hayvan egitsek daha kolay yani
Serzenişlerinde yerden göğe haklısın ama senin evliliğinde bitmiş be arkadaşım. İnsan eşine bunu diyorsa ne diye evli kalır ki ?
Serzenişlerinde yerden göğe haklısın ama senin evliliğinde bitmiş be arkadaşım. İnsan eşine bunu diyorsa ne diye evli kalır ki ?
Kopardığı tırnak değil de kenardaki sertleşmiş etler. Zaten koparacak tırnakları yok :S Eski eşim de yerdi ıyyyy
7 aylik hamile halinle aglayarak cocuguna zarar veriyorsun, farkinda misin? Hem de boyle sacma sapan bir mesele icin ?!! :2: :2:
Ister yesin, ister koparsin, ne olacak? Tabi ki guzel bir davranis degil ama bu neden sana bu kadar dokunuyor ben de bunu cozemedim ??? Bunda aglanacak bir sey goremedim ben.
Keske ben de evli olsam, cocugum olsa ............elindekilerin kiymetini bil, hamileligin tadini cikar. Abuk subuk seylere kafani takma.
Etleride kopariyor,azicik uzamis tirnaklarinida kucuk kucuk kopardigi icin cok gorunuyor.farketmezki az da olsa toplanacak,cok da olsa.seninki nereye atardi kopardigi tirnaklarini
şimdi iğrenç birşey söyleyeceğim haline şükredeceksin.
spoiler
-----
benim eşim her gece uyurken burun ameliyatı gerçekleştiriyor, sabah çarşaf kuru sümük dolu oluyor, hatta havaya doğru fırlattığı için çok kere yüzümde veya saçımda sümükle uyanmışlığım var, o kadar nefret ediyorum ki, eğer o eylemi gerçekleştirirken uyanıksam onu da iteleyerek, bağırarak uyandırıyorum. bir de niye uyandırıyorsun diye kızıyor
hayır uyarsam da farketmiyor, çünkü uykusunda yapıyor, bilinçsizce. resmenuyurburnunukarıştırır vakası
-----
spoiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?