• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim tarafından terkedildik

Bu asistanlık isini yapabilmeyi cok isterim ama isi bilmiyorum sadece yeteneğim oldukca fazla sadece gosterseler yeterli olur mu oyle.
Tabi ki zaten tek calismiyor kimse asistanlar en fazla 15 günde ama pratik olanlar bi hafta da kapıyor işi Dr lar da çok yardımcı oluyor.. is yerinin adını özelden yazayım istersen bi araştır netten ara konuş niyetin varsa.

Agrida ailemin yaninda kalirsam daha kotu olur abim babam baski yapar cocuklarimla artik rahat bir lokma yemek.istiyorum
Allah kahretsin böyle adamları..ya hadi karını sevmessin görmek istemessin de insan 1.5 yıl çocuklarını görmeden nasıl yapar..ve üzüldüklerini bile bile..pesss.!!!!

Tabi ki zaten tek calismiyor kimse asistanlar en fazla 15 günde ama pratik olanlar bi hafta da kapıyor işi Dr lar da çok yardımcı oluyor.. is yerinin adını özelden yazayım istersen bi araştır netten ara konuş niyetin varsa.
Evet lutfen yardimci olur musun

Merhaba arkadaşlar disardan takipcinizdim fakat benimde bir derdim olunca sizlerle paylasmak istedim.7 yillik evliyim 2 cocugum var esim 1 yildir is kuruyorum bahanesiyle bizden ayri yasiyordu bu yil son caremizdi bizi yanina almayınca bosanmaya karar verdim.lise mezunuyum cocuklarimi almak istiyorum daha oncelerdede bir konu acmistim hatirlamisiniz bilemedim..sizce kararım ne derece dogru yasadigim toplum baskici ve sindirilmis olunca insan tedirgin oluyor 2 cocukla istanbula yerlesmeyi dusunuyorum yapabilir miyim..

Not..profilimde izmir yazmisim yanlislikla nasil duzeltecem bilmiyorum agriliyim agrida yasiyorum
Canım iki çocukla İstanbul çok zor ..

Back
X