eşim tatilde

Ben konuda terslik göremedim.

Abi kardeşin tatile gitmesi çok abartı bir husus değil ki.

Konu sahibi siz bütün izninizi ailenizin yanında geçirmek isterken mesele olmuyor da ,eşiniz iznini bacısıyla tatilde geçirmek isteyince mi kabahat oluyor.

Bu meseleyi halletmesi gereken siz olmalısınız bana göre..Ailenize gidin gitmesine.Eşiniz de gelsin sizle.5 gün mü 3 gün mü kalırsınız ailenizde sonra ordan beraber tatile çıkarsınız işte.Daha iyi olur.Hem ayrı geçirmemiş olursunuz tatillerinizi.

eşine sor o zaman senin baban rahatsızken yanında olmak istediğinde ben iyi sen yanında ol ben tek başıma tatile gideyim akdeniz turu ooh sefam olsun ne kadar olağan karşılarsın? de bakalım olağan geliyormuymuş bu durum.
kayınpederi rahatsız madem ayrıcada uzakta bu zor zamanda eşinin yanında olması gerek diye düşünüyorum. gün gelir devran döner aynısını kendileri beklr

konu sahibi arkadaşım hala cevap yazmayacakmısın?
Bunca insan senin derdine derman olmaya çalışıyor ama senden ses soluk çıkmıyor:hulya:

sahsen yalniz yollamam, kardesiyle olsada yollamam, hele kaynanam teklif ederse onada cikisirim :olmaz:
anca beraber kanca beraber aaaaaaaa

neresi mantıklı ya benim babam hasta olacak beyimiz tatile çıkacak veya onun babası hasta olacak ben tatile akdeniz turuna çıkıcam kardeşi ile gitmesi tabiki saçma değil. ben olsam babamada giderim kocamıda yanlız bırakmam kardeşide gelirse gelsin onu problem yapmam zaten

o ne öyle yaw nerde görülmüş karı kocanın ayrı tatile gittiği benim eşim böyle bişeyin bahsini bile etmez
ve ettirmez anca beraber kanca beraber ...

evt arkadaşlar söylediğiniz her şeye katılıyorum.Eşimle geçen sene dediğiniz gibi yaptık aileme ve oradan tatile. Ama bu sene tatile çıkmak istemediğini, sıcakta bunaldığını, bundan nefret ettiğini falan falan sıraladı ....sonrada kardeşiyle gitmeye evet dedi, inanamadım.Bana kimse sormadı ki,nasıl olsa ailesiyle diye.ben ailemde uzakta burada yapayalnızım.tanıdığım sadece eşim. Eşime daha önce şöyle açıklamada bulunmuştum; yapacağımız işler, planladığın şeyler varsa ben burada biraz daha kalırım, önceliğim seninle dediğim halde sanırım o önceliğini kardeşine veriyor.kardeşim hiç görmedi antalyayı falan, bende eşi götürsün evlenince dedim, suratını görecektiniz.benim görevim, ben erkeğim, o yalnız başına bir kız dedi. ama geçen sene bu yalnız kız orduya arkadaşının yanına tatile gitti 1 haftalığına.
bana tartışmamızın sonunda ben yapacağımı biliyorum dedi. bunu da bugün öğrendim, yapacağı şey asla tatile gitmemekmiş, o istese de ben hayır diyecekmişim.çünkü beni tatil manyağı olmakla suçladı, senin tek derdin tatil dedi, babanı düşündüğün yok.

buarada eşim kendi işyerinde,istediği zaman gelir,istediğinde gider. istediği ay , gün tatil yapar.bu yaz döneminde tatile çıkmayı düşünmediğini söyledi bana. babam kan kanseri yılda çok az görebiliyorum,uzakta olunca her an onun yanında olmadığım için içten içe üzülüyorum, psikolojim zaten bozuk,rüyalarıma giriyor, kabuslar,telefonu açmazsa babam kötü düşünceler vb... bu yüzden ne kadar kalsam kar diye düşünüyorum ama yine de eşime öncelik senin istediğin herşeye varım birlikte dediğim halde böyle yaptı. sonucu bilmiyorum,gider mi gitmez mi ama benimle asla gitmeyeceğini öğrendim.

bunca yıldır tatile gitmemişte şimdi mi gelmiş akıllarına....ben 1 yıllık evliyim,aşağıda biraz daha açıkladım...bu adama nasıl davranmalıyım,çok huysuz,inat, sinirli...

esin sacmalamıs evliyseniz tatile birlikte cıkarsınız..erkek calısırsa bile kadın ailesinin yanına falan gider ama bunun tam tersi olmaz amacı neki anlamadım bekar degil evli farkına varmalı..sana gore program yapması lazım

tatil sezonu açıldı tatil dertleri başladı

şahsen eşim benden ayrı tatile asla çıkmaz.ben annemlere gideceğim vede baban rahatsız olacak eşim tatil derdine düşecek benden önce annemlere gitmemiz için eşim teklif eder.kardeşiyle gezsin o bekarmış gibi ozaman sizde ayrı tatile çıkın bakalım eşiniz izin verecekmi

saçma
sonucta siz eşisiniz
ayrı tatile çıkmak da ne demek
beraber cıksanız yola
bikaç gününüzü kendi ailenizin yanında gecirseniz
sonra beraber tatilinizi yapsanız
ayyy ne biliiiimmmm bööle bişe basıma gelse kıyameti koparırdım :olmaz:
yanında ben olmalıyken kıskanmak deil amac ama nie baskası olsun ki:umursamaz:

Eşiniz kardeşinden önce, size sorumlu.
Siz gidemiyorsanız, oda gitmesin bence.
Onun sizden daha mı çok canı var, daha mı çok tatile ihtiyacı var.
Kardeşinin canı sizden daha mı kıymetli.
Çok sıkılıyorsa kardeşi, başka çözümler bulsun kendine.
Gitsin eğlensin, gezsin , tozsun, o onun sorunu bence.
Ben kendi adıma eşime kardeşiyle tatile gitmesine izin vermem.
Bu benim sınırlarım.
Bir erkeğin böyle bir teklifte bulunması bile bana ters.
Karıcığım kardeşimin canı sıkılıyormuş, bu yıl onunla tatile gideceğim, sen de ailenin yanında otur.
Bana ters.

çok istiyorsa kardeşi sizinle gelsin. niye eşinizle gidiyor. eşinizin de vakti varsa yanınıza gelsin beraber dolaşıp dönün illa ki bu 26 yaşında ki kız aileyle takılmak zorundaysaa....

bencillllllll adam :oklava:aileni görürsün tatilinede çıkarsın
birşeyleri beraber paylaşamadıkta sonra ne tadı çıkar ki evliliğin

evet evet bencil
ayıp bu kadar kırıcı olmaya gerek varmı babanı düşünmüyorsun tatili düşünüyorsun ne demek
herkez ayrı takılıcaksa öyle evliliğin içine.....
arkadaşlar çok doğru yazmış bir süre seninkilere uğrarsınız oaradan tatil yaparsınız kıymetli kardeşide gelmek istiyorsa gelsin hayret bir şey ya
sen konuyu kardeşin evlenince gitsin gibi değilde yada tartışarak değil kayınvalidenle kızkardeşinin taktiği gibi kendini acındırarak anlaşmaya çalış hallolur gibi geliyor bana oşekilde

Ben istemedikçe eşim kimse ile tatile gidemez ...
Ama ben ailemle vakit geçireceksem eşim de benimle ailemin yanında tatil yapmak zorunda değil...
O gitsin kardeşi ile bende ailemle kalırım bunda sorun yok bence...

Back
X