Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet lise arkadaşı bir kız. biz ara sıra görüşürüz. tanıyorum ama yine de aile dışından biri ile aynı odada kalmak bir türlü anlamadığım bir iş
sadece senin anlamadığın değil burdaki kimsenin anlayamayacağı bir iş olduuuu bi kızla aynı odada kalcak hayır bunu söylemesi bile işi boşanmaya kadar getirir sen nasıl tahammül ediyorsun ne sabır varmış arkadaşım sende ya
eşimin kardeşinin odamızda ne işi var
benim olmadığm yerde ne işi var
beni götürmeyi düşünmeyecek liseden özelliklede kız arkadaşını götürmek isteyecek bide kız küsecek inanki ağzım açık kaldı yazdıklarını okurken bazı şeyleri sorgulamak bana düşmez ama mademki burda paylaştın sen hala bu kişiyi seviyormusun ve yapacaklarıma kimse inanamayacak demişsin intikam mı alacaksın. böyle insanla ömür mü geçer canım ya
kızlar... artık eşim bu konuyu açmıyor. bana o konuyu açmayalım yine tartışırız diyor. yani kendi görüşüne devamm ediyor ama beni kırmamak için de gitmiyor. onun yerine kızkardeşiyle Amerikaya gitmeye karar vermişler. ne güzel değil mi? kızın araştırma ödevi varmış, Amerikaya gitmesi gerekiyormuş, bir abi olarak kardeşini Amerikaya götürmeliymiş.onun sorumluluğuymuş bu. ben onlar gittiğinde onların memleketinde çalışıyor olacağım,evde yalnız başıma..bilmiyorum doğru mu bu yanlış mı?ama yurtdışı benden daha önemli galiba. bilemiyorum, anlayamıyorum. ne yapmalıyım?gidersem ömür boyu kırgınlığın olur mu diye sordu? aslında ona hep kırgınım, evliliğimin 1. senesi ve başından beri kırgınım. Ailemi bırakıp onun memleketine geldim, tanıdığım kimse yok, zaten nefret ediyorum burdan ve o beni hep akşamları yalnız bırakıp arkadaşlarına gitti, haftasonları ya ailesine ya da ailesi bize. ben ailesine gitmesem bile oı gider gece yarılarında gelir. 1 saat kardşiyle telefonda konuşur.annesiyle hergün görüşür, beni asla aramaz konuşmaz, radyasyon yayıyormuş telefon ondan ama başkasına gelince.... Allah bir an önce kurtarsın beni...çok mutsuzum...acaba ben mi abartıyorum.bazen ondan nefret ediyorum,aşırı yalnız hissediyorum kendimi...
senin eşin kafayı yemiş
neden evlenmis anlamadimmmbilmiyorumkismile
vereliniortak birde karısı görümcesiyle aynı odada,kendisi liseden kız arkadaşıyla aynı odada,mantığa bak sen!!!!!!!!!!!!!!
ben yanlışmı anladım sizde giderseniz görümcenizle aynı odada kalacaksınız,eşinizde liseden kız arkadaşıylamı kalacak?bunu size hangi cüretle söylüyor.normal olan sizin eşinizle aynı odada kalmanız değilmi?adamdaki pişkinliğe bak ya.planları suya düştü parayı bahane edip vazgeçti.
Canim merhaba..Oncelikle kizkardesiyle birlikte Amerika'ya gitmeye karar vermek de ne demek onu cozemedim ben..Hangi curetle!!Ikisi bagimsiz olarak hicbir seye karar veremez,cunku esin seninle evli,siz en ufak bir konuda karar alirken dahi birbirinizden sorumlusunuz..Kizkardes de kim oluyor,esinle birlikte Amerika'ya gitmeye karra veriyor,seni resmen hice saymaktir,kisi yerine koymamaktir..Cok sinir bozucu bir olay bu..Sen agirligini koy,tepkini acikca goster..Biletler alinmis yazmissin,eger dogru anladiysam bu nasil olabilir,aklim almiyor..Gorumceni guzel bir sekilde payla,haddini bilsin..Esini de daha cok payla,ailesine nasil bu derece taviz verebiliyor,demiyor mu ki ben evliyim,ben sorumlu oldugum bir insan var bir ev var ben nasil burdkai hayatimi esimi sorumluluklarimi birakip uzaklara giderim,hem de senin onayini tam olarak almadan karar veriliyor..Ben boyle birsey duymadim,hepsinin de guzel bir paylanmaya ihtiyaci var..Sakin taviz verme,birak Amerika'ya,senden habersiz arkadasinin evine dahi gidemez,sana haber vericek,senin onayini alicak,ayni sekilde sen de oyle,evlilik budur,karsilikli onay alarak,anlasarak herseye karar verilir..Haddini bilmeyen ne kadar cok insan var,sabir versin diyorumm ve de umarim sorununuzu kolayca cozersiniz..Esinize ve de ailesine ayri biryerlere gitme konusunda ne kadar kati oldugunuzu gosterin ve de bir yere tatile gidilecekse birlikte gidin asla yalniz diil..Kolay gelsinn..a.s.
çok güzel yazmışsın canım. çok doğru ama malesef eşim bunu anlayamıyor. amerikaya kardeşi araştırma için gidecek korktuğu için anne ve babası benim eşime masrafların bizden sende git kardeşine göz kulak ol, demişler eşime . bana korkuyor kardeşim diyor, kardeşimle gitmek benim sorumluluğum, görevim falan falan. ama şimdi ben de geleyim 2 oda tutulsun diyorum, para harcayacaksınız diye abi sen gelme ben yalnız giderim, diyor. anlamıyorum bu işi.
tamam canım ozamn o lisedeki kız arkadaşı nerden çıkıyor.
Sen görümcene desene ben kocamın başka kızla aynı odada kalmasını istemiyorum.
İki Kardeş gitsin madem hayret bişi
tmm işte olay çözülmüş eşin gitmior kardeşi küsmemiş
sizde kendi bütcenizle beraber biryerlere gidin
kaynannlar laf sölersede ben kardeşiyle gitmesine bişi demdim
sorun başka bir kızla aynı odada kalacak olmasıydı dersin
hem kocmın biriyle aynı odada kalacak olmasındansa kaynanamla tartışmayı yeğlerim ben açıkcasıı