tatlim kastettigin benim evliligim sanirim:)
Esimi duzeltmeye harcadigim cabayi eve max gibi sevimli bisey alsaydim ve ona harcasaydim daha efektif olurdu:)
Sen evlimisin tatlim? Sen nasil basardin sabretmeyi merak ettim:)
şimdi iğrenç birşey söyleyeceğim haline şükredeceksin.
spoiler
-----
benim eşim her gece uyurken burun ameliyatı gerçekleştiriyor, sabah çarşaf kuru sümük dolu oluyor, hatta havaya doğru fırlattığı için çok kere yüzümde veya saçımda sümükle uyanmışlığım var, o kadar nefret ediyorum ki, eğer o eylemi gerçekleştirirken uyanıksam onu da iteleyerek, bağırarak uyandırıyorum. bir de niye uyandırıyorsun diye kızıyor
hayır uyarsam da farketmiyor, çünkü uykusunda yapıyor, bilinçsizce. resmenuyurburnunukarıştırır vakası
-----
spoiler
arkadaş alıntı yapmış. kendi eşi değil ki yapan.Kizma tatlim ama oyle guzel anlatmissinki kptum gulmekten:)))
arkadaş alıntı yapmış. kendi eşi değil ki yapan.
ben alıntı sandım
benim kocamda cok dagınık ve kirlidir
bende titiz ve düzenliyimdir
gecen hafta temizliğe kadın geldi evi tertemiz etti perdeler yıkandı halıları yıkamacıya verdim
ev resmen çiçek kokuyordu
1hafta oldu hemen kirletti
ya bin kere dedim salonda kıyafetlerini cıkarma
resmen salonu yatak odası gibi kullanıyor
bir keresinde irmik helvası yapmıstım
inanamazsınız sabah bir uyandım salonda yatmıs
irmik tenceresi yerde kaşık yatagın içinde tüm yatak içi irmik dolu
çıldırdım tabi
her aksam yedikleri salonda kalır
sür içer mesela dibindeki çöpe atmaz boş kutuyu
sabah yerde zeytin buldum düşünün
arkadasın dediği gibi baska birsey olsa cidden egitilirdi
ama hep aile kaynaklı benim annem cok temizdir
eşimin annesi temiz olduğunu sanar ama değildir
mesela bulasık beziyle yeri siler
bende peşinden o bezi çöpe atarım sinirimden
benim kocamda cok dagınık ve kirlidir
bende titiz ve düzenliyimdir
gecen hafta temizliğe kadın geldi evi tertemiz etti perdeler yıkandı halıları yıkamacıya verdim
ev resmen çiçek kokuyordu
1hafta oldu hemen kirletti
ya bin kere dedim salonda kıyafetlerini cıkarma
resmen salonu yatak odası gibi kullanıyor
bir keresinde irmik helvası yapmıstım
inanamazsınız sabah bir uyandım salonda yatmıs
irmik tenceresi yerde kaşık yatagın içinde tüm yatak içi irmik dolu
çıldırdım tabi
her aksam yedikleri salonda kalır
sür içer mesela dibindeki çöpe atmaz boş kutuyu
sabah yerde zeytin buldum düşünün
arkadasın dediği gibi baska birsey olsa cidden egitilirdi
ama hep aile kaynaklı benim annem cok temizdir
eşimin annesi temiz olduğunu sanar ama değildir
mesela bulasık beziyle yeri siler
bende peşinden o bezi çöpe atarım sinirimden
spoiler ı iğrenç olduğu için koydum
bu arada aslı eşim ellerini hayatta bağlatmaz, belki fantazi diye kandırabilirim.
Ben de olsam toplatırdım valla.
Toplamazsa yemek de vermezdim tırnaklarını ye derdim
kesinlikle temizlik aileden gelen birşey.
bu yüzden erkek evladı olan anneler daha çok eğitmeli onları bana kalırsa.
şuan kv iyi ki titiz ve eşimde öyle dedim. ama arada mutfağa soksaydı onu bari(doyumsuz işte)
ıyyy bayılazaaam
spoiler
-----
benim eşim her gece uyurken burun ameliyatı gerçekleştiriyor, sabah çarşaf kuru sümük dolu oluyor, hatta havaya doğru fırlattığı için çok kere yüzümde veya saçımda sümükle uyanmışlığım var, o kadar nefret ediyorum ki, eğer o eylemi gerçekleştirirken uyanıksam onu da iteleyerek, bağırarak uyandırıyorum. bir de niye uyandırıyorsun diye kızıyor
hayır uyarsam da farketmiyor, çünkü uykusunda yapıyor, bilinçsizce. resmenuyurburnunukarıştırır vakası
-----
spoiler
:):) O seviyor yemeyi zaten tamam yerim dermiş ahahah
spoiler
-----
-----
spoiler
gülmekten yerlere yattım şuanbenzer bişiy benimkide yapıyor arkamı dönmeye görsün anında eller orda ne arıyor artık bilmiyorum birde koltukların arkasına veya halılara atıyor biranda içeri girip yakaladım attın işte diyorum (bakk bakkkk ellerime ama varmı heeee varmı mümük diyorrrr) eee tabi yok zaten fırlatmış yapıştırmış bi yere ispat et ne dersen yapıcam diyor ama ıspatlayamıyorum (
spoiler
-----
-----
spoiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?