Eşim tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Ne yapmaliyım?

Normalde söylemezmi bugün masaja gittim diye anlatmazmı yani.
Yaptıgını ettiğini anlatan bi tipmi.
Bide niye fişide bıraksın öyle olsa atardı heralde.şimdi göstersen demezmi biş cevırsem orayamı bırakırım diye

Veya kadın size masajla birlikte oda fiyatını söyledi toplam olarak siz anlamadınız sanırım. Ama oda tutulmuş orası net.

Peki anlatıyorum. 3 gün önce eşim cebindeki bozukluklara beraber kart slipini de bırakmış konsola. Çöpe atacakken baktım ki x otel spa bölümü diyor. 510tllik bir ödeme. İlk oteli aradım masajlar hakkında bilgi aldım. En düşügü 150 en yükseği 290 TL. Eşim masaj yaptırmayı hep isterdi. Ama bu fiyatlara göre bu iki.kişilik ya da ek bir ücret var. Oteldekileri suphelendirmemek için biraz bekledim ve bugün tekrar aradım. Esimi kardeşim gelmiş memnun kalmış onun yaptırdı gibi masajın aynisindan istiyorum filan deyince 155tlik isvec masaji yaptirdigini söylediler. E dedim 510tl ödeme yapmis oda masrafı da mi içinde derken evet süit oda dedi. Ben de aynısını istiyorum süitoda kaç TL dedim 510 dedi. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. 510 oda ise masaj için ayrı fatura mi kestiler? Ya da odayi kesin tutmuş mu ben mi öyle anlamayı bekliyordum bilemiyorum. Konusan yabanci uyrukluydu. Anlamakta biraz zorluk cektim. Oda gerçekten tutulmuşsa sorgulayacak bir şey yok. Ama işte net bilgim yok. Ne yapacağımı şaşırdım.
Sadece oda tutmuş olabilir.

Ne is yapiyor esiniz ? Hani bazi meslek gruplarinda musterileri otele yonlendiriyorlar.Bu geldi aklima.Bir de o tarih ve saatte neredeydi esiniz ?

Bence oda fiyatıyla spa toplamı 510.
Eve gelmediği bir gece oldu mu?
Sonuçta masaj yaptırsa yaptırır eve gelir ve bugün masaj yaptırdım x otelde der neden saklasın ki.
Sırf masaj içinse oda neden tutulsun.
Arayıp tekrar "pardon sanırım anlayamadım odayla masaj dahil 510 tl mi demiştiniz ona göre yapıcam hesabımı da" diyin.
Ayrıca erkekler öyle aman fişi ortada bırakmayayım inceler falan diye pek düşünmez düz mantıktır çoğu.
Ha sorsa bu ne diye eee ııı şey arkadaş gitmişti de ben benim sanıp almışım atmışım cebime der öyle saçma yalanlar uydururlar.

Hepsini bilemem ama spa otellerde konaklama varsa ekstra ucret alinmiyordu sanirim masajdan.Yani sadece oda ucreti alinmis sanirim.

İsveç masajı yaptırdı dediler
Insan masaja gider de ben bugün masaja gittim demez mi arkadasin dediği gibi müşterilere böyle bisey olabilir mi deseydiniz ya x kişi otelinizde kalıyor mu diye yani böyle birseyden açık verirse bu adama bravo derler saman altından su yürütmüş ama çok da iyiyiz diyorsunuz siz deyin bakalım ya boğumlarım tutulmuş bugün araştırdım da biraz masaja gidelim sende istiyordun hem ne zamandir ben gittim diyecek mi

Ne is yapiyor esiniz ? Hani bazi meslek gruplarinda musterileri otele yonlendiriyorlar.Bu geldi aklima.Bir de o tarih ve saatte neredeydi esiniz ?

Yok öyle bir müşteri ağırlama işi yok.o gün evden geç çıktı. Slipteki saatten bir yarım saat sonra beni aradı. Bir şubeden diğerine geçiyorum filan diye

Onunde iki secenek var;eger affetmeye meyilli ise bosanma cesaretin yoksa gun yuzune cikartip kendini yipratma,olan sana olur yok eger suphelerinde hakli ciktigin an bosanmaya cesaret ederim dersen gizliden gizleye delil topla....Ciddi suphelerin varsa duygularina yenilip elinde fazlaca delil bulundurmadan esinle bildigini soyleme,once pusuya yat sabirli ol,emin oldugun vakit inkar edemeyecegi delillerle hesaplas,kisacasi icindeki firtinayi bastir biraz sabr et ve delil topla,akillica planlama yap

Ben bir süre daha beklemeniz taraftarıyım. Aldattıysa şayet; işin içinde otel vs olduğuna göre büyük oynamış demektir
Büyük oynayan ise, illaki tekrar açık eder kendini
Sakın ha sormayın. Yeminmiş falan çok gereksiz
Hem kendinizi kandırmış olursunuz hem de “ben ş... miyim seni aldattığımı mı düşündün bla bla bla” diye üste çıkar.

Belkide yanlış anlaşılma var bence esine direk sor böyle bişey buldum bu neyin nesi diye eminim mantıklı bir açıklaması olacaktır hemen kötü düşünmeyin
Zaten yalan söylediğini anlarsınız kafanıza yatmayan şeyler olursa saf ayağına yarın ona inanmış gibi yapin gerçekten böyle birşey yaptıysa eşiniz size dahada ilgili davranacaktır hareketlerini izleyin gözlem altına alın derim

Yok öyle bir müşteri ağırlama işi yok.o gün evden geç çıktı. Slipteki saatten bir yarım saat sonra beni aradı. Bir şubeden diğerine geçiyorum filan diye

Muhtemelen o surec icinde aramayin diyr arayip surdayim diye haber verdi size.Tek gecelik bir kacamak olabilir bu.Tabi en olumsuzunu dusunuyoruz su anda.

Yalan söylemiş, çok şüpheli.
Ne yaparsınız bilmiyorum ama erkekler çocuğunun üstüne yemin edip Kuran'a el basarak yalan söyleyebiliyor, bu yüzden yemin ettirmek anlamsız.

Back
X