar ne biçim annesin 16 aydır bir cocuga bakmayı ögrenemedin der..
oglum hasta olur sen bu cocugu hasta ettin der döver..
herşeye alınır kızar herşeyi üstüne alınır..
tv izlerim neden belgesel izlemiyorum diye kızar..
dizi izlerim bunlar sana ne katıyo yararı varmı der gene kızar..
sen beni sevmiyorsun sana neden ilgi gösteriyim der...
ki bu artık dogru onca sey olduktan sonra artık sevgi kalmadı..
sürekli ben senden buyugum ben senin kötülügü istmem der ve onun gibi olmam için sürekli baskı yapar..
hastalık hastasıdır..hergun yeni bir hastalık cıkarır..gülmez hep suratı asıktır..
öpüşmez bile cunku helikobakteri diye bir bakterinin yayılacagını düşünür..
ya yemin ederim öpüşmeyi özledim yan yana yatmayı özledim...
bu nasıl bir evliliktir..oglum kucuk pedegogların dedigine göre 4 yasına kadar anne ve babasıyla buyumesi
daha iyi dediler..ki cogu kavgamızı onun yanında yapmıyoruz ..
ama bende kadın oldugumu hissetmek isitiyorum ne yapıcam bilmiyorum..
nasıl davranmalıyım böyle durum yasıyan varmı acaba....
ama ona inat herseye inat yüzüm hem gülüyoo

ama evlilik evlilik gibi degil afeersiniz ne bir ilgi ne alaka ne cinsellik hiç bişey yok..,
alışveriş merkezine gidiyoruz yok sagdan gitme soldan git..satıs danısmanını cagırıyorum
sürekli ben senden buyugum ben senin kötülügü istmem der ve onun gibi olmam için sürekli baskı yapar..
hastalık hastasıdır..hergun yeni bir hastalık cıkarır..gülmez hep suratı asıktır..
bu nasıl bir evliliktir..oglum kucuk pedegogların dedigine göre 4 yasına kadar anne ve babasıyla buyumesi

huzursuz bir ortamda büyümesi daha mı iyiymiş:26:

bu nasıl bır koca bu nasıl bır evlilik.pedogoglar soyledı dıeyemı ayrılmıyorsunuz?oglunuzu allah bagışlasın.siz ona iyilik yaptıgınızı düşünüyorsunuz ama en buyuk kotuluyu yapmış oluyorsunuz.cocuk hep kavga kurultu ıcınde buyuyor yarın oglunuzda aynısını yapmayacagı en malum. ne sevgı goruyor ve saygı hep kavga hep kusluk.ne bıleyım hakkınızda hayırlısı.yorum yapmak istemiyordum ama kendimi tıutamadım

inanaın babasız veya annesiz büyümek daha kötü..hep bir taraf eksik ablamın cocuklarından biliyorum boşanmayla sonuclanan
cocukların ne halde oldugunu...
zaten odasına kapanır bilgisayar basından kalmaz sabahtan akşama kadar arada laf sokar
gider..artık cvp bile vermiyorum...benım için varlıgı ile yoklugu bir..
ama inanın anneme gidiyorum kalmaya cok huzursuz oluyor..nede olsa babası..
bu yüzden ona bu hakszılıgı yapamam..babası çok iligili ogluyla
sorunu benımleeee o yüzden diyorum..

Gerçekten çok garip bir durum Allah kolaylık versin size çok zor ama kendinizi böyle yıprattıkça o yıpranma oğlunuzada yansır yazık günah ona.

bu adamla bir ömür geçirmeyi düşünüyormusun varmı o kadar sabrın .

bence hemen ayrılmayı aklınıza getirmeyin,hareketlerinizle sözlerinizle eşinize alındığınızı,kızdığınızı belli etmeye çalışın,anneliğin o dönemlerinde çocuğa bakmaktan kendimizi tamamen unutuyoruz,biraz kendinize vakit ayırın,eşinizin dikkatini çekmeye çalışın,ilişkiler zaman zaman monotonlaşıyor,farklı yöntemler denemek lazım,yoksa ayrılmak çok kolay

eşin seni hamileyken ve lohusayken bile döven bir mahlukat değil miydi
eski konularını hatırlıyorum
evlenmeden öncekileri bile
bu adamın ne mal olduğu belliydi
göz göre göre evlenmişsin
bari keşke çocuk olmasaydı hemen en azından boşardın

Bir pedegog böylemi söylüyor yani,husursuz mutsuz bir evin içinde nasıl büyüyecek peki oğlunuz..

