ESIM TARAFINDAN TATİLE DİYE GONDERİLİP KANDİRİLDİM. .

Beni tatile diye baba evine gonderip evimizi bosaltti. .çok zor günler geçirdim geçiriyorum. Unutamiyorm. .yaşadığımız güzel günler geliyor aklıma ..bana ailesinin ve kendisinin yasattiklari yüzünden çok zor günler geçirdim. .Özellikle beni yolcu etmek için terminale kadar gelmesi yalandan gülmesi ve yolcu etmesi. .sonra bir sürü huzursuzluk çıkarıp gelme istemiyorum demesi ..sensiz daha huzurluyum demesi. .aklımda kalması gereken en kötü şey olmasi gerekirken ben bu adamı neden unutamiyorm. 4 yıl flort ve bir yıl nisan 2 yıl evlilik. .alışkanlık mi bu..bir seneden fazla oldu evimden çıkalı..annesini kardeşini yanına aldı. .mahremimize bile saygısı yokmuş iç camasirlarimi çoraplarım kiyafetlerm çarşafin içine sarılı. .çok kotuydu cookkk..unutamiyorm asla geriye donmeyecegimi biliyorum. Ama onu hatırlamak istemiyorym güzel günlerde gitsin aklımdan istiyorum. Bazen ailesiyle çok arada kalıp ağladığı aklıma geliyor..kayinvalidem ne yaptı ne etti ayırdı bizi..kopardı birbirimizden..esim el kaldırmis olsa da bana kin beslemedim ona ..o bizi nasıl bitirdi..nasıl vazgecti.Ben ondan vazgeçmezdim ama mecbur bırakıldım. .en güzel çağımızda. .giden zamanıma mi yanayım güvenip onca yolu aldığım insanın bu şekilde terkedisine mi...benim için deli damgası vurulmadı na mi..hangisine. .
Oyle bi anlatiyorsun ki, gercekten iki masum asigi kotu kaynana ayirdi diye inaniyor gibisin.. Anlattiklarina dayanarak, esin ne masum ne de asik.. Boyle inanıp kendine eziyet etmekten vazgec.. Ne kotulukler yapmis sana, gururunu kirmis, ailesine bolca firsat vermis, ayrilir ayrılmaz da ailesini yanina almis.. Sen daha ne diyosun.. Kaynana dunyanin en kotusu de olsa, esin sahip cikip arkanda dursa,bsy yapamazdi..

cok etkilendim.yazik !
bence artik arkana bakma canim ya.bir sirkelen ve daha cok kendinle ilgilen,suslen ,bol namaz kil,disarida gez ....ne biliyim iste attik kendine ve gecen yillara acimayi birak.resmen korku filmi gibi anlattiklarin.
hemen toparlanmaya bak lutfen!!!
Allah kuvvet versin...
Aminn canm..çok tşk ederim..namazlarımı ihmal ettim çok buraya geleli ve evlilik süresince baskının yoğunlaştığı o evreler de kilamadim doğru dürüst. .orada tutamadigim oruclarimi3 memlekette tutuyordum ayrılık lafları edince bn yorgun düştüm aylarca kendimde değildim. .kaza orucumu tutamadim. .Rabbim sorsun ne diim..

Oyle bi anlatiyorsun ki, gercekten iki masum asigi kotu kaynana ayirdi diye inaniyor gibisin.. Anlattiklarina dayanarak, esin ne masum ne de asik.. Boyle inanıp kendine eziyet etmekten vazgec.. Ne kotulukler yapmis sana, gururunu kirmis, ailesine bolca firsat vermis, ayrilir ayrılmaz da ailesini yanina almis.. Sen daha ne diyosun.. Kaynana dunyanin en kotusu de olsa, esin sahip cikip arkanda dursa,bsy yapamazdi..
Çok haklısın kendimi kandiriyorum. .soyledikleriniz bir tokat gibi geliyor..kendime geliyorum..sağolun. .

Kesinlikle diyeceksin. Hayırlısıyla çalışmayada başla ilaçlarını tedavini de aksatma sakın. Sen kendine inanıp güvendikçe her şey güzel olacak ve günün birinde seni hakeden biriyle yolların kesişecek. Ama öncelikle sapasağlam ayakta durmamız gerek Allah ın izniyle.
İnşallah Rabbimin izniyle her şey guzel olsun..o her şeye kadir..binlerce şükür. .

