Eşim tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Ne yapmaliyım?

Hayatyalanolsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2018
63
35
3
Çok korkuyorum. Sanki dünya başıma yikilmak üzere. Yanlış bir adım atmak istemiyorum.

Olayı şimdi burada yazarken dedim ki kendime bunu okuyan zaten hadi bacım geçmiş olsun aldatiliyorsun diyecek. Bunları duymaya hazır değilim. Her şey sadece bir yanlış anlama olsun istiyorum. Bu kadar güzel giden bir evliliği sonlandırmak, çocuklarımın bunları yaşamasını istemiyorum. Kimseye bir şey anlatamadım. Ne yapmaliyim? Bu gece esime yemin ettirip anlattirmayı düşünüyorum. Bunun sonucunda ise ne olacağını kestiremiyorum.

Bu acıyı tecrübe etmiş olanlar lütfen bana fikir versin. Aptalca hareket etmemeliyim

Bence hic renk vermeden takipte kalın.
Yoo bosanamam diyorsan da hiiccc karistirma olayi.

Herseyi hemen öğrenmek istiyorsun tamam ama eger şüphede kalirsan hep suphe surer bence. Dikkatli ol.

İçime kürtiker düştü düşeli perişanım zaten. Boşanmak elbette kolay değil. Ama ben bu duygularla bu evliliği nasıl sürdürebilirim?

Sakin yemin ettirme olayina girme.Tum onlemlerini alacaktir sayet aldatiyorsa.Sakin olmaya calis ne kadar olabilirsen tabi.Hic birseyi caktirma sakinn !

Sormayayıl mi yani? Arayayım. Bekle izle diyorum ama rol de yapamam ki

Neye istinaden böyle bir kanıya vardınız? Söylerseniz daha rahat yorum yaparız

Yemin ettirseniz, inanacak mısınız gerçekten yeminine? Sadece kendinizi kandırmış olursunuz

Esinize guvenseydiniz su anda acaba aldatiliyor muyum diye suphe icinde olmazdiniz.Elinizdeki deliller gucluyse biraz daha bekleyeceksiniz.Tabi sonunda ne yapmak istediginiz de onemli.Velev ki aldatmis.Ne yapacaksiniz ? O yuzden diyorum takipte kalin.Olayi.anlatmak istemiyorsaniz da buradaki ben dahil hemen tum uyeler aynisini soyleyeceklerdir.Takipte kalin.

Meshur alisveris sitesinde satilan usb gorunumunde 50tl lik ses kayit cihazlarindan alin. Odaya yerlestirin ve o gece annenize ya da arkadasiniza kalmaya gidin. Siz yokken kimlerle nasil konusmus ogrenmis olursunuz. Kesintisiz 10saat kayit yapabiliyor. Tlfnuna casus yazilim kurabilirsiniz.
Yeter ki bulmak isteyin... İnsallah yaniliyorsunuzdur.

Neye istinaden böyle bir kanıya vardınız? Söylerseniz daha rahat yorum yaparız

Yemin ettirseniz, inanacak mısınız gerçekten yeminine? Sadece kendinizi kandırmış olursunuz

Evet sadece inanmak istiyorum. Cunku esimi seviyorum. Eşim ben uykudayken öper de çıkar. Bana sarılmadan uyuyamaz
Sevdiğini hep söyler. Ama işte en güvendiğimiz insan bile bizi yanıltabilir ne yazık ki

Evet sadece inanmak istiyorum. Cunku esimi seviyorum. Eşim ben uykudayken öper de çıkar. Bana sarılmadan uyuyamaz
Sevdiğini hep söyler. Ama işte en güvendiğimiz insan bile bizi yanıltabilir ne yazık ki
Çok şifreli konuşuyorsunuz ve burada bulmaca çözmekten hazzetmiyoruz.
Sizi de anlıyorum, inkar evresindesiniz sanırım kabullenmek istemiyorsunuz çok doğal...
Kendi adıma yardımcı da olmak isterdim lakin hiçbir şey anlamadım.
Ya anlayacağımız şekilde anlatın ya da “üzülmeyin” deyip geçelim.

Yemin edince inanacakmısınız? Olayı anlatmamışsınız ki nasıl bir yardım bekliyorsunuz

Peki anlatıyorum. 3 gün önce eşim cebindeki bozukluklara beraber kart slipini de bırakmış konsola. Çöpe atacakken baktım ki x otel spa bölümü diyor. 510tllik bir ödeme. İlk oteli aradım masajlar hakkında bilgi aldım. En düşügü 150 en yükseği 290 TL. Eşim masaj yaptırmayı hep isterdi. Ama bu fiyatlara göre bu iki.kişilik ya da ek bir ücret var. Oteldekileri suphelendirmemek için biraz bekledim ve bugün tekrar aradım. Esimi kardeşim gelmiş memnun kalmış onun yaptırdı gibi masajın aynisindan istiyorum filan deyince 155tlik isvec masaji yaptirdigini söylediler. E dedim 510tl ödeme yapmis oda masrafı da mi içinde derken evet süit oda dedi. Ben de aynısını istiyorum süitoda kaç TL dedim 510 dedi. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. 510 oda ise masaj için ayrı fatura mi kestiler? Ya da odayi kesin tutmuş mu ben mi öyle anlamayı bekliyordum bilemiyorum. Konusan yabanci uyrukluydu. Anlamakta biraz zorluk cektim. Oda gerçekten tutulmuşsa sorgulayacak bir şey yok. Ama işte net bilgim yok. Ne yapacağımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…