- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi Kirmizikafa
Kendisi İstanbuldaymış sanırım yanlış anlamadıysam ... aynı şehirde olmak size ve çocuklarınıza iyi gelecek mi ? Çocuklar babaları için ne diyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki cocuklari alip babamin evine gidince kapiya gelirse cocuklari alamaz dimi ortada daha dava sonucu yok cunku
Bilmiyorum ki istanbul bizi cok yakti belkide etkilendim bu yuzden.babalari istanbulun yasantisi icin 2 cocugu biraktiKesinlikle tazminat ve nafaka almaya çalışın.
Bir de neden İstanbul? Çok zor olmaz mı?
Ben hem ucuz, hem sakin ve güvenli bir şehir olarak Eskişehir öneririm size.
Umarım her şey çok güzel olur sizin ve çocuklarınız için.
Birikimim yok ama baskin bir ortam olduğu icin bosaninca mutlaka hak alirim hem mahkemede alirim hemde ailem.ister.buralarda boyle..Öncelikle tebrik ederim sizi peki birikiminiz var mı ? birikiminiz yoksa istanbula yerleşmek zorlayıcı olur daha küçük bir il tercih etseniz ?
İstanbul'da güvenli düzgün bir yerde oturmak isteseniz 2+1 ev kirası en az 1000 tl'den başlıyorBilmiyorum ki istanbul bizi cok yakti belkide etkilendim bu yuzden.babalari istanbulun yasantisi icin 2 cocugu birakti
Yok istanbulda bir teyzem var bide ona cok guveniyorum biraz destek olacak.cocuklar anne biz ona ne yaptik diyorKendisi İstanbuldaymış sanırım yanlış anlamadıysam ... aynı şehirde olmak size ve çocuklarınıza iyi gelecek mi ? Çocuklar babaları için ne diyor ?
Hatırladım ben sizi, neden yeni üyelik aldınız ki ordan devam etseydiniz. Aslında o konunuzda cevap vermiştik, öyle evlilik olmaz zaten adam bırakıp gitmiş kendine bir hayat kurmuş resmen. Kendinize bir hayat kurabilecekseniz boşanın. İstanbul olmak zorunda mı? Daha kolay bir şehir
Orda teyzem gel yanima dedide.birde izmir var orasida olur
Bir destekçinin olması yanınızda önemli tabii ... ama gelip gidip düzeninizi bozmasın bu adam ?Yok istanbulda bir teyzem var bide ona cok guveniyorum biraz destek olacak.cocuklar anne biz ona ne yaptik diyor
Evet haklisinizbunları hep avukatla konuş işte. geçici velayet talep etsin.
Taze bı başlangıç için başka bı şehirleri de değerlendir derim. İzmirin insanı daha güzel mesela. İstanbul'da her cinsten varlık varIstanbul beni yakti yikti mahvetti cok cektirdi etkiledi belkide bu yuzden istanbul diyorum
Yok canim zaten kendisi terk etti inan gozuyle dilendigimi gorse kalk demezBir destekçinin olması yanınızda önemli tabii ... ama gelip gidip düzeninizi bozmasın bu adam ?
Sence bu karari vermekle dogru mu yaptim burdaki insanlar beni cok sindirdiTaze bı başlangıç için başka bı şehirleri de değerlendir derim. İzmirin insanı daha güzel mesela. İstanbul'da her cinsten varlık var
Yazık ... o adama diyeceklerimi içimden diyorum ...Yok canim zaten kendisi terk etti inan gozuyle dilendigimi gorse kalk demez
Asgari her yerde aynı maaş. Ama kiraları ucuz olan bir yere gitmen senin için daha kolay olur. İstanbul'da destekci birileri olucaksa elbette İstanbul olsun yalnızlık cekmezsin. Hepsinin artilarini eksilerini tartSence bu karari vermekle dogru mu yaptim burdaki insanlar beni cok sindirdi
haklisin nerde yasiyorsunAsgari her yerde aynı maaş. Ama kiraları ucuz olan bir yere gitmen senin için daha kolay olur. İstanbul'da destekci birileri olucaksa elbette İstanbul olsun yalnızlık cekmezsin. Hepsinin artilarini eksilerini tart