Obsesiflik değil bu piskopatlık...!!!
Hasta ettin der döver de ne demek?
Rutine bağlamış anlaşılan...
Eşiniz kendisini sizden çok yukarda görüyor... konumu, işi iyi heralde...
Ruh hastası olmuş eşiniz...
İnsan eşini öpmez mi beee.. yuhhh.. bakteri bulaşırmış... ilişkiyede girme o zaman...!!!
Çocuğa üzüldüm ben, yavrum daha 4 yaşında :(((

babasız annesiz çocuk büyütmek tabiki zordur ,ama her gün huzursuzluk,kavga olan bir yerde büyüyen çocuk ne olacak...
diğer konularını bilmiyorum ama sorunlar sonradan oluşmaz belliki baştan varmış bir şeyler ,düzelmeden çocuk neden düşündünüz ki?
neyse Allah bağışlasın size ama olan hep çocuklara oluyor ,

dovuyor dediginde benim icin olay orada bitti..hasta bi adamla ne cocugun ne de sen saglikli bir hayat surersiniz..zannediyor musunuz ki cocugunuz babasiyla buyuynce mutlu olacak hayir olmayacak cunku babasini ve seni ornek alacak..buyuk olasilikla ileride psikolojik sorunlu biri olmaya egilimi olacak.bunlari bir dusun.

ben sadece içimi dökmek istedim..mazlumun ahı yerde kalmıyor ki..
istedigikadar bagırsın cagırsın artık oglumun yanında yapamaz..zaten öyle mutlu bir cocuk ki
o damdan nasıl böyle cocuk olmus anlamıyorum..nadir aglar..geceleri hala gazdan uyumuyor o ayrı...
işi iyidi pilot tu kendisi...oyle seyler cektim ki allah seni benim elime düşürsün dedim..
ve 2 aydır ucmuyor içine bir kokrku geldi..beni ne olur sen götür uçusa diye yalvardı...
artık onu kaideye almıyorum..oglumla cok mutluyuz...arafda bagırır laf sokar artık dövemez...
benimde artık esim cıkıyo.....herşey para degil onu anlamıyo...ona inat bosanmıyıcam
benle oglumu mutlu görünce dha beter mutsuz olucak...ya aadam olucak ya olacak....
cinsellige gelince..adam gercekten manyak insan eşinden igrenirmiii...ki ne bir pisligim var nede bir sivilcem...
kendi bilir....ama insan ihtiyac duyuyor ne yazıkkı

İşi iyiydi yazmışsınız, peki şu an çalışmıyor mu?
Çalışmıyorsa acısı sizden çıkabilir...
Oğlumla mutluyum diyorsunuz? peki ya geçen yıllar...?

istedigikadar bagırsın cagırsın artık oglumun yanında yapamaz..zaten öyle mutlu bir cocuk ki
o damdan nasıl böyle cocuk olmus anlamıyorum..nadir aglar..geceleri hala gazdan uyumuyor o ayrı...
işi iyidi pilot tu kendisi...oyle seyler cektim ki allah seni benim elime düşürsün dedim..
ve 2 aydır ucmuyor içine bir kokrku geldi..beni ne olur sen götür uçusa diye yalvardı...
artık onu kaideye almıyorum..oglumla cok mutluyuz...arafda bagırır laf sokar artık dövemez...
benimde artık esim cıkıyo.....herşey para degil onu anlamıyo...ona inat bosanmıyıcam
benle oglumu mutlu görünce dha beter mutsuz olucak...ya aadam olucak ya olacak....
cinsellige gelince..adam gercekten manyak insan eşinden igrenirmiii...ki ne bir pisligim var nede bir sivilcem...

Bu korkusuyla uçmadığı iyi,yoksa çok daha vahim şeyler olabilir allah saklasın yani..

Eşinizin yardım alması için bişeyler yaptunuz mı peki,böyle oğlumla mutlu olduğumu görsün diyorsunuz ama bu sefer daha kötüye gitmesin durumu..

arkadaşım önemli olan şu bence, sen eşinin bir bakıma psikolojik hastalığı olduğunu tespit etmişsin ama eşin bunu kabulleniyormu? çünkü anlattığın kadarıyla gerçekten eşinde psiklojik bir rahatsızlık var... onu bu konuda ikna edebilirmisin? çünkü bu şekilde bir evlilik devam etmez ... sana da yazık arkadaşım.... ayrıca şimdi çocuğun küçük ama ileride böyle takıntılı bir babayla büyüyen çocukta da sosyal öğrenme yoluyla aynı takıntılar görülmesi çok olası...

Bu korkusuyla uçmadığı iyi,yoksa çok daha vahim şeyler olabilir allah saklasın yani..

Eşinizin yardım alması için bişeyler yaptunuz mı peki,böyle oğlumla mutlu olduğumu görsün diyorsunuz ama bu sefer daha kötüye gitmesin durumu..

şimdi allah için işi için canını verir..gercekten iyi bir pilottur o ayrı şimdi..evet yardım alıyor..doktoruyla zaten hep irtibat içindeyim
prozac la stilizan kullanıyor..ama az fark etti artık dövmüyor bari ama takıntıları devam ediyor..guzellikle de anlatmaya calıstım ne ben senım nede sen bensin dedim..farklı ailelerde büyüdük ama evlilik ortak noktada bulusmaktır dedim..seni sürekli dinlersem o zaman ben kişiligimden vazgecmiş sen olmus olurum beni böyle kabul et dedim..yok anam bana mısın demiyor....ama tek bildigim ahım yerde
kalmıyor cok sevdigi işi bile yapamıyor...inşallahh ben calısırım oda nasıl ev idare es idare etmekmiş görür....

"Ona inat boşanmıcam..." derken?
Arkadaşım mazoşist misiniz?

dua edin.. dua ile değişmeyen şeymi var.. inş. düzelir,size ve ailesine karşı saygılı,sevgili olur.. çocuğunuzla beraberde dua edin.. Allah'a sığının ondan başka kimimiz var.. Allah yardımcınız olsun...

Back
X