Çünkü kendi mutsuzdu. .bizm boyle esimiz olmadı bizi böyle gezdirmedi sen çok sanslisin diyorlardi. .çok ağladım cokkk..mantıklı dusunemiyordum. .ama daha da ıyiym. .ara ara doluyorm. .sonra geçiyor. .Rabbim daha yasatmasin kimseyi esiyle imtihan etmesin. .çok acı cokk
ayy inanırmısın benim kayınvalidemde aynı çok mutsuz sürekli millet giyinip giyinip gezdi ben evde kaldım deyip duruyor. en son oğlu patladı yeter anne bunun suçlusu ne benim ne kardeşim nede gelinlerin babam öldü allah rahmet eylesin bizim elimizden başka bir şey gelmez. ben eşimi istediğim yere istediği kıyafetiyle götürürüm kimsede laf edemez dedi. ve bunlar 12 yılın sonunda geçen hafta oldu canım :) yani 12 yıl dinledim. düşün eşime aşkım diyorum diye sinir oluyordu :) aşkım aşkım diyo her dediğini yaptırıyor diyordu :D gülermisin ağlarmısın. sonuç pazartesi günü çocukları annelerini psikoloğa götürecekler bu mutsuzluk hali için. çünkü mutsuzluk bulaşıcıdır tıpkı mutluluk gibi :) sen mutlu ol bak nasıl etrafın gül olacak gülistan olacak. :)

bunun bir değişini gördüm iflas ettim diye yalan söyleyenin de gördüm
neymiş iflas etmiş evi arabayı satması gerekiyormuş
bir süre kadınla anne babasının evinde kalması gerekiyormuş falan da falan
sonra çıktı tabii ortaya o satacağım dediği eve metresini geldi oturttu adam satacağım dediği arabayla metresini gezdirdi kadının eşyası orda burada harap oldu
allah ayrılacağın adamın bile karakterlisini duruşlusunu versin az buz değil tam boşanacağı sırada işten çıkıp nafakaya bağlamasınlar diye sonradan aynı işe geri dönen
bazısı da tam kadından ayrılırken kadın çalışıyorsa işi bırakıyor ki ayrıldığı kadın kendine baksın
Allah bu şerefsizlerle kimseyi karşılaştırmasın amin
Aminnn arkadaşım ..çok zorr çokk. .omrunden her şeyinden gidiyor bir hastalık gibiv bitiriyor seni..

ayy inanırmısın benim kayınvalidemde aynı çok mutsuz sürekli millet giyinip giyinip gezdi ben evde kaldım deyip duruyor. en son oğlu patladı yeter anne bunun suçlusu ne benim ne kardeşim nede gelinlerin babam öldü allah rahmet eylesin bizim elimizden başka bir şey gelmez. ben eşimi istediğim yere istediği kıyafetiyle götürürüm kimsede laf edemez dedi. ve bunlar 12 yılın sonunda geçen hafta oldu canım :) yani 12 yıl dinledim. düşün eşime aşkım diyorum diye sinir oluyordu :) aşkım aşkım diyo her dediğini yaptırıyor diyordu :KK70: gülermisin ağlarmısın. sonuç pazartesi günü çocukları annelerini psikoloğa götürecekler bu mutsuzluk hali için. çünkü mutsuzluk bulaşıcıdır tıpkı mutluluk gibi :) sen mutlu ol bak nasıl etrafın gül olacak gülistan olacak. :)
Çok sansliymissin diyecem ama Allah in taktiri. .benim yaşamam gerekiyormuş. .oyle bir ese sahip olduğunuz için sukredin Allah a..Rabbim daha da mutlu etsin yuvanizda. .boyle insanlara fırsat vermesin. .

Ne ekersen onu biçerler sen hic merak etme Rabbim yaptıklari goruyor. Senden baskasimi alirlarsa o gelinde aynisimi yapar sabret allaha havale et. Zaten ben bu dünyada etme bulma dinyasi olduğuna imaniyorum
İçimi sadece inançlı olmam rahatlatiyor. .diyorum Rabbim içimi bilensin her şeye gücü yetensin çok canımi yaktılar sen bile affederken sanki ben sorumluymusum gibi onlar beni affetmedi. .sana sığınıyorum sana havale ediyorum diyorum. .

