Eşim tanımadığı insanları arabasına alıyor

Benim de eşim alıyor ben de alma diyorum ama ben yardım amaçlı alıyorum olsun diyor inşallah kötü insanlarla karşılaşmazlar.

güvenip almam ben şahsen ne olur ne olmaz. bir kaza olsa kazada o kişi ölse insan kendni aklayamaz

Benim eşimde alır malesef
Enistemde surekli alırdı arabasına birilerini
Bi gün arabayı temizlerken koltugun altından kocaman bi et bıçagı çıkmış
O günden sonra kimseyi almadı arabasına

bi sıkıntı göremedim açıkçası
gece daha dikkatli olsun böyle konularda
insanlar artık bu şekilde şehirlerarası yolculuk bile yapıyor ücreti paylaşarak

Bu bahsettiğiniz olay hangisi, Kandıra'da olan mı?

Valla biz kimseyi almayiz
Esim de ben de artik insanlara yardim etmeye korkuyoruz aç değil açıkta değil dağ başı değil herkes bir şekilde bir vasıta bulabilir büyükşehirlerde o yuzden olumlu bakamiyorum.

Arabaya biner binmez kapıyı kilitlerim. Eşim de almaz, en büyük sebep de biz. Bana bir şey olursa ne yaparsiniz diye hicbir şeye karismiyorum diyor. Eşiniz de sizi ve varsa çocuklarını düşünüp bu cahil cesaretine son vermeli.

tipten iyi mi kötü mü olduğu nasıl anlaşılıyor.bence temkinli davranmakta fayda var

bildigi yapar gibi..ama ben hiç sevmem böyle birşeyi. kimin ne yapacagı bu zamanda hiç belli degil.

tamamen şartlara göre değişir. ama yardım etmek amaçlı hepimizin arabaya almışlığı vardır.
hatta biz üniversitedeyken hastane ile aynı hat üzerindeydi fakültemiz... bazen teyzeler falan dururdu hastaneye gidiyoruz sizleri de okula bırakalım falan derlerdi iki kişiysek binerdik çok iyi olurdu otobüs havasızlığını çekmektense :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…