Ophelia anlattıklarına inanamıyorum, gerçek olmamasını o kadar çok isterdim ki..
Ama malesef var böyle vicdansız, insanlıktan nasibini almamış, duygusuz yaratıklar...
Hayvanlar bile acıktıklarında avlanırlar. Birbirlerine zarar vermezler durduk yere..
Nasıl bir durum bu, onlara da insan diyoruz ya..
Yorum bile yapamıyorum ya dilim tutuldu.
Kim bilir ne durumdasın, ne haldesin, ben bu kadar etkilendiysem sen kimbilir ne acılar çekiyorsundur..
Keşke derdine derman olabilseydik, oturup konuşabilseydik, dertleşebilseydik doğru düzgün rahatlayabilseydin biraz.. Ama sanaldan bu kadar oluyor işte..
Konu fake diyenlere de bakma sen, ciddiye de alma..
Fiziksel olarak iyileşmen ruhsal olarak iyileşmenden daha kolay. Lütfen psikolojik yardım al başka türlü toparlayamazsın kendini.
Çok değerlisin bunu unutma. Sakın o adama da geri dönme, dönmeyeceğini biliyorum ama yine de söylemek istedim. Allah sana yaşattıklarının bin beterini yaşatsın onlara, biz Ophelia'ya neler yaptık bunlar başımıza geldi desinler, inim inim inlesinler bin türlü hastalıktan da ölemesinler..
Daha ne denir ben bilmiyorum ya.. Beddua etmeyi sevmem ama hakediyor bu yaratıklar...