• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim tarafından terkedildik

Kendisi İstanbuldaymış sanırım yanlış anlamadıysam ... aynı şehirde olmak size ve çocuklarınıza iyi gelecek mi ? Çocuklar babaları için ne diyor ?

Öncelikle tebrik ederim sizi peki birikiminiz var mı ? birikiminiz yoksa istanbula yerleşmek zorlayıcı olur daha küçük bir il tercih etseniz ?

Kesinlikle tazminat ve nafaka almaya çalışın.
Bir de neden İstanbul? Çok zor olmaz mı?
Ben hem ucuz, hem sakin ve güvenli bir şehir olarak Eskişehir öneririm size.
Umarım her şey çok güzel olur sizin ve çocuklarınız için.
Bilmiyorum ki istanbul bizi cok yakti belkide etkilendim bu yuzden.babalari istanbulun yasantisi icin 2 cocugu birakti

Öncelikle tebrik ederim sizi peki birikiminiz var mı ? birikiminiz yoksa istanbula yerleşmek zorlayıcı olur daha küçük bir il tercih etseniz ?
Birikimim yok ama baskin bir ortam olduğu icin bosaninca mutlaka hak alirim hem mahkemede alirim hemde ailem.ister.buralarda boyle..

İstanbul yanlış tercih gibi geldi bana
Hem çok kalabalık hem de çok pahalı.
Yeni bi hayata başlamak için cebinize paranız olmalı.
Birikiminiz var mı ?

Hatırladım ben sizi, neden yeni üyelik aldınız ki ordan devam etseydiniz. Aslında o konunuzda cevap vermiştik, öyle evlilik olmaz zaten adam bırakıp gitmiş kendine bir hayat kurmuş resmen. Kendinize bir hayat kurabilecekseniz boşanın. İstanbul olmak zorunda mı? Daha kolay bir şehir seçseniz.

Kendisi İstanbuldaymış sanırım yanlış anlamadıysam ... aynı şehirde olmak size ve çocuklarınıza iyi gelecek mi ? Çocuklar babaları için ne diyor ?
Yok istanbulda bir teyzem var bide ona cok guveniyorum biraz destek olacak.cocuklar anne biz ona ne yaptik diyor

Hatırladım ben sizi, neden yeni üyelik aldınız ki ordan devam etseydiniz. Aslında o konunuzda cevap vermiştik, öyle evlilik olmaz zaten adam bırakıp gitmiş kendine bir hayat kurmuş resmen. Kendinize bir hayat kurabilecekseniz boşanın. İstanbul olmak zorunda mı? Daha kolay bir şehir
Orda teyzem gel yanima dedide.birde izmir var orasida olur

Yok canim zaten kendisi terk etti inan gozuyle dilendigimi gorse kalk demez
Yazık ... o adama diyeceklerimi içimden diyorum ...

Allah bildiği gibi yapsın .. dilerim onunla olan hayatınızdan bin kat daha mutlu olursunuz ..

Bu Arada Ankara’da yaşam açısından İstanbul’a göre daha uygun .. hem biraz ailenize de yakın olur belki bilemedim tabii sizin tercihiniz

Sence bu karari vermekle dogru mu yaptim burdaki insanlar beni cok sindirdi
Asgari her yerde aynı maaş. Ama kiraları ucuz olan bir yere gitmen senin için daha kolay olur. İstanbul'da destekci birileri olucaksa elbette İstanbul olsun yalnızlık cekmezsin. Hepsinin artilarini eksilerini tart

Arkadaslar peki ailesi ekmek.parasi icin gitmis biraz sabretseydin yuvani yikmazdin diyor 1.5 yil bekledim ve orda zaten bekar arkadasiyla yasiyor bunlara cevabim ne olmali.oyle ustume geliyorlar ki ne diyeceğimi sasiriyorum agliyorum

Back
X