• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim tam bir opsesif hemde fazlasıyla....

şimdi allah için işi için canını verir..gercekten iyi bir pilottur o ayrı şimdi..evet yardım alıyor..doktoruyla zaten hep irtibat içindeyim
prozac la stilizan kullanıyor..ama az fark etti artık dövmüyor bari ama takıntıları devam ediyor..guzellikle de anlatmaya calıstım ne ben senım nede sen bensin dedim..farklı ailelerde büyüdük ama evlilik ortak noktada bulusmaktır dedim..seni sürekli dinlersem o zaman ben kişiligimden vazgecmiş sen olmus olurum beni böyle kabul et dedim..yok anam bana mısın demiyor....ama tek bildigim ahım yerde
kalmıyor cok sevdigi işi bile yapamıyor...inşallahh ben calısırım oda nasıl ev idare es idare etmekmiş görür....

Dövmek ne demek ya,madem ortak bir noktada buluşamıyorsunuz fikirleriniz çatışıyor hem size hemde oğlununza yazık etmeyin lütfen..

Bir laf vardır can çıkar huy çıkmaz denir,eşiniz bu yolda fikirlerinden kesinlikle taviz vermez bence...

Durumun cok zor, Allah yar ve yardimcin olsun..:59:

Birisinin kocana haddini bildirmesi gerek. Herseyin en iyisini en dogrusunu bildigini sananlar genelde hic bir sey bilmiyordur, bence senin kocanda bir halt bilmiyor, sadece konusuyorda konusuyor:19: tam sopalik vesselam:57:Kendini sakin ezdirme ama onun gibide asla olma:20: Hissettiklerini ve icinde biriktirdiklerini ona anlat. Evliliginizi kurtarmak icin birlikte hareket etmelisiniz, yoksa evliliginiz evlilik olmaktan cikacak:59:

İstediğini yapsın, dövsün boşanmayacağım." demekle tam bir dayak arsızına benzediğinizin farkında değil misiniz? Sizi çöp olarak gören, döven, her şeyinizi eleştiren bir adama kızılır. Fakat adamın hal ve hareketleri devam etmesine rağmen siz hala akıllanmıyorsanız, burada kızılacak kişi eşiniz değil SİZSİNİZ.

Hangi pedagog; eşiniz sizi dövse de, sizi rezil bir yaratık olarak görse de, her gününüz kavgayla da geçse boşanmayın der Allah aşkına. Eşler arasında problemler olur ve hemen boşanmaya gidilmez fakat iki tarafta kendini düzeltmeye çalışırsa olur bu. Sürekli şiddet olan bir evlilikten bir çocuğun normal çıkacağını mı zannediyorsunuz? Aklı erdiğinde anne babasını ve başkalarının anne babasını karşılaştıracak. Belki sizin aranızdaki mutsuz evlilikten dolayı ileride hiç kimse güveni olmayan, korkak, evlilikten korkan bir çocuk ortaya çıkacak.

Boşanmayacağım, zaten onu da takmıyorum artık diyorsanız niye buraya konu açıyorsunuz. Evet konu açmakta serbestsiniz fakat yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla fikir almak istemiyorsunuz. Sadece eşinize duyduğunuz nefreti dillendirmek gayeniz. Bir kendinize gelin lütfen. Kenidinizi de bu kadar değersiz görmeyin. Yok öpmüyormuş, bakteriymiş.. Adam çocuğu hasta ettin diye sizi dövüyormuş. Kendiniz yazmışsınız. Artık dövmüyor da demişsiniz, ilaçtandır o. Adam ömür boyu prozac mı kullacak?

