Eşim telefonu elinden bırakmıyor..

Orkide34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
1.968
1.443
48
Kızlar selam
Bu da dert mi diyebilirsiniz ben mi abartıyorum bilemiyorum çünkü biraz takıntılı durumum var olayları fazla kontrol etmeye çalışıyorum huyum sanırım.
Eşim sürekli tlfnda oyun oynuyor maç oyunu. Ptesi salı dizisi var bi o zaman bırakıyor defalarca söyledim tartışmasını yaptık ve ben artık yoruldum. Dün akşam allahtan dizilerin varda bırakıyorsun dedim. İlk zamanlar baya söyledim tflnu bıraktı sonra gene aldı . İşyerinde oynayamıyorum haklarım var fln diyo tamam eyw al bırak ama yok maç oynuyor. Annem yanımızda geldi pandemiden dolayı da gidemiyor sıkıntı yok rahatlar yani annemin yanında da rahat.. Bende ona benzedim senin umurumda değilse benmde değil dedim aldım karşılıklı tlfnlar ama umurumda oluyo üzülüyorum sürekli böyle bağımlı gibi şarja takar butun zil sesi aynı hemen kalkar bakar değiştir dedim bildirim sesini her şeye kalkma bilmem alıştım diyor 40 yaşında adam bende 34 6 aylık evliyiz. Zamanla bırakır mı bilmem ne yapmam lazım ya umursamayayım ne hali varsa görün daha öncede yazdım herkes bi sal adamı düşünme üzerine düşme dediniz ama ben üzülüyorum bu sefer . Çok söyledikçe yada üzerine düştükçe ters yapıyor.. yarın öbür gün çocuk olunca da böyle olacaksın sen diyorum o zaman olmam diyor emin olamıyorum dedim kbakma.. nasıl davranmam gerekiyor ya. Annemin yanında tlfnu alıp duvara da fırlatmak istemiyorum. Kadın zaten hasta .. off acayip dert edip üzülüyorum..

Bana göre de yasadiginuz dert sebebi. Eminim bi cok insan benzerini yaşıyordur. Veya bas rolü telefon olan sıkıntılar. Keşke su telefon denen icadı ev telefonu olarak bırakabilsem :mad:
Sizinde mi eşiniz böyle

40 yaşına gelmiş bir adamın alışkanlıkları kolay kolay değişmez. Muhtemelen evlilikten önceki hayatında boşluktan sardı oyuna. Hazır henüz cocuk da yokken birlikte kağıt oyunu, kutu oyunu vs oynayın akşamları. Hadi bu akşam bırak da bir film izleyelim beraber falan dediniz mi? Kocaman adama çocuk gibi baskı yapınca ters tepiyor. Zamanla değişebilir yardımınızla.

40 yaşına gelmiş bir adamın alışkanlıkları kolay kolay değişmez. Muhtemelen evlilikten önceki hayatında boşluktan sardı oyuna. Hazır henüz cocuk da yokken birlikte kağıt oyunu, kutu oyunu vs oynayın akşamları. Hadi bu akşam bırak da bir film izleyelim beraber falan dediniz mi? Kocaman adama çocuk gibi baskı yapınca ters tepiyor. Zamanla değişebilir yardımınızla.
Neler neler yaptım söyledim sohbet edelim dedim. İlgilendim tlfnu güzellikle elinden aldım benmle ilgilen dedim ne yapayım her aksam tlfnu elinden alayım güzellikle şimdi birlikte tv izleme zamanı diyeyim evde oyun durumu yok . .

Telefonu hatırlatmayacak yeni aktiviteler koymanız gerek yerine. Öyle sadece telefonu bırak veya benimle ilgilen demekle olmaz.

Ama millet bunu çocuğuna uyguluyor yani 🤦‍♀️
İşte benimde çocuğum 40 yaşında yeminle bıktım ve alınmaya başladım yeminle

Günümüz erkeklerin ortak hastalığı.
Telefonu artık vücutlarından ayrılmaz bir organ gibi görüyorlar.
Umursamaz mı davranayım bırakayım mı kendi haline ne yapayım srn bu halini düzeltene kadar çocuk yok mu diyeyim birlikte olmak yok mu diyeyim bende bu saatten sonra bununla uğraşamam ki

Yok yok erkekler telefonlardaki oyunlar kalkmadigi sürece elinden bırakmazlar kaç kere tartistik dikkat edeceğim söz dedi ama gene aynı neymiş iş yerinde bakamiyormus dedim neyse kafasını dagitsin ama arttıkça arttı birgün oyunu artık bıraktım istediğin gibi olacak dedi bende hayırdır ne oldu inşallah dedim askerlerimi öldürmüşler benim.de moralim bozuldu oyunu sildim dedi bende dua okuyalim o zamn dedim 🤦🏿‍♀️ sonra 1 saat geçti nasıl mutlu neymiş oyunda asker vermisler tekrar kurulum yapildi artık saldım bende ama ara ara gene tartışıyoruz telefondan dolayı 🤦🏿‍♀️🤮

