eşim tatilde

ruhappy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
63
0
36
Muğla
eşim tatile kızkardeşiyle gitmek istiyor.hoş karşılamadığımı söyledim.inatlaştı ve anladım ki artık hiç tatile gitmeyeceğiz.ben yaz tatilimi annem ve babamın yanında geçireceğim babam rahatsız onları fazla göremiyorum uzakta yaşadığım için.kayınvalidem bunu düşenerek sanırım eşime şöyle teklifte bulndu.kardeşini al eşinin yanına uğra ordanda akdeniz turu yap.kardeşin çok sıkılıyor.nasıl olsa eşin ailesinin yanında.bu arada kardeşi 26 yaşında bekar.

Kendi kardeşi ile gitmesi normal aslında...
Ama madem tatile çıkabilecek vakti var, o vaktini senle annenlerde geçirebilirdi...
Benim eşim öyle yapar, asla ayrı geçirmeyiz tatilleri...

Kendi kardeşi ile gitmesi normal aslında...
Ama madem tatile çıkabilecek vakti var, o vaktini senle annenlerde geçirebilirdi...
Benim eşim öyle yapar, asla ayrı geçirmeyiz tatilleri...

arkadaşa katılıyorum oda seninle geçirsin tatili beraber ailenizin yanına gidin birkaç gün durun sonrada tatile çıkın o zaman

Kayınvalidenizin böyle bir teklifte bulunması düşüncesizce olmuş.
Eşinizin ayrı tatile gitmesi hoş değil.
Tatilinizin bir kısmını eşinizle birlikte eilenizle geçirin diğer kısmında da tatile gidin.

kız kardeşiyle gitmesi normal ama sizinde yanlarında olmanız koşuluyla
kayınvalideniz saçmalamış

sen de git, ailenin yanına da sonra gidersiniz.kendini neden ikinci plana attırıyorsun ki.

e onunda tatil fırsatı varsa annenlere gidin tatilin yarısını orada diğer yarısınıda istediğiniz yerde geçirirn biz öyle yapıoruz anladığım kadarı ile kayınvalden yakın onu herzaman görürsünüz ayrıca şu kaynanların gelinler yokmuş gibi davranmalarından nefret ediorum oğlum karını yanlız bırakma babası hastaymış sende git diyeceğine o oraya gidicekmiş sende kardeşinle git tatile töbe töbe..

bence kardeşin kız veya erkek olması bişiy değiştirmez de kayınvalidenin yaptığı ayıp eşinde onu dinleyip giderse onun yaptığı bence daha da ayıp sonuçta baban hastaseni bu durumda yanlız bırakıp tatil yapması

ben olsaydım 10 günlük tatilim varsa 5 gününü annem babamın yanında 5 gününüde esimle gecırırdım ortada ıkınzde yanlısı var 1.eşiniz babanızın da hasta oldugunu bılıp neden sizle gelmıyor 2. siz neden butun tatılınızı annenızde gecırmeyı dusunuyorsunuz bence ortak noktayı bulun yarı yarıya paylasın yanlıs anlamyında bırazda bencillide var sız butun tatılınızı aılenızın yanında gecırmeyı planlamıssınız ...eşiniz kardesıyle gitmesı sızı nıye bu kadar kızdırdı anlamadım?eşinizle konusursanız sorun çözulur bende butun tatılı aılmeın yanında gecırcem deseydım esımde haklı olarak baska bı yerlere gıderdı yılda bir izin yapıyoruz simdi esinizı kendı yerınıze koyun bırde butun tatılınızı eşinizin ailesıyle gecırmek ıstermıydınız?

ben çok saçma buldum yinede yaa..siz evlisiniz ayrı gayrısı var mı ya bilmiyorum ben olsam izin vermezdim öyle birşeye..

arkadaşa katılıyorum oda seninle geçirsin tatili beraber ailenizin yanına gidin birkaç gün durun sonrada tatile çıkın o zaman

Yani bence de bütün tatili ayrı geçirmeniz biraz abes...
Beraber annenlere gidip otrdan beraber tatile çıkın daha mantıklı...

Ya neden olmasın ki?Babanız hastaysa ona birşey diyemem ama kardeşiyle tatile çıkmasında bir problem göremiyorum.Kayınvalideniz bunu diyerek baskı yapmışsa o pek hoş bir şey değil ve bütün tatili geçirecekse.Abi-kardeş zaman geçirmek istiyor olabilir.1-2 gün bir otelde tatil yapabilirler.Ama akdeniz turu saçma yani.Babanız hastaysa eşiniz tatili düşünmemeli

Ben bi terslik göremedim bunda...
Siz tatilinizin tamamını kendi ailenizin yanında geçirmek istiyorsunuz..
Eşiniz de kardeşiyle beraber gelecek bir iki gün sizin ailenizin yanında kalıp kardeşiyle tatile gidecek...
Siz ailenizin yanında geçireceksiniz tatilinizi diye onu da buna mahkum etme lüksünüz yok, ya da eşinizi evde tek başına tatilini kös kös evde geçirmesini isteme lüksünüz de yok...

galiba anlamadınız , benim anladığım eşi tatile kız kardeşinide eklemek istiyor ama konu sahibi istemiyor ve inatlaşma sonucu annesinin yanına tatile gitmeye karar vermiş

Ben bi terslik göremedim bunda...
Siz tatilinizin tamamını kendi ailenizin yanında geçirmek istiyorsunuz..
Eşiniz de kardeşiyle beraber gelecek bir iki gün sizin ailenizin yanında kalıp kardeşiyle tatile gidecek...
Siz ailenizin yanında geçireceksiniz tatilinizi diye onu da buna mahkum etme lüksünüz yok, ya da eşinizi evde tek başına tatilini kös kös evde geçirmesini isteme lüksünüz de yok...

KAyınvalideniz kötü bir şey dememiş ki! Kendi kardeşi ile tatile çıkabilir sizde gidebilirsiniz.. sizinle evliliği en fazla 5 senedir... kardşi ile yılardır çok şeyi paylşamıştır.

Back
X