Esim tirnaklarini yiyor

tatlim kastettigin benim evliligim sanirim:)
Esimi duzeltmeye harcadigim cabayi eve max gibi sevimli bisey alsaydim ve ona harcasaydim daha efektif olurdu:)
Sen evlimisin tatlim? Sen nasil basardin sabretmeyi merak ettim:)

Ben arkadaş eşine diyor sandım ama başka bir mesaja cevap yazmış. Benim sabredecek birşeyim yok ki iyice karıştı mesajlar yeniyim ya ondandır :)

Kizma tatlim ama oyle guzel anlatmissinki kptum gulmekten:)))

benim kocamda cok dagınık ve kirlidir
bende titiz ve düzenliyimdir
gecen hafta temizliğe kadın geldi evi tertemiz etti perdeler yıkandı halıları yıkamacıya verdim
ev resmen çiçek kokuyordu
1hafta oldu hemen kirletti
ya bin kere dedim salonda kıyafetlerini cıkarma
resmen salonu yatak odası gibi kullanıyor

bir keresinde irmik helvası yapmıstım
inanamazsınız sabah bir uyandım salonda yatmıs
irmik tenceresi yerde kaşık yatagın içinde tüm yatak içi irmik dolu
çıldırdım tabi

her aksam yedikleri salonda kalır
sür içer mesela dibindeki çöpe atmaz boş kutuyu
sabah yerde zeytin buldum düşünün

arkadasın dediği gibi baska birsey olsa cidden egitilirdi
ama hep aile kaynaklı benim annem cok temizdir
eşimin annesi temiz olduğunu sanar ama değildir
mesela bulasık beziyle yeri siler
bende peşinden o bezi çöpe atarım sinirimden

yalnız değilmişim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

şaka bir tarafa hepimize allah sabır ve kolaylık versin. Bu adamlarla uğraşması gerçekten zor.

sende deliriyorsun,çıldırıyorsun.peki yinede toplamaya devam ediyormusun?ona toplattırmıyormusun?o kadar söylemene rağmen yinede yapınca napıyorsun ne hissediyorsun:)

spoiler ı iğrenç olduğu için koydum

bu arada aslı eşim ellerini hayatta bağlatmaz, belki fantazi diye kandırabilirim.

bende onu görünce alıntı sandım

Allah iyiliğini elini bağlatmaz olabilir ama burnunu peçete ile tıkayabilirsin eğer ağzından nefes alıyorsa (aklıma bu geldi :44:)

kesinlikle temizlik aileden gelen birşey.
bu yüzden erkek evladı olan anneler daha çok eğitmeli onları bana kalırsa.
şuan kv iyi ki titiz ve eşimde öyle dedim. ama arada mutfağa soksaydı onu bari (doyumsuz işte)

Ben de olsam toplatırdım valla.
Toplamazsa yemek de vermezdim tırnaklarını ye derdim

eşimin abisi hem çok titiz hemde herşeye yardım ediyor.eşim en küçük çocuk olunca hiç sorumluluk verilmemiş.ne vardı annesi bu çocuunuda öyle yetiştirseydi

gülmekten yerlere yattım şuan benzer bişiy benimkide yapıyor arkamı dönmeye görsün anında eller orda ne arıyor artık bilmiyorum birde koltukların arkasına veya halılara atıyor biranda içeri girip yakaladım attın işte diyorum (bakk bakkkk ellerime ama varmı heeee varmı mümük diyorrrr) eee tabi yok zaten fırlatmış yapıştırmış bi yere ispat et ne dersen yapıcam diyor ama ıspatlayamıyorum (

Ayyyyy siz çok yaşayın emi öldüm gülmekten

Çok moralim bozuktu valla ama güldüm Bu nasıl birşey oluyor ki ilk defa duydum.

acılı oje denediniz mi tırnakla beraber etlerine sürseniz..akşam eve gelince sürün yatana kadar..şeffaf rengide..tırnak etleri için vitamin felan dersiniz..yada güzel bi dilde acılı oje olduğunuda anlatabilirisiniz..allahım sabır versin sana..inş bebeğinide sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…