eşim tatilde

Tatlim bence amerikaya felan gitmez onlar, hic düsünme sen:)
Tatile gitmiyorda, amerikaya mi gidecek:)
Hem bak, seni kirmamak icin tatili iptal etmis, buda güzel birsey.
Huysuz insanlar, yumusak davranarak tamam hayatim sen istemesen gitmem demezler, öyle dese kendini esinin yaninda degerli hissedeceksin belki ama sonucta gitmemesi bile sana deger verdigini gösterir..
Huysuzlarin davranis bicimleride bu:)
Ailesine gelince, tabiki arayip soracak, telefonda konusacak. Seni telefonla aramama sebebide hergün görüstügünüz icindir. Ayni evin icindesiniz sonucta.
Bu arada kac yillik evlisin?

arkadaşım merhaba, sadece söylediklerine karşı şunu yazıcağım,aslında çok yatıştırıcı şeyler söylemişsin ama malesef eşim 17ekimde yolcu amerikaya.kardeşi almış bileti3 hafta evimde olmayacak.inanılır gibi değil. bana kuzgun teklifi yaptı.sen de gelsen keşke.bende atladım hemen tamam geleyim dedim. ama ortalıkta fol yok yumurta yok. üstelik ben gidersem kardeşiyle aynı odada kalacakmışız. bu arada yeni biri daha çıktı.lise arkadaşı da gidecekmiş aynı odada kalacaklarmış. hayır dedim.benim adam normal değil ya. 2 yıl sonra yurt dışına taşıncakmışız biraz para biriktirip.allah kurtarsın beni!!!!

Bu nasıl bir iş ya. Mutsuzsan neden resti çekmiyorsun boyun eğiyorsun hala canım sana da yazık ama değil mi?

gerçekten çok garip ne diyeceğimi şaşırdım yazdım sildim
ama tek başına karar vermesi çok saygısızca

eşinizin sizi bırakıp akdeniz turuna çıkması hoş görülemez. bence taviz vermeyin. güzellikle anlatın eşinize. ne saçma şey ya.

canım ya Allah kolaylık versin sana eskiden babalarımız öyleydi bizi memlekete gönderir kendi evde kalır annem bide babannemlere tarlada çalışır yinede beğenilmezdi biz büyüyünce anca karşılık verip kadını korur olmuştuk şimdi annem torunlarına bakıyor babam evde yalnız ve ağlanıyor bize ben tek kaldım diye 1laf vardır keser döner sap döner seninle zaman geçirmeyen adam sana muhtaç kalır ama bunlara eskiden katlanılırdı şimdi eşler daha anlayışlı ve herşey daha çok ortak yaşanırken bu nasıl iş senin kardeşinin işi olsa geçtim ülkeler arası şehir dışına yollarmıydı
1tarafım eşine güven yolla ne varki diyor ama bi tarafım da neden bensiz iş çevirir gibi gidilsin diyor 1yeğenim de var eşi böyle ki senin ki kardeşiyle onun ki bide bekar arkadaşlarıyla gider gittiği yerlerden dönemeyesice ama katlanıyor kızcagazım biz artık farklı evliyiz diyo Allah o durumlara düşürmesin

Eğer son durumda hem kız kardeşi hem arkadaşı gidiyorsa Amerika'ya, ne yapıp edip sizin de gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Ya da ayarlamak çok zor değil, turlarla bile olabilir, çıkın yurtdışına bir turla. İtalya ya gidin mesela. Geleceği hafta çekin gidin. Erkekler çoğu zaman onlara bağımlı olduğumuzu düşündükleri için bu kadar rahat kafalarına göre takılıyorlar. Siz de kafanıza göre takılın nasıl bir duygu anlasın. Sadece misilleme meselesi değil bu, herkes kendi istediği gibi program yaparsa, asıl kaybeden o olur siz değil. Bunu anlaması lazım.

ay arka arkaya yazıyorum ama eğer gidiş tarihi belliyse ekimde de akdeniz harika oluyormuş bende kardeşimle izin alıp 1kaç gün kafamı dinleyeyim hem birbirimizi özleriz hayatım diyiverin bakalım o gidin ce sizin evde kuzu kuzu beklemiyeceğinizi anlasın dicem ama adamlarda tanıyo bizi ve ne yapabilicemizi benim ki yemez bunu yollar bizi

nasıl ya lise arkadaşı kızmı benmi yanlış anladım bide aynı odada kalcaklarakannehir:1shok:

arkadaşım merhaba, sadece söylediklerine karşı şunu yazıcağım,aslında çok yatıştırıcı şeyler söylemişsin ama malesef eşim 17ekimde yolcu amerikaya.kardeşi almış bileti3 hafta evimde olmayacak.inanılır gibi değil. bana kuzgun teklifi yaptı.sen de gelsen keşke.bende atladım hemen tamam geleyim dedim. ama ortalıkta fol yok yumurta yok. üstelik ben gidersem kardeşiyle aynı odada kalacakmışız. bu arada yeni biri daha çıktı.lise arkadaşı da gidecekmiş aynı odada kalacaklarmış. hayır dedim.benim adam normal değil ya. 2 yıl sonra yurt dışına taşıncakmışız biraz para biriktirip.allah kurtarsın beni!!!!

