• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim tombul olmamı istiyor!

boyunuza göre 2 kilo fazlanız var hatta. bence doğumdan sonra eşinizin psikolojisi değişmiş olabilir. sorunu değiştirerek söylemiş sanki.

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.sanırım eşimin zevki değişti..ama ben kendimi çirkin hissederken o beni nasıl beğenicek anlayamıyorum...

yemeğin salçalısı kadının kalçalısı eşimin sık kullandığı bi kelime..
buna rağmen zayıfla dur der,bende debelenir dururum.valla bu erkek milleti tuhaf yaratıklar kimisi zayıf sever,kimisi şişko..

dikkatimi çeken eşinin zayıflığın yüzünden cinsel olarak uzaklaşması bu ayrı bi olay gerçekten ,eşin bunu sıkıntı etmiş kendine en iyisi oturup ortak bi çözüm bulmak.misal ne zayıf ne şişko olmak gibi.

canım sen sen ol alma kilo inan o zmanda sen huzursuz olacaksın böyle kabullensin seni zaten merak etme zamanla alışır bişi demez allah allah bedeninizi yönetmesine izin vermeyin bu kilo bakımında sağlığa zararlı ki normal de kilon var.. hiç üzülme kendi istediğin gibi ol.. a.s.

bende 1.73 boy 63 kilodayım.5 kilo daha vermek istiyorum..eşim bu halimi çok beğeniyor ve kilo vermemi istemiyor..verince çirkinleşirsin böyle çok harika diyor..ama ben kendimi mutlu hissetmiyorum..dur bi zayıflayalım hoş olmazsa alması kolay diyorum bende..
valla acaip bu erkekler.
bence sen kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle kal..
sağlık açısından dakilonun iyi olmadığını anlat eşine,kilolu olursam psikolojim bozulur,kendimle barışık olmam de...

maalesef hersey onlara gore olmuyor,zayif olursun kilo al derler,kilo alirsin zayifla derler.Bizimle gorusmeye basladiklari zaman ne oldugumuzu goruyorlar zamanla ne oluyor!!!Sen hangi halinle mutluysan oyle ol,bu demek degil ki kendini birak koyver gitsin,ama kilondan memnunsan birak oyle kalsin.Erkekleri mutlu edecegiz diye bi takla atmadigimiz kaldi,onu da yapsak o da yetmez bunlara.Butun erkekler mi ayni arkadaslar aaaa :)

biraz kilo alıp dengeyi kurmaya bakın.. eşiniz nasıl seviyorsa kendınızı öyle begendirin.. elin kadınlarına bakmasından iyidir.. kimi tombul sever kimi cılız.. zevk meselesi tabi.

ya böyle şeymi olur, bunun aranızdaki cinsellikle ne alakası var :olmaz: siz karı koca olmuşsunuz ve birbirinizi seven bi çiftsiniz, seni olduğun gibi böyle sevmiş ve eş etmiş kendine, kocan fiziksel detaylara takılıp kalmayı bıraksın ve seni olduğu gibi kabul etsin, ona beni gözlerinle değil kalbinle sev de, ayrıca eşin bahaneden sebepler üretmesin, seninle gerçeği paylaşsın.

bana sanki sorun farklıymışda kiloyu bahane etmiş gibi geldi
nedense öyle hissetim bilemiyorum

Bu erkek milletine ne yapsan yaranamazsın :delphin:

Kilo alsan bu ne hal azcık kendine bak,iyice saldın kendini derler...

Zayıflasan kemiklerin çıktı,afrikalılara döndün derler :delphin:

bir çok erkek balık etli bayanlardan hoşlanır bu doğru ,
ama bir çok erkekte eşleri anne olduktan sonra hala fit görünmelerini çekemez ve bu yüzden bu tür bahanelerle kadını kandırmaya çalışırlar bence siz eşinize şu anki halinize alıştırmaya çalışın sonuçta fazla kilo en başta sağlık için tehlikeli bişi :kahve:

yahu burayı anlamadım bir erkek karısı doğumdan sonra da kendine baktı salmadı,hala güzel diye sevinmez mi.niye çekememezlik yapsın ki anlayamadım ben bir bilen anlatsın lütfeen.

yahu burayı anlamadım bir erkek karısı doğumdan sonra da kendine baktı salmadı,hala güzel diye sevinmez mi.niye çekememezlik yapsın ki anlayamadım ben bir bilen anlatsın lütfeen.

anlamıcak bişi demedim arkadaşım çevremde ve kendim yaşadığım şeylere dayanarak örnek verdim ..bazı erkekler kıskanır ama belli etmez ,farklı şekillerde ima eder...

Erkekleri aynı kefeye koyamayız.
Kimi balık etli kadınlardan hoşlanır, kimi çiroz gibi eksi bedenlerden.
Aynı kadın kimi erkeğe zayıf, kimine şişman gelebilir. (Örnek ben :) )
Önemli olan benim için kimin ne düşündüğü değildir, ben kendimi nasıl görmek istiyorsam onun için çalışırım, kendime en güzel yakışanı ben bilirim çünkü.
Zaten ideal olan mutlu olduğunuz kilodur.
Bana biraz da bahane gibi geldi ama siz daha iyi bilirsiniz tabi...

bu erkeklerde ne istediğini bilmiyo ha............zevk işte ama önce kendinin ne istediği önemli eşinin istemesiyle olmaz..............

cnm bence senin kendini iyi hissetmen önemli ama demişsin ki sadece kalçalarıma alıyorum kilo belki eşin daha dolgun olmasını istiyor olabilir kalçalarının birkaç kilo alsan sende çok problem etmezsin hem eşinde mutlu olur

benimde fazlalıklarım var ama nişanlım kilo verme diye diretip duruyor bende vermiyorum kilo

bence kendi istedigin kilonda kalmalisin...
esin de zamanla alisir zayifligina...
hem normal bir kiloda olmak daha saglikli, kilo saglik icin kotu

bence çok zayıf kadınlarda çekici olmuyorlar. ben kilolu bir bayanım kilo vermeye çalıştıkça eşim az yediğimi söyleyip zorla yemek yediriyor. seven kişi nasıl olursan ol sever cinsel istediğide azalmaz gibi sanki. bendede kocaman bir göbüş var çok çirkin duruyor ama ne yapayım zayıflayamıyorum bende

Back
X