- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
İnsallah Rabbim helal sut emmiş insan evladı çıkarır karşımıza. .önüne bak bosan iyi birini bul evlenirsin insallah .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah Rabbim helal sut emmiş insan evladı çıkarır karşımıza. .önüne bak bosan iyi birini bul evlenirsin insallah .
Çok Üzgünüm. .zamanı geri alamıyorum. .Valla ne eşiniz ne de ailesi kandırmış sizi.
Aksine ne mal oldukları hep ortadaymış zaten.
Siz kendinizi kandırıp kendinize eziyet etmişsiniz.
Aç doyurun, fukara giydirin, çocuk okutun, lokma döktürün, hatta yeni kimliğinize kavuştuğunuzda "hayata, bekarlığa merhaba" partisi falan düzenleyin.
Geçmiş olsun.
tabıkı hakkın neyse al ne demek talep etsem mi? oturdugunuz ev kımındı vs hepsı onemlı calısmıyorsannafaka baglat ceksın pıslıkArkadaslar mahkeme 19 ocak. .hak talep etsem mi?
üzülme. Herşeyi Rabbine birak ki o sana herşeye yardimci olur.. Rabbim inançli kişilerin yanindadir bunu uınutma.İçimi sadece inançlı olmam rahatlatiyor. .diyorum Rabbim içimi bilensin her şeye gücü yetensin çok canımi yaktılar sen bile affederken sanki ben sorumluymusum gibi onlar beni affetmedi. .sana sığınıyorum sana havale ediyorum diyorum. .
hakkını alcaksin. hayırlısı olsun inşallahArkadaslar mahkeme 19 ocak. .hak talep etsem mi?
Bence bir avukata gitmelisin.Gittik o sabah telefon geldi karşı komsum görmüş eşyalarını çekiciyle taşıyorlar dedi teyze çıkıp cama guluyorm us. .biz de gittik karakola ama hala evlisiniz bir şey yapamayız dediler..benim elimden bir şey gelmiyordu..perişan olmuştkk..çok zordu
Canları cehenneme . Size bunları yapanlara üzülmeyin artıkBeni tatile diye baba evine gonderip evimizi bosaltti. .çok zor günler geçirdim geçiriyorum. Unutamiyorm. .yaşadığımız güzel günler geliyor aklıma ..bana ailesinin ve kendisinin yasattiklari yüzünden çok zor günler geçirdim. .Özellikle beni yolcu etmek için terminale kadar gelmesi yalandan gülmesi ve yolcu etmesi. .sonra bir sürü huzursuzluk çıkarıp gelme istemiyorum demesi ..sensiz daha huzurluyum demesi. .aklımda kalması gereken en kötü şey olmasi gerekirken ben bu adamı neden unutamiyorm. 4 yıl flort ve bir yıl nisan 2 yıl evlilik. .alışkanlık mi bu..bir seneden fazla oldu evimden çıkalı..annesini kardeşini yanına aldı. .mahremimize bile saygısı yokmuş iç camasirlarimi çoraplarım kiyafetlerm çarşafin içine sarılı. .çok kotuydu cookkk..unutamiyorm asla geriye donmeyecegimi biliyorum. Ama onu hatırlamak istemiyorym güzel günlerde gitsin aklımdan istiyorum. Bazen ailesiyle çok arada kalıp ağladığı aklıma geliyor..kayinvalidem ne yaptı ne etti ayırdı bizi..kopardı birbirimizden..esim el kaldırmis olsa da bana kin beslemedim ona ..o bizi nasıl bitirdi..nasıl vazgecti.Ben ondan vazgeçmezdim ama mecbur bırakıldım. .en güzel çağımızda. .giden zamanıma mi yanayım güvenip onca yolu aldığım insanın bu şekilde terkedisine mi...benim için deli damgası vurulmadı na mi..hangisine. .
Benim eski esimde beni yolcu etmisti gule oynaya, hemde el ele, goz goze .. ama ben bu evliligi mantiken surduremezdim, guya ailemin yanina kafa dinlemeye gittim.. yolcu ettikten sonra bi baktim basladi bu " ailem seni istemiyoda, ne yapacagimi sasirdimda, su gun gelmede, o gun gelde, surekli beni engellemeler, hakaretler, psikolojik siddetler vsvs " .. sanki bende cok merakliyidim annesine hizmetcilik yapmaya devam etmeye.. yeter artik beeee dedim ve geri donmedim, haberde vermedim.. beni her yerde aramis, taramis, babami hic bir zaman aramayan biri nasil olduysa o gun babami aradi, babamda acmadi .. umrumda degildi acikcasi.. canimi yakanin cani yansin.. ailesi o kdr kotuluk yapti, hatasiz oldugumu bile bile bana yukleniyordu, beni eziyordu onlara karsi, hatta isyan ediyordu yuvami kim dagittiysa Allah onun belasini versin diyordu.. bende diyorumki be adam ailenin lafina gidip yuvani dagitan sensin, karina sahip cikamayan sensin ..ama hakim durusmada ona cevabini bi guzelde yapistirdi.. sirada ilahi adalet var onu bekliyorum..
evliliklerde sorunlar tartışmalar olur ama boyutu önemli birbirinizi çok kırıp döküp sonra sarılıp hiç birşey yok gibi kaldığınız yerden devam edince o kalanlar ne yazık ki kendi kendine yok olmuyor sorunlar çözülmedikçe arkaya atılıp ötelendikçe herseferinde başka bir soruna eklenerek daha büyük sorunlar olarak önünüze dökülüyor. Keşke hayatınıza devam etmek yerine sorunları çözmeyi deneseydiniz. olan olmuş arkanıza değil önünüzü bakma zamanı...Bir iki hafta öncesinde tartışmamız olmuştu ama ben çok aglamıştm. .o da Tamm deyip sarılmışti. .normal hayatımıza devam ediyorduk. .ben öyle sanmışım. .
İnşallah arkadaşım. .çok yoruldmmüzülme. Herşeyi Rabbine birak ki o sana herşeye yardimci olur.. Rabbim inançli kişilerin yanindadir bunu uınutma.
Aynen dediginiz gibi oldu...sorunları çözmek tek taraflı olmuyordu..çok ugrastim ama olmadı. .evliliklerde sorunlar tartışmalar olur ama boyutu önemli birbirinizi çok kırıp döküp sonra sarılıp hiç birşey yok gibi kaldığınız yerden devam edince o kalanlar ne yazık ki kendi kendine yok olmuyor sorunlar çözülmedikçe arkaya atılıp ötelendikçe herseferinde başka bir soruna eklenerek daha büyük sorunlar olarak önünüze dökülüyor. Keşke hayatınıza devam etmek yerine sorunları çözmeyi deneseydiniz. olan olmuş arkanıza değil önünüzü bakma zamanı...
Şuan bosanmadm henüz. ..Şimdi evlendinizmi
Çok zor arkadaşım. .yoruldum artık. .Ah şu herşeye karışan kv ler yokmu nasıl hesap verecekler... Çocuğunu doldurup doldurup yuvasını yıkıyorlar marifetmis gibi ilk değilsin bu konuda Allaha havale et derim.. Sende psikolojik yardım al ise gir diye tavsiye verebilirim anca allah yardimcin olsun çok zor![]()