"bundan onbes gun once ufak bır sıddete maruz kalmıstım" ilk cümlen...şiddetin ufağımı olur, bi kere başladım mı asla bitmez, bi adamın eşine tokat atması bi eşiktir o eşiği geçtimi tamamdır emin olabilirsin devamının geleceğine
Öncelikle geçmiş olsun okurken gözlerim doldu çok cekmıssın kısacık zamanda. En azından hemen kurtulmussun uzun yılların da heba olabilirdi. Sakin barisma ve mahkemede haklarını ara. Acaba gerçekten altın için mi evlendırıldın ama ne saçma bi iş, bu arada cinsel sıddete maruz kaldın mi ¿ O tarz bi adamdan onu da beklerim Öyle ise onu da belirtmeni öneririm.
çok üzüldüm inanamıyorum, şok oldumnasıl insanmış bunlar yaa iyiki atmışlar seni dışarıda kurtulmuşsun canım ya daha kötü şeyler yapsalardı sana çok çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun
sana yaptiklarini okuyunca resmen sok oldum
bi insan karisini nasil boyle dovebilir
hele kaynanan ona diyecek lafim yok
bebegini dusurmene cok uzuldum ama demekki hayirlisi buymus
aileni de tebrik ederim... bizimkiler olsaydi su anda ikiside yogun bakimda olurlardi
allah yardimcin olsun
nisanlı iken vize icin nisan günü nikah yabılmıstı ama formalite icabı ve nisanlılıktan 5 yada 6 ay sonra zorla iliski olmustu
okurken gözlerim doldu. Allah bir daha yoluna çıkarmaz inşallah bu insanları ve tez zamanda da sağlığına kavuşursun. acilen psikolojik desten almalısın.
sen utanicak bi sey yapmadin ki utanicak birileri varsa onlar utansin. kendini eve hapsetme daha fenalasirsintedavi almıcam evden cıkmayı düsünmüyorum hem yürüyemiyorum hemde utanıyorum
Arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum ama eğer bu yaşadıkların içinde cinsel saldırı da varsa donlarına kadar alırsın.
Özellikle takılar kadının zimmet eşyasıdır böyle bir kanunda var.
Senden zorla aldıkları için bir de bundan ceza alırlar.
Bildiğin hiç birşeyi saklama ve anlat.
Korkma da.
Böyle caniler insan olamaz, nasıl bir kalp nasıl bir beyin akıl alacak iş değil...
benim amcam degil onun amcası darp raporunu aldım
sen utanicak bi sey yapmadin ki utanicak birileri varsa onlar utansin. kendini eve hapsetme daha fenalasirsin
akşam akşam nasıl ağzımı bozdum şimdi insanmı bunlar ya elime alsam bir evirsem cevirsem çok sinirlendim. avrupa insan hakları mahkemesine kadar git arkadaşım şiddeti ispatla sağlık raporu al tlf da annene dinletmiş ya o dinlemeyi mahkemeye beyan et bide savcı dinlesin. ceza evlerinde süründür onuda annesinide sadece para ile kalmasın bu iş tazminat al.önce şittede uğradığın için mahkeme aç hemen aynı anda boşanma davası aç davan bitince bir üst mahkemeye git o bitince avrupa insan hakları mahkemesine alabilceği en ağır cezaları alsınlar. yanlarına bırakma canilerin.sağlam bir avukat bul paran yoksa baro sana bir avukat temin eder talebini bildir.
avukat tutucak babam avrupa insan hakları aklıma gelmemisti tesekkür ederim yurt dısında da iki yıl hapis yatmıs eroın yada esrar satmaktan.ve hırsızlık sucundan suanda aranmaktaymıs benim bunlardan haberim yoktu yeni oldu.
gercekten bazı konularda babamı ikna etmem cok zor oldu adam karsımda diz cöküb cocuk gb agladı yani bilemiyorum siddete siddetle cevab vermek ne kadar dogru yada cözüm mü bizim onlardan ne farkımız kalıcak o vakıt
tedavi almıcam evden cıkmayı düsünmüyorum hem yürüyemiyorum hemde utanıyorum
bu durum da ben degil baskası olsa ve bana utandıgını söylese bende senin söyledigin gb söylerdim ancak utanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?