Ben sizin yazdığınız her mesajı şaşkınlıkla okuyorum
Enteresan bir kocanız var
Yani 'sende gelsen keşke' diyor ama faaliyet yok
Ve sizsiz uzaklara gidiyor , planlarında siz yoksunuz
Nasıl eşsiniz , nasıl seviyor sizi aklım almıyor..
Birde lise arkadaşı çıkmış ..
Bence siz allah beni kurtasın diyeceğinize kadar
kendiniz kurtulmayı denesen daha iyi olur bence..

siz davetiyemi bekliorsunuz acaba
kocanız kızkardeşi ve arkadaşı bu arkadaş birde bayanmı acaba
sizin kocanız ya adı üzerinde sizin
istediğiniz gibi bende gelicem diyebilirsiniz
yada ben gitmiorsam sende gitmiyeceksin diyin
nasıl evlilik kuruluor hayret ediorum açıkcasıı

Saskın saskın okudum mesajlarını..
Arkadasım bu nasıl evlilik!!!
Nasıl izin veriyorsun bu sekilde gitmesine..
Hemde biri daha eklendi listeye!!!
Yok artık ya!!!
Bence bu işe bir dur demelisin..
ya tavrını belli et, uzaklas ondan..
yada onlarla git birsekilde..
Böle sacmalık duytmadımm ben!!!

merhaba arkadaşlar,
öncelikle evet lise arkadaşı bir kız. biz ara sıra görüşürüz. tanıyorum ama yine de aile dışından biri ile aynı odada kalmak bir türlü anlamadığım bir iş. zaten hayır dedim ve sözümü dinledi. kız sanırım küsmüş, eşim biraz önce söyledi ama daha detayları vermedi.
beni götürme işine gelince herşeyi kabul ettim,geleyim dedim, otelde aynı odada kız kardeşi eşim ve ben kalacakmışız hayır dedim, öyle şey olmaz biz aileyiz dedim,kız kardeşi bozulmuş bana. 2 oda tutulur biz birlikte kız kardeşin ayrı dedim tamam dedi ama bir daha o kunuyu açmadı. ne ilginçtir.bunları asla unutmayacağım.
bana gidersem ömrün boyunca kırgın olur musun diye sordum sen bir şey demedin diyor eşim.ben dedim ki bayramlarda sen gidersen sorun olmaz çünkü ben bayramlarda annemlerde kalırım.
bana diyor ki kendisi gitmek istemiyormuş anne babası gönderiyormuş. ben buna inanacak kadar saf değilim. çünkü şöyle diyebilirdi annesine anne ben evliyim işimi 3 hafta bırakıp karımı bırakıp gidemem.yine de gidilecekse eşimde benimle gelir bunu da eşimin müsait zamnına getiririz diyebilirdi. bu ne ya..... ben de antalyaya gitmeyi düşünüyorum o amerikadayken. antalyada bir arkadaşım var,uzundur görmüyorum daha haberi yok tabiki...
annesi demiş ki ben eşinin hergün yemeğini yapar,temizliğini yapar isterse de kalırım istemez ama.
yalan. oğlu varken temizlik yada yemek yapmış mı evime gelip oğlu yokken yapacakmış, hem 1 kişi olcağım yemek yapılmasına bile ihtiyaç yok.benim zor günlerimde nerdeymiş.... sinirden çatlıcam. benimki onları tutuyor. ama bu yıl yapacaklarıma kendisi bile inanamayacak!

evet lise arkadaşı bir kız. biz ara sıra görüşürüz. tanıyorum ama yine de aile dışından biri ile aynı odada kalmak bir türlü anlamadığım bir iş

sadece senin anlamadığın değil burdaki kimsenin anlayamayacağı bir iş olduuuu bi kızla aynı odada kalcak hayır bunu söylemesi bile işi boşanmaya kadar getirir sen nasıl tahammül ediyorsun ne sabır varmış arkadaşım sende ya
eşimin kardeşinin odamızda ne işi var
benim olmadığm yerde ne işi var
beni götürmeyi düşünmeyecek liseden özelliklede kız arkadaşını götürmek isteyecek bide kız küsecek inanki ağzım açık kaldı yazdıklarını okurken bazı şeyleri sorgulamak bana düşmez ama mademki burda paylaştın sen hala bu kişiyi seviyormusun ve yapacaklarıma kimse inanamayacak demişsin intikam mı alacaksın. böyle insanla ömür mü geçer canım ya

ya siz buna nası müsade ediyorsunuz???
kardeşini geçtim hadi de;
liseden arkadaş neyin nesi!
ay bide kız küsüyor,,,
şaka gibi herşey..........

