Eşim tanımadığı insanları arabasına alıyor

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Günaydın kızlar
Esim dun iki universite öğrencisini arabaya almış otostop cekiyorlarmis şehir merkezine gitmek için
Dün anlattı ikisi de erkekmis bu arada sohbet ettik vs vs diye anlattı
Geçenlerde bir abiyi daha aldım dedi ben çok rahatsız oldum ..nasıl güvenip de alabiliyorsun dedim işi şakaya vuruyor bana kim nababilir senin kocan şöyle böyle ya dedim ciddi ol haberlerde görüyoruz insan en yakınından görüyor zararı ki sen tanımadığın insanları arabana alıyorsun dedim .. abarttigimi söyledi eşim kendisi anlarmış insanın temiz olup olmadığını ... saçma sapan cahilce konuştu sinir etti beni surattan anlasilsaydi...yardım etme amacli aldigini soyledi seninleyken de almistik hatirla abartma simdi dedi

gecen sene ben yanındayken de almıştık bir ablayi doğru , bir de yaşlı bir amca otostop çekiyordu onu almıştık evimize neredeyse 1.5 saat uzaklıkta köyüne götürmüştük, ama o zaman hiç olumsuz düşünmemiştim .. yardımcı olduğumuzu düşünmüştüm kötü bir şey gecirmemistim aklımdan ama şimdi içim hiç rahat olmadı eşim anlatınca ...

Siz ne diyorsunuz , eşim yine kendi bildiğini yapar içim rahat değil ....

Benim eşimde öyledir
Adamın köyünü ıncığını cıncığını öğrenir bağlatılar ahbablıklar kurar hatta akraba bile çıkar
Geçen gün hastahanenin önünden geçerken yaşlı bir kadına sizi evinize götüreyim demiş

Yaşadığınız yere bağlı. Bizim sitenin dışı bildiğimiz köy. Arada eşim de alıyor yardımcı olma amaçlı.

Yalnız daha önce haberlerde duymuştum. Adamın biri yardımcı olma amacıyla bir kızı arabasına almıştı, sonra kız öldürüldü. Cinayet neredeyse üzerine kalıyordu...

Büyükşehir de yaşıyoruz .

Benim eşimde öyledir
Adamın köyünü ıncığını cıncığını öğrenir bağlatılar ahbablıklar kurar hatta akraba bile çıkar
İnsanlar çok kötü artık , gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara bile yardım etmekte çekinir hale geldik acaba mi diye düşünüyor insan ....Bende de korku oluştu eşim anlatınca.

Benim esimin ogrencilik zamaninda otostopla turkiyeyi gezmisligi var. Simdilerde de yolda otostopcu gordumu illa ki alir. En son ankaraya giderken 4 kiz ogrenci almistik arabaya. Sohbet muhabbet gule oynaya gittik :) bence bir sakincasi yok. Zaten insanin tipinden anlasiliyor iyi kotu.

Tipten iyi kötü yakıştırması yapıyoruz da her zaman öyle olmuyor insan en yakınından çok guvendiginden bile zarar görüyor off sanırım şu son zamanlarda ki haberler beni etkiledi ....

Tipten iyi kötü yakıştırması yapıyoruz da her zaman öyle olmuyor insan en yakınından çok guvendiginden bile zarar görüyor off sanırım şu son zamanlarda ki haberler beni etkiledi ....

bende sizin gibi çok huzursuz oluyordum en başta. hatta arabadan indiklerinde bakıyordum arka koltuğa, koltuk altlarına vs bir şey saklamışlarmı diye. ama zamanla alıştım. özellikle üniversite öğrencileri çok seviniyor arabaya aldığınızda. mutluluğun mutluluk getirdiğine inanıyorum ben. rahat olmaya çalışın sizde..

Bende birgün arabaya binerken yanıma gelip,ne tarafa gidiyorsunuz diyen,bizim evin bir üst sokağına gideceğini soyleyen çocuklu bir kadını arabaya almıştım,indirdikten sonrada demiştim ne yaptım ben ?bu kadın nasıl cesaret edipte bindi arabama? Vs vs.
Sohbet ederken çocuğun annesi değilde bakıcısı olduğunu söylemişti,içimden demiştim annesi bile kimbilir nasıl rahatsız olur .
O son oldu. Tamam kötü biri değilim,3 dakika süren bir yolculuktu hepi topu ama doğru değildi bence. Bu devirde kimseye güven olmaz. Hiç tanımadığımız birilerini arabaya almak,yada arabasına binmek doğru değil.

Ne iyi görünenler var canım altlarından neler cikiyo atalay demirci yüzüne bak melek gibi duruyo okumuslugu var ama katil yok ya kimseye güven olmaz şu zamanda

malesef bu zamanda iyi cesaret.
benim eşim almaz.
cikarsa bıçağı boynuma dayasa ne olacak der.
çok üzücü ama bu hale geldik ne yazık ki.
kimseye güven olmadığı bir gerçek

Benim eşimde alıyor ama Allah'tan köy yeri herkes birbirini tanıyor.jandarma dibimizde genelde onları yürürken görünce alıp götürüyor gideceği yerlere onun dışında şehir yolunda giderken alma diyorum çünkü ortalık çok karışık neyin ne olduğu belli değil... Bir arkadaş tipinden anlaşılır diyor da kravatlı katiller var bu memlekette herkese güven olmaz Allah korusun

Ne iyi görünenler var canım altlarından neler cikiyo atalay demirci yüzüne bak melek gibi duruyo okumuslugu var ama katil yok ya kimseye güven olmaz şu zamanda
kendimi polyanna gibi hissettim birden. bir daha otostopçu almaya kalkarsan kafanı kırarım diye mesaj atacağım şimdi eşine

doğru tabi insan bazen en yakınından bile zarar görebiliyor. bizleri bu hale getirenler utansın artık ne yapalım..

bu şans işi yani.

100 kişi alırsın bişey olmaz 101. bela olur. valla eşinin kendisinin düşünmesi lazım.

Çok haklısınız.
Yalnız bu arada o Atalay Demirci değil Atalay Filizdi. ODTÜ lü katil. Atalay Demirciden de başka şeyler çıktı ya neyse...
Sonuç kimseye güven olmuyor maalesef

Çok haklısınız.
Yalnız bu arada o Atalay Demirci değil Atalay Filizdi. ODTÜ lü katil. Atalay Demirciden de başka şeyler çıktı ya neyse...
Sonuç kimseye güven olmuyor maalesef
Evet yanlış olmuş olabilir :)) atalaylarda var bişey o zaman yine tutmuş başka bi isim soylememisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…