eşim telefonla çok oyalanıyor

osenolsanbari

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2018
40
8
6
32
merhaba kızlar. ben 1 senelık evliyim cocugum yok öncelikle genel olarak bilgi vermek istedim. eşimle hala birbirimize aşıgız yani bana cok ilgilidir. ama benim moralimi bozan bişey var ki oda eşim telefonuyla cok oyalanıyor.işten geliyor sürekli elinde telefon genelde instagrama giriyor ya da oyun oynuyor evde telefonsuz tuvalete gitmiyor hatta tuvalete giderken özellkle alıp gidiyor neredeyse teli buluyor ve alıp gidiyor bi 15 dk cıkmaz zatn tuvaletten sordugmda oyun oynuyorum diyor. ben telefonuyla hc yanlız kalmıyorum bikaç kez gizlice bakmaya calıstım instagam mesajlarına falan ama bişey yok. yani düşünmek istemiyorum öyle bi karakteri yok ama başkası yoktur demi ya?

herkesin kocası, karısı, çocuğu malesef öyle cnm. çağımızın hastalığı tel ve pc ..

Benim eşimde öyle canım bazı insanlar tuvalette uzun kaldığı için sanırım canı sıkılıyor o yüzden telefonla oynuyor. Eşim unutsun seslenir bana getir diye öyle bağımlı.

Aman varya herkes aynı ya eşimde YouTube de video izler . Bazen birlikte izliyoruz önümüze be geliyorsa bakıyoruz . Bende ilgileniyorum telefonla buraya bakarım WhatsApp elimizde düşmüyor bunu çaresini bulamadım daha

gün içerisinde sürekli arar sorar evde de yardımcıdır sevgisinide belli eder ama tv izlerken teliyle oynar onun gibi
Hemen hepimiz gibi yani.. Bağımlı olması değil de aldatmasından mı şüpheleniyorsunuz
Bu kadar iyi bir eşte öküz altında buzağı aramayın derim. Boşuna huzur kaçırmayın

Hepimiz oyleyiz ama ya. Şarj falan bitecek de anca o zaman bırakıyoruz. Dert etme.

bizde eşimle öyleyiz o yüzden bana normal geldi sizde indirin o oyunu beraber oynayın instagram olayıda gerçekten sardı mi sarıyor

Bende tuvalette oyun oynarım telle can skntsna

Benim sevgilimde öyle alışkanlık yani. Tuvalete girince özellikle video izlemeyi çok sever. Ilk başta bende acaba ne yapıyor falan diyordum ama can sıkıntısından izlediğini anladım artık .içini ferah tut yani bazı insan böyle

Eşim de bana kızıyor, hep elinde diye ama sohbet edecek şeyler çabuk bitiyor, bizim evde asla başkası hakkında yorum konuşma olmaz, ben de oyalanıyorum diyorum ama eşim kesinlikle doğru bulmuyor

Kendim gibi karikatür seven bir görünce bayılıyorum
Benim eşim de aynı dediğiniz gibi, hiç suphelenmedim, boşuna uzmeyin kendinizi

Ben esimi ufaktan tehdit bile ediyorum. Eylul ayina kadar telefonu azalttin azalttin. Azaltmadin kendine yeni hanim bul diyorum ciddiye almiyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…