esim tarafından canice siddete maruz kaldım

davanızı açıp bu yaptıkşlarının bedelini ödetin, yazdıklarınıza çok üzüldüm

inşallah bundan sonra yüzünüz güler

davanızı açıp bu yaptıkşlarının bedelini ödetin, yazdıklarınıza çok üzüldüm

inşallah bundan sonra yüzünüz güler

benmi yanlis anladim yoksa nisanliyken bu hayvanin tecavüzünemi ugradin????
Allah bildigi gibi yapsin bunlari ne diyecegimi sasirdim ya nasil "insan" bunlar ya
madem yurt disinda araniyor sikayet ettinmi?
yani sadece siddet uyguladigi icin degil yakalatmak icin sikayet ettinmi?

bebegi düsük yabtım sanırım yolculugu kaldıramadık geri dönmeyi düsünmüyorum

sanırım ne demek cnm bende dusuk yapmıstım kızımdan once 2 gun hastanede yattım...kanaman cok fazla oluyor buyuk boyutlarda cıger gbı pıhtı atıyosun oyle adet kanamsı gbı olmaz dusuk.....bebegın buyuklugu kac olursa olsun.....yanı kac haftalık olursa olsun cnm....

sakın donme......sana cınsel ıstısmar eden bırıyle evlenerek saten hata yepmısın ben senı hatalı bulmustum oncekı konunda ama budenlı oldugunu bılmıyodum......bıde yurtdısındaysa ve orda aranıyosa fransanın yasaları daha katı turkıyeden kesınlıkle bunları yapıpta hapsı boylamayan erkek fransada yok yanı......hakkını ara kesınlıkle...donme o pisliğe..

hey allahim beterin beteri varmis gercekten,
yazdiklarinizi okudum tüylerim ürperdi.
cok sabir etmissiniz.
düzelicek umuduyla, bu dünyada mahkeme öbür dünyadada yüce rabbim hesabini sorar insallah,
ana ogul birlesmisler resmen ahhh,
böyle kayinvalidelere kötü olucan aslindada onlar gibi vijdansiz olunmuyo iste,

komsunuz falan varmiydi,
sesler falan duymustur kesin taniklik yapsin...

okurken her cümleden sonra ayrı bir şok geçirdim...
insanlıktan nasibini almamış bi eş ve anne...
Allah ıslah etsin böylesini...
darp raporu almışsınızdır ve avrupa insan hakları mahkemesine de başvurmanızı öneririm...
umarım amcası da sizin lehinizde yanıtlar verir mahkemede... tanık olması alacağı cezayı etkileyebilir...
inşallah bir an önce bu aileden ve bu durumdan kurtulursunuz.
Allah yardımcınız olsun

bu nasıl iş ya.resmen manyak bunlar.bu devirde hala var mı böyle tipler.inanamıyorum allahım ya.su içme yasağında onunla dönmeseydiniz keşke.mola yerinde inseydiniz ya da şoföre durumu anlatsaydınız yardımcı olurdu size.olan olmuş tabi ama belki aynı durumda olanlar vardır diye belirttim bunları.lütfen hanımlar biraz gözü açık olalım.asla suçlamak için yazmıyorum.üzüldüğüm için söylüyorum bunları.allah yardımcınız olsun

bundan onbes gun once ufak bır sıddete maruz kalmıstım.jandarmaya gidip esimden sikayetci oldum.bana kagıt verdiler bana hakaret edemeyecegi gb maddelerin bulundugu bir kagıt.benim istegim uzerine jandarma beni ailemin bulundugu memlekete gönderdi.ben esimi seviyordum ve esimle barıstık gelip beni aldı.bir daha siddetin olmayacagını ölü babası üzerine yemin ederek beni ve ailemi inandırdı.kabus otobüse bindigimizde basladı.14 saat boyunca su icmemi yasakladı saka yapıyor sandım taki eve varana kadar su içirmedi.evden cıkmamı yasakladılar annesiyle kendisi hiçte cıkmadım.sacımı kapattılar kapattım.ramazan ayıydı ve eve alkollü geliyordu susuyordum.annemle konusuyordum cep telefonumdan telefonumu alıp duvara attı.ve bana bir tokat attı.gece annemi aradım esimin telefonundan anlattım durumu.amcasını aramıslar ertesi gün geldi.ogünde annesi bana karsı doldurmustu esimi bana esyalarını toplayıp defol git demişti.esyalarımı topladım.amcası gelince bi anda melek oldu bana karşı.amcasını da beni de kandırdı.tartısmalarla bayramın birinci gününe geldik.annesi bayram kıyafeti olarak pazardan simli bir tshort almıs ben simli giymem bilir.bende giymedim.kahvaltı sofrasına oturunca beni mutfaktan kovdu kaynana hanım esimi bana karsı doldurdu.esim beni odaya itip tokat attı.o....pu dedi sustum bayram günü dedim.beni odaya kilitledi.annesi ben hastalandım diyip doktora gitmiş.tabi sonra ögrendim ki doktora gitmemiş misafirliğe gitmiş ama esime doktora gittigini sölemiş.esimde beni yere yatırıp bayılıncaya kadar dövdü bu esnada da annemi arayıp ebni dövmesini dinletmis.ayıldım kadın bana bilezikleri sordu esim yerini söle diye gene dövmeye basladı gözüme iki kere vurdu.yerini söledim.dövmeyi kesti bi baktım kadın gülüyor.ikisi kolarımdan tutup dısarı attılar sonra beni.halasına sıgındım.annemler gelip beni aldılar.savcılıga suc duyurusunda bulundum.bilen varsa esim ne gibi ceza alır.ve bosanma davasını bu mahkemeden sonra mı acmalıyım

