O pisliğe geri dönecek misin yine ?
Ona göre yorum yapacağım..
geri dönmeyecegim bundan emin olabilirsiniz ben düsünemedim islerin bu raddeye gelebilecegini bunları yasayacagını kimse düsünmez bilemiyorum ama ailemi uzdum yani ne diyebilirim ona en basında kanmakla cok buyuk hata ettim keskeler zamanı geri almıyor yasandıKonu sahibini ve başlıgı görünce hiç şaşırmadım açıkçası.
İlk konunuzda
Kapı önünde sizi ittiğinde ben şiddet uygulamış derken,
bazı arkadaşlar şiddet degil demişti ısrarla.
Çogunluk senin jandarmayla ev basmana takarken,
o zaman ısrarla dönme demiştim sana ophelia!
Sen nasıl dönerimin çaresini arıyordun.
Döndün gördün başına gelecekleri yaşadın.
Ama ben sanmıyorum ki bu olay da senin aklını başına getirsin.
Eşinin bir çift güzel lafına kanıp yine ona bir şans vereceksin.
Bu böyle devam edip sürecek...
Yandarındaki dayı ve anneannenin de neden şizofren oldugu belli oluyor!
Sonunun onlar gibi olmasını istemiyorsan;
Bu defa lütfen bu defa DÖNME!
Boşan kurtul o yalancı caniden!
.
offf çok üzüldüm yaa canım sakın bir daha dönme o eve onlardanda şikayetçi ol eşine bir daha güvenme ne olur her şey beklenir böyle insanlardan
idaalarımı kanıtlamak derken ayagım barmagım cıkık gözüm mosmor ve sis vücudum da morluklar var doktor rabor tuttu halasının evinin önünde bayıldım onlar sahitarkadaşım Allah kurtarmış seni bu adamdan ve ailesinden... sakın br daha seni kandırmalarına izin verme... daha ilk ayda bunu yapan adam Allah korusun öldürmeye da kalkar...sakın ama sakın davadan da vazgeçme... alabileceğin en yüksek tazminatı iste hem maddi hemde manevi tazminat alabilrsin iddalarını kanıtlayabilirsen....
ailemi daha fazla uzmemek için herseyi içimde yasıyorum gercekten zor nasıl üstesinden gelicem bilemiyorum evin içinde ki tüm sesler beni ürkütüyor elimde olmadan titriyorum soguk ter döküyorum uyuyamıyorum aglayamıyorum bu daha cok yıbratıyor sinir krizi geciriyorum nerden baslamam gerek bilmiyorum konusulanlara adabte olamıyorum daha önce actıgım konuda da sölemistim benim kimsem yok anlatabilecegim
idaalarımı kanıtlamak derken ayagım barmagım cıkık gözüm mosmor ve sis vücudum da morluklar var doktor rabor tuttu halasının evinin önünde bayıldım onlar sahit
Hala nasıl "eşim"diyebiliyorsunuz o pisliğe
Allahım seni kurtarsın o pisliklerden...
bunların hepsini dava dilekçende belirtmeyi unutma arkadaşım.... Allah yardımcın olsun....
en büyük yarayı atlatmışsın bak.artık o senin hayatının dışında kalsın.bir cahillik etmişsin geri dönmüş affetmişsin ama o buna layık değilmiş.Elinde madem darp raporu da var dava açtığında yanına bile yaklaşmaması için tedbirler al.Elin psikopatını sen çekme.gitsin kendi hayatını bitirsin o şerefsiz.Ve dava sürecinde sakın acıma,yumuşama gösterme.Anasından emdiği sütü burnundan getir bu hayvanın.Ve opheliea lütfen bu kadar güçsüz durma insanlara karşı.sen her şeyi kabul etmişsin ama kıymetini bilen var mı bak etrafına.
ilk konunda evlenmeden önce birlikte olmadık demiştin şimdi nişandan sonra zorla oldu diyosun hangisine inanalım
ilk konun çok heyecanlı ilerlemişti yarın neler gelecek acaba başına yeniden bir hamilelik hikayesi olabilir mi
hiç inanmıyorum bu konunun gerçekliğine, ağır siddet görmüş kadın hayata küser insanlardan utanır sanal da olsa paylaşamaz yaşadıklarını bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?