Eşiniz daha nişanlıyken kendini belli etmiş bir insandı burda insanlar neler neler söylediler ama siz evlenmekte inat etmiştiniz Ama malesefki can çıkıyor huy çıkmıyor boşuna düzelir diye beklemyin

eşiniz tedavide olmuyor sanırım.kavgacı,sevgisiz ve cinsellikten uzak

hay bakteriler seni yesin deseydiniz ya:1:

bu adam size ve çocuğunuza hiçbir şey veremez dayak dışında

çok gerildim canım ya ben dayanamazdım böyle bi adama. karışmasına tahammül edemem kimsenin hayatıma ama başına gelmeyincede anlamıyo tabii insan. benim değilde kuzenimin eşi böyleymiş bi parça. bi çok iyiymiş melek gibi yarım saat sonra bi bakıyomusun ortada kırılmadık eşya bırakmıyomuş. her laftan nem alıyomuş filan. doktor şizofren demiş. ayrıldılar ama boşanamadılar bebeğe takılan altınları gelinlik altınlarını almış adam o yüzden dava uzuyo bi de nafaka vermek istemiyomuş. boşanmakta zor böyle bi düşünceniz varsa kendinizi maddi manevi hazırlayıp öyle kalkısın derim.

sizimi döwüyor çocuk ağlıyor diye..öpüşmekten ne bakterisi geçiyomuş be hasta bu adam bence bi psikoloğa gitme ihtiyacı var...

opsesif değil, obsesif

bir de "artık beni dövmüyor" nedir
eşinize madalya mı takalım artık sizi dövmüyor diye anlamadım

canım eşin cidden tam bir psikopatmış:26:okurken şaştım kaldım.işin içinde şiddet var cinsellik yok adam seni sürekli eleştiryor böyle bir eşle yaşamak çok zor:50:bence evliliğini gözden geçir.bu şekilde evlilik ne kadar sağlıklı yürür ki.Allah yardımcın olsun

içimi döküp rahatlamak istiyorum açıkçası..
neredeyse 2.5 yıldır evliyim..16 aylık oglum var tam bir oyuncu :))
ama evlilik evlilik gibi degil afeersiniz ne bir ilgi ne alaka ne cinsellik hiç bişey yok..,
o kadar bencil ki kendinden başkasını düşnmez..
dun arkadaslarımız geldi onların yanında demedigini bırakmadı..
oglum kucuk oldugu için cogu zaman uykusuz kalıyorum ve unutuyorum herşeyi..
ama buna bile bagırıp büyütüyo herşeyi..
alışveriş merkezine gidiyoruz yok sagdan gitme soldan git..satıs danısmanını cagırıyorum
benden habersiz nasıl cagırırsın der..para vermez harcıyorsun parayı diye..
para bırıktırırım neden bırıktırıyorsun harca der..
oglum aglar ne biçim annesin 16 aydır bir cocuga bakmayı ögrenemedin der..
oglum hasta olur sen bu cocugu hasta ettin der döver..
herşeye alınır kızar herşeyi üstüne alınır..
tv izlerim neden belgesel izlemiyorum diye kızar..
dizi izlerim bunlar sana ne katıyo yararı varmı der gene kızar..
sen beni sevmiyorsun sana neden ilgi gösteriyim der...
ki bu artık dogru onca sey olduktan sonra artık sevgi kalmadı..
sürekli ben senden buyugum ben senin kötülügü istmem der ve onun gibi olmam için sürekli baskı yapar..
hastalık hastasıdır..hergun yeni bir hastalık cıkarır..gülmez hep suratı asıktır..
öpüşmez bile cunku helikobakteri diye bir bakterinin yayılacagını düşünür..
ya yemin ederim öpüşmeyi özledim yan yana yatmayı özledim...
bu nasıl bir evliliktir..oglum kucuk pedegogların dedigine göre 4 yasına kadar anne ve babasıyla buyumesi
daha iyi dediler..ki cogu kavgamızı onun yanında yapmıyoruz ..
ama bende kadın oldugumu hissetmek isitiyorum ne yapıcam bilmiyorum..
nasıl davranmalıyım böyle durum yasıyan varmı acaba....
ama ona inat herseye inat yüzüm hem gülüyoo
ben okurken içim bunaldı valla allah sabır versin

Ya ben 10 gun onceki konuyu merak edip ne olmuş diye arıyorum bulamiyorum 2011 yilinin konusunu bulup yorum atmak büyük basari :)

Back
X