esim tarafından canice siddete maruz kaldım

geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

her yaşanmışlık, bir deneyim
daha kötü şeyler olabilirdi,
o insanlar maddi ve manevi senelerce seni sömürebilirdi
zararın neresinden dönersen kardır

yeter ki 2 gün sonra eşim diye ağlama
güçlü dur bu sefer tamam mı
lütfen kendine zulmetme daha fazla

bu defa kesin ve kati kararım bu i bitmistir Allah a yakın bana uzak

Allah belasını versin inşallah,elleri kırılsınn :47: :47: :47: hamilelerin duası kabul olur derler,rabbim seni tez zamanda kurtarsın canım,eski huzuruna kavuşursun inşallah,seni bir daha kandırmasına izin verme 1 aylık evlilikte bunu yapan ana oğul ileride neler yapmaz bir de çocuğun olursa offf kurtuluş yokk iyi düşünn ..!!çok sinir oldum yaa :47:

Allah belasını versin inşallah,elleri kırılsınn :47: :47: :47: hamilelerin duası kabul olur derler,rabbim seni tez zamanda kurtarsın canım,eski huzuruna kavuşursun inşallah,seni bir daha kandırmasına izin verme 1 aylık evlilikte bunu yapan ana oğul ileride neler yapmaz bir de çocuğun olursa offf kurtuluş yokk iyi düşünn ..!!çok sinir oldum yaa :47:

bu isin ggeri dönüsü yok ben canımı yolda bulmadım orda ben yerde dayaktan bi hal düsmüsken cam kaseyi bogazıma yabıstıracaktı tek dusundugum o evden cesedim cıkacaktı ama Allah koruyor gercekten koruyor o anda kardesi odaya girmese belki de ölmustum

Sevgili kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Bebeğini kaybettiğine de üzüldüm. O cani ruhlu insanlar ufacık sabinin de katili oldular. Sen de lütfen elinden geleni ardına koyma. Sana tüm yapılanları mahkemede anlat delilleri sun. İnşallah sana ve bebeğine bunları yapanları maddi ve manevi olarak zarara uğratırsın.
Darp raporu alman da iyi olmuş. Senden zorla altınlarını gaspettiklerini de anlat hepsini söke söke al inşallah.

Sevgili kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Bebeğini kaybettiğine de üzüldüm. O cani ruhlu insanlar ufacık sabinin de katili oldular. Sen de lütfen elinden geleni ardına koyma. Sana tüm yapılanları mahkemede anlat delilleri sun. İnşallah sana ve bebeğine bunları yapanları maddi ve manevi olarak zarara uğratırsın.
Darp raporu alman da iyi olmuş. Senden zorla altınlarını gaspettiklerini de anlat hepsini söke söke al inşallah.

onların hic birseyerini istemem benim zoruma giden ben orda iskence tarzında dayak yemisken kadının gulub altınları istemesi oda çok zoruma gitti altınları lazım deil bana

tüylerim diken diken oldu...inşallah belalerını hem bu dünyada hem öteki dünyada bulurlar...

Allah yardımcın olsun...

onların hic birseyerini istemem benim zoruma giden ben orda iskence tarzında dayak yemisken kadının gulub altınları istemesi oda çok zoruma gitti altınları lazım deil bana

Lazım değil deme böylesine kötülükten sonra maddi manevi her türlü zararı vermelisin onlara. Hem ellerindeki avuçlarındakini almalı hem de hapislerde çürütmelisin.

sen doktora darp raporu için gitmedin mi

o zaman demedin mi ben hamileyim bebeğime birşey olmuş mu diye

sanırım düştü de ne demek

Sanırım düştü demiyor konu sahibi, düşük yaptım ama nedeni ne bilmiyorum sanırım uzun yolculuktan kaynaklanan bir nedenle oldu diyor..

sanırım dustu demiyorum bebek darbtan once ben otobusle oraya gıttım beni almaya geldi ya otobus yolculugu yuzunden sanırım dustu nedeni için diyorum sanırım kelimesini

sanırım dustu demiyorum bebek darbtan once ben otobusle oraya gıttım beni almaya geldi ya otobus yolculugu yuzunden sanırım dustu nedeni için diyorum sanırım kelimesini

eşiniz kaç yaşında bu vahşetin yaşı yok ama merak ettim doğrusu aklı yaş olarak daha aklı selim bir yaştamı diye.

yaw bu arkadaş diğer konusunda hamile değilmişim demişti..şimdi hem hamile hemde bide bebeğini düşürmüş..bide üstüne nasıl olduğunu bilmiyo..valla benim aklım almadı bu durumu..

Ophelia anlattıklarına inanamıyorum, gerçek olmamasını o kadar çok isterdim ki..

Ama malesef var böyle vicdansız, insanlıktan nasibini almamış, duygusuz yaratıklar...

Hayvanlar bile acıktıklarında avlanırlar. Birbirlerine zarar vermezler durduk yere..

Nasıl bir durum bu, onlara da insan diyoruz ya..

Yorum bile yapamıyorum ya dilim tutuldu.

Kim bilir ne durumdasın, ne haldesin, ben bu kadar etkilendiysem sen kimbilir ne acılar çekiyorsundur..

Keşke derdine derman olabilseydik, oturup konuşabilseydik, dertleşebilseydik doğru düzgün rahatlayabilseydin biraz.. Ama sanaldan bu kadar oluyor işte..

Konu fake diyenlere de bakma sen, ciddiye de alma..

Fiziksel olarak iyileşmen ruhsal olarak iyileşmenden daha kolay. Lütfen psikolojik yardım al başka türlü toparlayamazsın kendini.

Çok değerlisin bunu unutma. Sakın o adama da geri dönme, dönmeyeceğini biliyorum ama yine de söylemek istedim. Allah sana yaşattıklarının bin beterini yaşatsın onlara, biz Ophelia'ya neler yaptık bunlar başımıza geldi desinler, inim inim inlesinler bin türlü hastalıktan da ölemesinler..

Daha ne denir ben bilmiyorum ya.. Beddua etmeyi sevmem ama hakediyor bu yaratıklar...

Sanırım düştü demiyor konu sahibi, düşük yaptım ama nedeni ne bilmiyorum sanırım uzun yolculuktan kaynaklanan bir nedenle oldu diyor..

anladım
düşük olunca doktora götürmediler mi

yorumları okumadım ama yazdıkların çok saçma geldi.....

kaynanan sana pazardanda olsa tşört alıyor,sen simli diye beğenmiyorsun

ve ertesi gün kayınvaliden eşinle bir olup seni dövüyor evden atıyor...

benım kaynana benı sevmez bir iğne dahi almıyor bayramlarda bile.kaynanan sevmese istemese tşörtü bile layık görmez sana,bence anlatmadığın başka şeyler var.....

Eşinin Fransa'da işlediği suçlar için Fransız Konsolosluğunu ara, ihbar et..
Her ne kadar konsolosun görevi olmasada onlar gerekeni yapıyorlar..zincirleme ihbar oluyor..
Gülme sırası sana geldi..

özelden açıklamayı yaptım canım, oku..

Son düzenleme:
bu durum da ben degil baskası olsa ve bana utandıgını söylese bende senin söyledigin gb söylerdim ancak utanıyor insan

lütfen herşeyden önce hastaneye git ve güzelce bi tedavi ol, hatta psikolojik destek al, gerçekten güçlü bir insansın atlatacaksın bunları

Bu çok önemli bir konu, ya hala hamileyseniz, neden doktora gitmiyorsunuz?
Otobüs yolculuğuyla çocuk düşmez herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece.
Mutlaka bir doktora görünün.

Back
X