Esiniz sizin hayatinizi mahvetse, dovse, sovse, aileside size her turlu kotulugu yapsa siz ondan vazgecemezdiniz yazdiklarindan oyle anlasiliyor.
Her serde bi hayir vardir esinizin sizden ayrilmasi iyi olmus en azindan umudunuzu kesip hayata tekrar baslayabilirsiniz.
Çok haklısın. Ben böyle bir şey yapamazdm ömürlük cile cekecektim ..Rabbim e çok şükür. .

Çok sansliymissin diyecem ama Allah in taktiri. .benim yaşamam gerekiyormuş. .oyle bir ese sahip olduğunuz için sukredin Allah a..Rabbim daha da mutlu etsin yuvanizda. .boyle insanlara fırsat vermesin. .
ah canım iyi yüreklisin çok teşekkür ederim. Allahım sana da güzel yazılar yazsın inşallah.

yazdıklarını okurken az daha kör olcaktım bidaha uzun yazarsan paragraf koy lütfen.....
sen yangını görmüşsün yangının içine balıklama dalmışsın , orda kaç yıl yanmışsın bitmişsin çıkmamışsın
hala seviyorum yanmak iyi geliyodu sıcak tutuyodu diyosun...
tüm bunları bir bir yaşayıp sabretmek bence enayilik , düzelir diye beklemekde aptallık adam seni gönderene kadar hala yanındaymışsın yani göndermese çekmeye devam aynı çileyi bu ne ya hayat mı bu? neyse daha fazla yazamıycam bile bile yaşamışsın...
çocuğun olmadığı için yat kalk dua et geçmiş olsun....
Haklısın arkadsm ..Sağol

Öncelikle üzüldüm senin için. Eşin büyük bir adilik örneği sergilemiş. Ama bari diğer arkadaşlarımıza örnek olsun, sizler dayak yediğiniz halde susarak, o adamların yanında kalarak, onların kendilerini ilah zannetmelerine neden oluyorsunuz. Sen o dayağı yediğin gün ona hak ettiği cezayı verseydin, çekip gitseydin, şimdi yine ayrı olacaktınız ama en azından sen bütün bunları yaşamadan gururunla ayrılmış olacaktın. Allah yardımcın olsun. Bundan sonra karşına güzel insanları çıkarsın ve sen de bundan sonra biraz daha kendini sev ve say...
O zulumlere boyun egmeseydim keşke. .ben ona telefonda yalvarrken biraz gururlu ol demişti. .Bunlar bana çok büyük bir ders oldu..Bundan sonra kimsenin bana saygısızlık yapmasına izin vermeyeceğim. .ilk önce kendim ..sonra diğerleri. .ben hep o kırılmasın bu kırılmasın diye diye paramparça oldumm. .artık kendim olmak istiyorum. .insanın kendine saygısı varsa ona göre yön verir hayatına. .kendimi uzdugum hirpaladigim için en çok kendimden Özür diliyorum.

Sizinle konuşmak çok iyi geldi..dışardan görüp yorumlamak çok ayrı bir şey. .bnm için çok önemliydi. .Çünkü bn doğruyls yanlısı ayirt edemeyecek hale geldim. .PsikolojiM iyi değildi normal düşünemiyordüm ama şimdi sizlerle paylaştıkça daha iyi oluyorum. .Bu arkadaşlarıma paylaşırken de böyleydi anlık rahatlamalar oluyordu sonra yine aynı hüzün oluyordu ama şimdi daha iyiyim ama..Rabbim güç veriyor. .

Haklısınız derken ne demek istediniz anlamadım

Haklısınız, beni sevmiyordu, sevseydi vurmazdı mı demek istediniz?
O ruj hali bambaşka oluyor..insan sevdiğini yeri geldi kırıyor da..ama bu şekilde bir ayrılık ve olaylar birbirine zincirleme bağlı ..Planlı ve programlı yapılan bir şey kesinlikle..beni halden düşürüp gitmemi istedi..ben gitmeyince boyke bir yolu seçti. .dediğiniz gibi insan önce kndinj sevip saymali. .hiçbir kadın yerlere atilip tekmelenmeyi haketmiyor

Back
X