- 28 Nisan 2018
- 63
- 35
- 3
- Konu Sahibi Hayatyalanolsa
-
Bence hic renk vermeden takipte kalın.
Yoo bosanamam diyorsan da hiiccc karistirma olayi.
Herseyi hemen öğrenmek istiyorsun tamam ama eger şüphede kalirsan hep suphe surer bence. Dikkatli ol.
Sakin yemin ettirme olayina girme.Tum onlemlerini alacaktir sayet aldatiyorsa.Sakin olmaya calis ne kadar olabilirsen tabi.Hic birseyi caktirma sakinn !
Önce bir olayı anlatsaydın bakalım ne ne değil bir bilseydik..
İçeriğini anlatsanız?
Ayrıca evet doğru,aldattım demez...
E bi anlatsaydınız. Konu var içerik bomboş.
İçime kürtiker düştü düşeli perişanım zaten. Boşanmak elbette kolay değil. Ama ben bu duygularla bu evliliği nasıl sürdürebilirim?
Sormayayıl mi yani? Arayayım. Bekle izle diyorum ama rol de yapamam ki
Neye istinaden böyle bir kanıya vardınız? Söylerseniz daha rahat yorum yaparız
Yemin ettirseniz, inanacak mısınız gerçekten yeminine? Sadece kendinizi kandırmış olursunuz
Çok şifreli konuşuyorsunuz ve burada bulmaca çözmekten hazzetmiyoruz.Evet sadece inanmak istiyorum. Cunku esimi seviyorum. Eşim ben uykudayken öper de çıkar. Bana sarılmadan uyuyamaz
Sevdiğini hep söyler. Ama işte en güvendiğimiz insan bile bizi yanıltabilir ne yazık ki
Yemin edince inanacakmısınız? Olayı anlatmamışsınız ki nasıl bir yardım bekliyorsunuzÇok korkuyorum. Sanki dünya başıma yikilmak üzere. Yanlış bir adım atmak istemiyorum.
Olayı şimdi burada yazarken dedim ki kendime bunu okuyan zaten hadi bacım geçmiş olsun aldatiliyorsun diyecek. Bunları duymaya hazır değilim. Her şey sadece bir yanlış anlama olsun istiyorum. Bu kadar güzel giden bir evliliği sonlandırmak, çocuklarımın bunları yaşamasını istemiyorum. Kimseye bir şey anlatamadım. Ne yapmaliyim? Bu gece esime yemin ettirip anlattirmayı düşünüyorum. Bunun sonucunda ise ne olacağını kestiremiyorum.
Bu acıyı tecrübe etmiş olanlar lütfen bana fikir versin. Aptalca hareket etmemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?