hala gidior olmasına ağzım açık bakıorum
nasıl söz geçiremiorsunuz eşinize
ben hayır dedim oda dinledi diorsunuzda
hani 2 kızla tatile gidior kocanaız
hadi biri kardeşi diğeri???
birde 3 hafta

Bence gitsin eşler hep yanyana g** olmak z0runda değil sonunda sizin yokluğunuzu his eder ve özler hatta arayıp sormayın dahi! :-)

nasıl insanlar var yaa
o görümceyede karşımda olsa iki çift lafım var
insan tatile kafa dinlemeye çıkar
siz çıkacak bile olsanız kardeş eğlendirmeye çıkıorsunuz
neyse burada yazarsam kesin banlanırım düşüncelerimi:@

Bence gitsin eşler hep yanyana g** olmak z0runda değil sonunda sizin yokluğunuzu his eder ve özler hatta arayıp sormayın dahi! :-)

özleyecek adam karısının olmadığı bir tatil planı yapamaz
herşeyi ayarlamışlar
biletler alınmış kimin hangi odada kalacağı bile ayarlanmış
birde arkadaş var işin içinde
ya adam karısıyla değilde o arkadaşla tatilin tadını çıkarmaya kalkarsa nolucak

arkadaşlar eşimle telefonda müthiş tartıştık. ilk önce kız arkadaşının küstüğünü söylemişti ya ben de kendimle ilgili sorular sordum dedim ki benim için plan yapıyordun ne oldu ben gitmeyecekmiyim? o da bize pahalıya patlşayacak dedi. oda sayısı artacak ya, çünkü kız kardeşiyle aynı odada kalmam dediğim için. bu arada kız arkadaşı uçak biletini almış, o zaman ben de gelirsem senle ben kalırız bir odada, kız kardeşinle kız arkadaşın ayrı odada kalırlar dedim. yani 4 kişi 2 oda. tamam dedi. ayarlamaya çalışıyordu. ben sonra dedimki ama günler geçtikçe fiyatlarda artıyor gelmesemde olur diyince sen ne yapmaya çalışıyon falan falan. çok uzadı bu olay. sonra
kısa kesti benimki dedi ki sana bir soru evet mi hayır mı? geliyor musun gelmiyor musun. gelirsen herşey düzelecek, gelmezsen beni düşüncesizlikle suçluyorsun ya asıl düşüncesizliği göstereceğim sana bol bol eğleneceğim orda sonuçta benim için mecburi bir işti ama artık eğlence olacak.
tamam geleyim dedim. bir hesap yaptı, yol, uçak,ve birazda yanımıza derken kapattı.
bu kapatmadan sonra annesigili aramış, söylemiş, ve sanırım biraz yardım istemiş para olarak. ordan babası fenalaşmış, kardeşi siz tatile çıkcaksınız diye biz mi ödücez parasını demiş. hem biz eşine zamanında teklif ettik sen götür görümceni dedik kabul etmedi demişler.bana söyledi bende tatam o zaman ben gelmiyorum ama 2 oda tutulacak bu odanın birini ben tutuyorum dedim ve kız kardeşinle arkadaşın aynı yerde yatacak sen ayrı odada yatacaksın. dedim. bizimki bunu da yetilştirmiş. bu sefer gitmiyoruz dedi bana. tamamen gitmiyoruz. ben de kardeşim de gitmeyecek. biliyorsunuz kardeşi yüksek lisans tezi için ordaydı.
bende öyle şey olmaz dedim arada kaldığını söyleyip telefonu kapattı. tabi telefonu kırmış başka mesele. sonra tekrar konuştuk, dediki ben gitmiyorum kız arkadaşa söyledim kardeşimle kavga ettik ben gitmiyorum diye. bende kardeşinin söylediği mantıklı mı sence benim söylediğim daha mantıklı, ben arada kalmak istemiyorum. beni kötü duruma düşürdün. oysa gitmene birsey demedim bana danışmamana ve 3 kişi kalcaz deyince köpürdüm ve şimdi ömür boyunca beni suçlayacaklar dedim. o da kapat artık konuyu ben iiyim dedi. ama ben gelicem diyince mi bu sorunlar ortaya çıktı dedim. o da şöyle cevap verdi. kardeşi demiş ki abi yeterince mahcup oldum zaten sana, bu durumda kredi falan çekerseniz daha zor duruma düşüreceğim ve bu yüzden ben yalnız gidicem, abicim bu krediyi çekmeyi düşünmen bile ne kadar iyi bir abi olduğunun kanıtıdır. bunu asla unutmayacağım . dimiş bu derken ağladı ve bana sen nasıl konuşuyorsun dedi.

Back
X