esim tarafından canice siddete maruz kaldım

diğer konunu okumuştum sonuna kadar takip etmemiştim konu fakemi değilmi bunuda bilmiyorum ama arkadaşım 1buçuk ay evli kaldı ama donlarına kadar aldı ellerinden. onlarda dayakta yoktu (kaldıki sen dayakta yemişsin) hakim kadındı ve arkadaşımdan yanaydı haliyle. hem altına arabasını aldı tazminatıyla hemde yarıdan fazlasını bankaya attı. 11 sene önce 20 binliradan fazla tazminat almıştı. bundan sonra yüreğini değil aklını kullan. hiç bişeyden korkma bütün kozlar senin elinde

ınsallah cezasını ceker tek ıstedıgım bu kadın da o adamda habse gırsın ısterim

Geçmiş olsun canım.
Yaşadıkların korkunç,kabul edilebilir gibi değil.
Bu kadar vicdansız insanların varlığı beni korkutuyor açıkçası.
Umarım sana yaptıklarının bedelini öderler.Dava nın seyrini burdan bize bildir lütfen,hapse girdiklerini duymayı çok isterim.

Sana gelince;
15 günlük evliyken yaşadıkların sonucunda o eve jandarma götürmüştün diymi.
Eski konunda hatırladığım en önemli detay jandarma.
Bu kadar sinirlendiğin insanların evine niye döndün,veya ailen seni nasıl gönderdi aklım almadı.
Ne bekliyordun ,evlerini jandarmaya bastırdığın insanlar senden vazgeçemediği için mi seni geri çağırdılar?
Demekki tek amaçları altınları geri almakmış.
Bundan sonraki hayatında geri dönüşü olmayacak fevri,anlık kararlar alma.O kararları alabiliyorsanda bir daha arkanı dönüp bakma

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.
Yaşadıkların korkunç,kabul edilebilir gibi değil.
Bu kadar vicdansız insanların varlığı beni korkutuyor açıkçası.
Umarım sana yaptıklarının bedelini öderler.Dava nın seyrini burdan bize bildir lütfen,hapse girdiklerini duymayı çok isterim.

Sana gelince;
15 günlük evliyken yaşadıkların sonucunda o eve jandarma götürmüştün diymi.
Eski konunda hatırladığım en önemli detay jandarma.
Bu kadar sinirlendiğin insanların evine niye döndün,veya ailen seni nasıl gönderdi aklım almadı.
Ne bekliyordun ,evlerini jandarmaya bastırdığın insanlar senden vazgeçemediği için mi seni geri çağırdılar?
Demekki tek amaçları altınları geri almakmış.
Bundan sonraki hayatında geri dönüşü olmayacak fevri,anlık kararlar alma.O kararları alabiliyorsanda bir daha arkanı dönüp bakma
jandarma olayında da onların taktıkları altınları onlara bırakmıstım almamıstım

Şaka mı bu???? Ne demek boşanma davasını mı davadan sonra mı açayım!!Hemen aç defolsun gitsin cehennemin dibine

ya bi şizofrenlik var ortada galibaaa simdi bide hastaneden onlar sizofren raporu alırsa cezada almazlar haaa aklıma bu geldi şimdi yaa:26::26::26:

bunlar insan değil yaa bunlar gerçekten insanlara musallat olan şeytanlar!!!
bütün sinirim bozuldu gece gece...
aradaki yorumları da okuyamadım
avukatın varsa sana nezaman ne yapman gerekeni anlatır zaten
yoksa da KAHDEM diye bir dernek var kadınlara hukuki konularda yardım ediyor ordan da bilgi alabilirsin
Allah tez zamanda kurtarsın seni bu beladan....

ya bi şizofrenlik var ortada galibaaa simdi bide hastaneden onlar sizofren raporu alırsa cezada almazlar haaa aklıma bu geldi şimdi yaa:26::26::26:

evet akıl sağlığı yerinde değil diye ceza almazlar maalesef, akıl sağlığı yerinde olmayan biri evlenebiliyorsa bu cezalarıda almalı

Tuhaf oldum ya. Böyle insanlar var mı bu dünyada. Oturup kalkıp dua etmemiz lazım mevlam karşımıza düzgün insanlar çıkarsın diye...

canım benim ya umarım daha iyisindir
şizofrense bile bu ona seni döveme hakkını vermezki belki çekeceği cezayı farklılaştırır zaten eş şifofrense bile annedemi şizofren resmen azmettirmiş annesindende şikayetçi ol bence.

Back
X