- 7 Nisan 2018
- 40
- 8
- 6
- 32
- Konu Sahibi osenolsanbari
-
herkesin kocası, karısı, çocuğu malesef öyle cnm. çağımızın hastalığı tel ve pc ..merhaba kızlar. ben 1 senelık evliyim cocugum yok öncelikle genel olarak bilgi vermek istedim. eşimle hala birbirimize aşıgız yani bana cok ilgilidir. ama benim moralimi bozan bişey var ki oda eşim telefonuyla cok oyalanıyor.işten geliyor sürekli elinde telefon genelde instagrama giriyor ya da oyun oynuyor evde telefonsuz tuvalete gitmiyor hatta tuvalete giderken özellkle alıp gidiyor neredeyse teli buluyor ve alıp gidiyor bi 15 dk cıkmaz zatn tuvaletten sordugmda oyun oynuyorum diyor. ben telefonuyla hc yanlız kalmıyorum bikaç kez gizlice bakmaya calıstım instagam mesajlarına falan ama bişey yok. yani düşünmek istemiyorum öyle bi karakteri yok ama başkası yoktur demi ya?
gün içerisinde sürekli arar sorar evde de yardımcıdır sevgisinide belli eder ama tv izlerken teliyle oynar onun gibiSize çok ilgili ama telefona bağımlı nasıl oluyor?
Hemen hepimiz gibi yani.. Bağımlı olması değil de aldatmasından mı şüpheleniyorsunuzgün içerisinde sürekli arar sorar evde de yardımcıdır sevgisinide belli eder ama tv izlerken teliyle oynar onun gibi
aslında öyle düşüncem yokta arada geliyolar galiba rahat mı batıyo neHemen hepimiz gibi yani.. Bağımlı olması değil de aldatmasından mı şüpheleniyorsunuz
Bu kadar iyi bir eşte öküz altında buzağı aramayın derim. Boşuna huzur kaçırmayın
Bence de biraz batmış sizeaslında öyle düşüncem yokta arada geliyolar galiba rahat mı batıyo ne
Eki Görüntüle 2134031 Su hale gelene kadar oynasinlar birakin dicem de
bizde eşimle öyleyiz o yüzden bana normal geldi sizde indirin o oyunu beraber oynayın instagram olayıda gerçekten sardı mi sarıyormerhaba kızlar. ben 1 senelık evliyim cocugum yok öncelikle genel olarak bilgi vermek istedim. eşimle hala birbirimize aşıgız yani bana cok ilgilidir. ama benim moralimi bozan bişey var ki oda eşim telefonuyla cok oyalanıyor.işten geliyor sürekli elinde telefon genelde instagrama giriyor ya da oyun oynuyor evde telefonsuz tuvalete gitmiyor hatta tuvalete giderken özellkle alıp gidiyor neredeyse teli buluyor ve alıp gidiyor bi 15 dk cıkmaz zatn tuvaletten sordugmda oyun oynuyorum diyor. ben telefonuyla hc yanlız kalmıyorum bikaç kez gizlice bakmaya calıstım instagam mesajlarına falan ama bişey yok. yani düşünmek istemiyorum öyle bi karakteri yok ama başkası yoktur demi ya?
Bende tuvalette oyun oynarım telle can skntsnamerhaba kızlar. ben 1 senelık evliyim cocugum yok öncelikle genel olarak bilgi vermek istedim. eşimle hala birbirimize aşıgız yani bana cok ilgilidir. ama benim moralimi bozan bişey var ki oda eşim telefonuyla cok oyalanıyor.işten geliyor sürekli elinde telefon genelde instagrama giriyor ya da oyun oynuyor evde telefonsuz tuvalete gitmiyor hatta tuvalete giderken özellkle alıp gidiyor neredeyse teli buluyor ve alıp gidiyor bi 15 dk cıkmaz zatn tuvaletten sordugmda oyun oynuyorum diyor. ben telefonuyla hc yanlız kalmıyorum bikaç kez gizlice bakmaya calıstım instagam mesajlarına falan ama bişey yok. yani düşünmek istemiyorum öyle bi karakteri yok ama başkası yoktur demi ya?
Kendim gibi karikatür seven bir görünce bayılıyorumEki Görüntüle 2134031 Su hale gelene kadar oynasinlar birakin dicem de
Kendim gibi karikatür seven bir görünce bayılıyorum
Benim eşim de aynı dediğiniz gibi, hiç suphelenmedim, boşuna uzmeyin kendinizi
Ben umursamam adam haftada bir anca geliyor evine, evinde de huzur bulamazsa diyerek.Benim sebebim var.
Ben esimi ufaktan tehdit bile ediyorum. Eylul ayina kadar telefonu azalttin azalttin. Azaltmadin kendine yeni hanim bul diyorumciddiye almiyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?