Yok yok erkekler telefonlardaki oyunlar kalkmadigi sürece elinden bırakmazlar kaç kere tartistik dikkat edeceğim söz dedi ama gene aynı neymiş iş yerinde bakamiyormus dedim neyse kafasını dagitsin ama arttıkça arttı birgün oyunu artık bıraktım istediğin gibi olacak dedi bende hayırdır ne oldu inşallah dedim askerlerimi öldürmüşler benim.de moralim bozuldu oyunu sildim dedi bende dua okuyalim o zamn dedim 🤦🏿‍♀️ sonra 1 saat geçti nasıl mutlu neymiş oyunda asker vermisler tekrar kurulum yapildi artık saldım bende ama ara ara gene tartışıyoruz telefondan dolayı 🤦🏿‍♀️🤮
Bende alacam telefonu elinden sileceğim ama gene yükler o yükledikçe sileyim mi yani anlamadım. Yani koca adamsın sen tlfn elinde çocuk gibi

Esimde arada bir oynar ama allahtan bağımlı gibi degil. Benim cok canımı sıkarsa ben telefondan oyunu siliyorum. Hic umrumda degil. Indirsin tekrar en bastan başlasın istiyorsa. Ama esim sildim diye benimle kavga etmez bagirmaz kızmaz. Biraz soylenir o kadar. Sonra bir sure oynamaz iyi oldu der. Aklina gelince tekrar baska oyunlar indirir

Biz sevgilimle telefonlarımızı elimizden düşürmüyoruz aynı evde uzun süre kalınca çünkü konuşacak muhabbette bitiyor tüketiyoruz çenemiz düşük insanlar olduğumuzdan. o alınca ben de alıyorum veya ben alınca o da alıyor eline. Tabi bu yüzden kimse kimseye kızamıyor. Fakat günün her saati bunu yapmıyoruz çünkü farkındayız telefonu bir süre olsun bırakmamız gerektiğini. örneğin yemek yaptığımda onu yardıma çağırıyorum, o beni temizlik yaptığında yardıma çağırıyor veya markete gidileceği zaman fazladan alışveriş yapılacaksa birlikte gidiyoruz taşımaya yardım etmek için. Bazen boyama yaptığımız bile oluyor küçük çocuklar gibi. Kısacası telefonu bırak benimle ilgilen demekle olmaz telefonun yerini dolduracak aktivite, oyalayacak bir hobi vs... lazım.

Ne yapayım tlfnundan oyunu mu sileyim madem elinden düşmüyor o zaman bu tlfnlar tvnin yanında kalacak hayatım diyeyim eee yine yükler
Hayır yukarıda da yazmıştım.
Telefonla oynamaması için yerine daha anlamlı bir aktivite koymanız gerek
Mesela telefonla oynama değil de hadi şunu yapalım gibi farklı seçenekler sunun

Esimde arada bir oynar ama allahtan bağımlı gibi degil. Benim cok canımı sıkarsa ben telefondan oyunu siliyorum. Hic umrumda degil. Indirsin tekrar en bastan başlasın istiyorsa. Ama esim sildim diye benimle kavga etmez bagirmaz kızmaz. Biraz soylenir o kadar. Sonra bir sure oynamaz iyi oldu der. Aklina gelince tekrar baska oyunlar indirir
Bende sileyim akşam o zaman hemde öyle gizli gizli değil bilerek kendi gözünün önünde yükledin tekrar

Ben de öyleyim. Gündüz zaten çocuk , çocuğun dersleri, yemek boş vaktim olmuyor neredeyse.. Akşam da alırım elime telefonumu , çayımı oyun oynarım yani kusura bakmasın eşimde . Bir aksamdan aksama keyfim var . İnsanları bu kadar sıkmak bana doğru gelmiyor. 7. 24 yapışık değildir herhalde telefona hem Annenizde varmış zaten sıkılmıyorsunuzdur.

Biz sevgilimle telefonlarımızı elimizden düşürmüyoruz aynı evde uzun süre kalınca çünkü konuşacak muhabbette bitiyor tüketiyoruz çenemiz düşük insanlar olduğumuzdan. o alınca ben de alıyorum veya ben alınca o da alıyor eline. Tabi bu yüzden kimse kimseye kızamıyor. Fakat günün her saati bunu yapmıyoruz çünkü farkındayız telefonu bir süre olsun bırakmamız gerektiğini. örneğin yemek yaptığımda onu yardıma çağırıyorum, o beni temizlik yaptığında yardıma çağırıyor veya markete gidileceği zaman fazladan alışveriş yapılacaksa birlikte gidiyoruz taşımaya yardım etmek için. Bazen boyama yaptığımız bile oluyor küçük çocuklar gibi. Kısacası telefonu bırak benimle ilgilen demekle olmaz telefonun yerini dolduracak aktivite, oyalayacak bir hobi vs... lazım.
İyi de o kısımları zaten birlikte yapıyoruz her akşam tlfb elinde ben her aksam ne aktivite bulayım tabanını topluyor kalkıyor bulaşık kalmıyorki makineye arada kalksın diye yardım istiyorum geliyo eee bi noktadan snra tv karşısında gene telefon..

Hayır yukarıda da yazmıştım.
Telefonla oynamaması için yerine daha anlamlı bir aktivite koymanız gerek
Mesela telefonla oynama değil de hadi şunu yapalım gibi farklı seçenekler sunun
Meselaa yani evde ne olabilir ki tavla mı oynayalım diyeceğim ki tavla yok ta baska bi oyunda yok gerçi

Back
X