Büyükşehir de yaşıyoruz .Yaşadığınız yere bağlı. Bizim sitenin dışı bildiğimiz köy. Arada eşim de alıyor yardımcı olma amaçlı.
Yalnız daha önce haberlerde duymuştum. Adamın biri yardımcı olma amacıyla bir kızı arabasına almıştı, sonra kız öldürüldü. Cinayet neredeyse üzerine kalıyordu...
İnsanlar çok kötü artık , gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara bile yardım etmekte çekinir hale geldik acaba mi diye düşünüyor insan ....Bende de korku oluştu eşim anlatınca.Benim eşimde öyledir
Adamın köyünü ıncığını cıncığını öğrenir bağlatılar ahbablıklar kurar hatta akraba bile çıkar
Tipten iyi kötü yakıştırması yapıyoruz da her zaman öyle olmuyor insan en yakınından çok guvendiginden bile zarar görüyor off sanırım şu son zamanlarda ki haberler beni etkiledi ....Benim esimin ogrencilik zamaninda otostopla turkiyeyi gezmisligi var. Simdilerde de yolda otostopcu gordumu illa ki alir. En son ankaraya giderken 4 kiz ogrenci almistik arabaya. Sohbet muhabbet gule oynaya gittik :) bence bir sakincasi yok. Zaten insanin tipinden anlasiliyor iyi kotu.
Kesinlikle ...25 sene önce biz de alırdık ama bugün artık arabaya binince kapıları kitliyoruz, bu kadar cesur ya da saf mı demeliyim olmaya gerek yok. Kimseye güvenmiyorum bu zamanda.
Tipten iyi kötü yakıştırması yapıyoruz da her zaman öyle olmuyor insan en yakınından çok guvendiginden bile zarar görüyor off sanırım şu son zamanlarda ki haberler beni etkiledi ....
Ne iyi görünenler var canım altlarından neler cikiyo atalay demirci yüzüne bak melek gibi duruyo okumuslugu var ama katil yok ya kimseye güven olmaz şu zamandaBenim esimin ogrencilik zamaninda otostopla turkiyeyi gezmisligi var. Simdilerde de yolda otostopcu gordumu illa ki alir. En son ankaraya giderken 4 kiz ogrenci almistik arabaya. Sohbet muhabbet gule oynaya gittik :) bence bir sakincasi yok. Zaten insanin tipinden anlasiliyor iyi kotu.
kendimi polyanna gibi hissettim birden. bir daha otostopçu almaya kalkarsan kafanı kırarım diye mesaj atacağım şimdi eşineNe iyi görünenler var canım altlarından neler cikiyo atalay demirci yüzüne bak melek gibi duruyo okumuslugu var ama katil yok ya kimseye güven olmaz şu zamanda
Canım ciddi söylüyorum kime guvenecegini insan bilmiyo artık yanlış mikendimi polyanna gibi hissettim birden. bir daha otostopçu almaya kalkarsan kafanı kırarım diye mesaj atacağım şimdi eşine
Çok haklısınız.Ne iyi görünenler var canım altlarından neler cikiyo atalay demirci yüzüne bak melek gibi duruyo okumuslugu var ama katil yok ya kimseye güven olmaz şu zamanda
Evet yanlış olmuş olabilir :)) atalaylarda var bişey o zaman yine tutmuş başka bi isim soylememisimÇok haklısınız.
Yalnız bu arada o Atalay Demirci değil Atalay Filizdi. ODTÜ lü katil. Atalay Demirciden de başka şeyler çıktı ya neyse...
Sonuç kimseye güven olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?