esim tarafından canice siddete maruz kaldım

çok üzüldüm inanamıyorum, şok oldum nasıl insanmış bunlar yaa iyiki atmışlar seni dışarıda kurtulmuşsun canım ya daha kötü şeyler yapsalardı sana çok çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun

Öncelikle geçmiş olsun okurken gözlerim doldu çok cekmıssın kısacık zamanda. En azından hemen kurtulmussun uzun yılların da heba olabilirdi. Sakin barisma ve mahkemede haklarını ara. Acaba gerçekten altın için mi evlendırıldın ama ne saçma bi iş, bu arada cinsel sıddete maruz kaldın mi ¿ O tarz bi adamdan onu da beklerim Öyle ise onu da belirtmeni öneririm.

su halimi aynada görünce ilk siddetin ne kadar ufak kaldıgını gördüm yanında bu hale gelmeden önce o siddet bile çok büyümüstü gözümde yani ufagı yada büyügü diye ayırmak istemedim

nisanlı iken vize icin nisan günü nikah yabılmıstı ama formalite icabı ve nisanlılıktan 5 yada 6 ay sonra zorla iliski olmustu

sana yaptiklarini okuyunca resmen sok oldum
bi insan karisini nasil boyle dovebilir
hele kaynanan ona diyecek lafim yok
bebegini dusurmene cok uzuldum ama demekki hayirlisi buymus
aileni de tebrik ederim... bizimkiler olsaydi su anda ikiside yogun bakimda olurlardi
allah yardimcin olsun

okurken gözlerim doldu. Allah bir daha yoluna çıkarmaz inşallah bu insanları ve tez zamanda da sağlığına kavuşursun. acilen psikolojik desten almalısın.

gercekten bazı konularda babamı ikna etmem cok zor oldu adam karsımda diz cöküb cocuk gb agladı yani bilemiyorum siddete siddetle cevab vermek ne kadar dogru yada cözüm mü bizim onlardan ne farkımız kalıcak o vakıt

Arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum ama eğer bu yaşadıkların içinde cinsel saldırı da varsa donlarına kadar alırsın.
Özellikle takılar kadının zimmet eşyasıdır böyle bir kanunda var.
Senden zorla aldıkları için bir de bundan ceza alırlar.
Bildiğin hiç birşeyi saklama ve anlat.
Korkma da.
Böyle caniler insan olamaz, nasıl bir kalp nasıl bir beyin akıl alacak iş değil...

cinsel saldırı 8 yada 9 ay onceydi bunu kanıtlayamam

benim amcam degil onun amcası darp raporunu aldım

iyi yapmışsın belki yanlı davranabilir annen var sonuçta telefon konuşmaları var, sen korkma hiççç,
kötülük yapanın yanında kalmaz, ben kadına şiddet konusunda bayağı bir araştırma yaptım bununla ilgili bayağı ders alıyorum okulda,
evet çok zor ama üstesinden gelicek gibi değil, yasal süreç başladıysa gerisi gelir, elinde kanıtlarda var,
allah yardımcınız olsuni allahtan korkmayanlarla uüraşmak zor
ama başedersiniz allah yardımcın olsun bol sabır versin, feraha kavuşursun içini ferah tut sennn

çok doğruu kesinliklee yap bunları canımmmm ne gerekiyorsa sonuna kadar git bak burda hepimiz yanındayız

Allahtan korkusu olmayan insanlardan her kötülük beklenir hiç sasırmadım normal ruh hastası oldugu bariz belli zaten.bu bilgiyide mutlaka ilgili mercilere ilet güzelim

çok haklısın asla haksız duruma düşmeyin yada ellerine koz vermeyyinnn Allahımın izniyle mahkeme mahfedecek onları Rabbimde ahirette hesabını görecek inşallah

tedavi almıcam evden cıkmayı düsünmüyorum hem yürüyemiyorum hemde utanıyorum

canım acın belki çok taze ama çıkacaksın destek al mutlaka bende yıllrdr psikiytriste gidiyorum bu cok normal ben ne arkadaşlar tanıdım ne acılar yasayan kardeş gibi arkadaşlarm var bnm kimse utanmıyor acıyla gidip dimidk güçlü bambaşka cıkıyor HADİ BİZ YANINDAYIZ GÜZELİM UNUTMAAA

bu durum da ben degil baskası olsa ve bana utandıgını söylese bende senin söyledigin gb söylerdim ancak utanıyor insan

haklisin canim kadinlik gururu iste hicbir kadin yuzu gozu mor halde birilerinin kendisini gormesini istemez
tam bir cani karsina cikmis insallah tez zamanda kurtulur yaralarini sararsin
gercekten yasadigin olaylar beni cok etkiledi ilk okudugumda tuylerim diken diken oldu

Allah kahretsin bu insanları nasıl bir vicdandır bu yaaaa....Gebersin tez zamanda

senı oncekı konundan hatırlıyorum.....hamıleydın bebegını aldırdınmı bılmıyormuydu senın hamıle oldugunu ..........aldırdınmı yoksa..eger bu anlattıkların dogruysa kesınlıkle gerı donme...sakın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…