geçmiş olsun..

sakın ola tekrardan bu ruh hastası aileye geri dönme.. sonuçta birkaç kere kandırılmışsın.. sevgi değil seninki de sakın seviyorum deme.

hukuki boyutunu bilmiyorum ama lütfen asla geri dönme bu ruh hastalarının yanına.

gerçekten çok üzüldüm senin adına..çok geçmiş olsun..ALLAH yardımcın olsun inşallah..sakın geri önmeyi düşünme cnm, aşk, sevgi bir yere kadar, ondan sonra mantık devreye girmeli bence; bunca olandan sonra...bence de acilen psikolojik destek almalısın, maddi durumun yeterli ise özel bir psikologtan değilse devlet hastanesindeki psikiyatriden yardım almalısın..psikolojik tedavi gördüğüne dair alacağın belgeyi de dava dosyasına koydurursun...böylece manevi tazminat davasında daha çok para talep edersin karşı taraftan..psikolojik destek almak utanılacak birşey değil..sakın hayat küsme, aksine daha sıkı sarıl..bol bol dua et...onları da ALLAH' a havale et cnm...davandan vazgeçme sakın.bundan sonra yüzün güler inşallah.

bende isim nereden tanıdık diyorum..ah güzel arkadaşım sana diyecek çok şey var ama olan olmuş artık..diğer konunda da çok yalvarmış,dil dökmüştük sana.....geçmiş olsun bile diyemiyorum,kanım dondu çünkü..rezil adam,lanet adam! daha çok şey yazmak istiyorum ama Allah'ından bulsun İnşallah..lütfen sürüdür onu,mahkemelerde süründür!!!

ve o kaynanan,o da bir anne değil mi? böyle anneler olmaz olsun,insan değilmiş onlar..

Son düzenleme:
eski konularını da okudum resmen millet dil dökmüş dönme diye...

çok seviyorum demişsin...

umarım kanmazsın tekrar...

asıl jandarmaya sığınman gereken olay bu olmuş...

Arkadaslar kusura bakmayin kimsenin gunahini almak istemem ama KONU FAKE gibi geldi bana. 15 gunluk gelinsin, hamileyim deyip geri donmek istedigini soyledin. Simdide daha beter seyler olmus ve dusuk yaptim diyorsun. Bilmiyorum ama eger gercekse Allah yardimcin olsun. Dualarim seninle

eski konularını da okudum resmen millet dil dökmüş dönme diye...

çok seviyorum demişsin...

umarım kanmazsın tekrar...

asıl jandarmaya sığınman gereken olay bu olmuş...

ilk konusunda yalvarmıştık,bak o insanlar garip babanı dinle gitme diye..seviyorum dedi..hatta ben ikinci konusuna İnşallah daha kötü bir durumla buraya konu açmazsın yazdım ve korktuğum oldu...çok üzüldüm konu sahibi adına.1 ayda yaşamadığı kötülük kalmadı.

canım çok üzüldüm durumuna sen asliye hukuktan evden uzaklaştırma ve polis koruması iste hemen aynı gün çıkıyor karar boşanma davanıda hemen aç erteleme sakın aslında şahit olması senin açından çok daha güzel olacak var mı öyle biri şahit olacak sana sonuna dek haklarını koru ve devletin sana verdiği tüm haklardan yararlan malına dek al böylelerine su bile vermemek gerekte neyse ağzımı bozmayayım akşam akşam

Back
X