merhaba arkadaşlar,
öncelikle evet lise arkadaşı bir kız. biz ara sıra görüşürüz. tanıyorum ama yine de aile dışından biri ile aynı odada kalmak bir türlü anlamadığım bir iş. zaten hayır dedim ve sözümü dinledi. kız sanırım küsmüş, eşim biraz önce söyledi ama daha detayları vermedi.
beni götürme işine gelince herşeyi kabul ettim,geleyim dedim, otelde aynı odada kız kardeşi eşim ve ben kalacakmışız hayır dedim, öyle şey olmaz biz aileyiz dedim,kız kardeşi bozulmuş bana. 2 oda tutulur biz birlikte kız kardeşin ayrı dedim tamam dedi ama bir daha o kunuyu açmadı. ne ilginçtir.bunları asla unutmayacağım.
bana gidersem ömrün boyunca kırgın olur musun diye sordum sen bir şey demedin diyor eşim.ben dedim ki bayramlarda sen gidersen sorun olmaz çünkü ben bayramlarda annemlerde kalırım.
bana diyor ki kendisi gitmek istemiyormuş anne babası gönderiyormuş. ben buna inanacak kadar saf değilim. çünkü şöyle diyebilirdi annesine anne ben evliyim işimi 3 hafta bırakıp karımı bırakıp gidemem.yine de gidilecekse eşimde benimle gelir bunu da eşimin müsait zamnına getiririz diyebilirdi. bu ne ya..... ben de antalyaya gitmeyi düşünüyorum o amerikadayken. antalyada bir arkadaşım var,uzundur görmüyorum daha haberi yok tabiki...
annesi demiş ki ben eşinin hergün yemeğini yapar,temizliğini yapar isterse de kalırım istemez ama.
yalan. oğlu varken temizlik yada yemek yapmış mı evime gelip oğlu yokken yapacakmış, hem 1 kişi olcağım yemek yapılmasına bile ihtiyaç yok.benim zor günlerimde nerdeymiş.... sinirden çatlıcam. benimki onları tutuyor. ama bu yıl yapacaklarıma kendisi bile inanamayacak!