• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim tombul olmamı istiyor!

anlamıcak bişi demedim arkadaşım çevremde ve kendim yaşadığım şeylere dayanarak örnek verdim ..bazı erkekler kıskanır ama belli etmez ,farklı şekillerde ima eder...

buna katılmıyorum
en azından benim eşim böyle değil, çevremdede böyle bişeyi hiç görmedim ve duymadım
doğum sonrası eski halime döneli çok oldu fakat daha daha eski hallerime dönebilmek için diyetisyene gidiyorum ve düzenli spor yapiyorum en büyük destekcimse eşim sağolsun

1,70 boy 62 kilo bence gayet iyi çok zayıf değilsin bence eşinde bunu belirt.benim eşimde kilo al der ama bnde boy 1,70 kilo 55 ve bcne çok zayıf değilim.eşine söyle canım bndan fazlası sağlığa en başta iyi değil zaten.

Önemli olan kendi mutluluğun tabiki...
Ama erkeklerin çoğu zaten zayıf bayanları çekici bulmaz...

boyum 170 ve kilom şuan 62.76 kiloyla doğum yapmıştım. benim sorunum orantılı kilo alamamak aslında.kilo aldığımda kalçam genişliyor..kollarım bacaklarım ince duruyor:(yoksa bende isterim yuvarlak hatlara sahip olmak:çok üzgünüm:
eşime diyorum benimle tanıştığımda da bu görünümdeydim diye ama hamileyken farketmiş,kilolu daha iyi görünüyormuşum:1no2::1no2::1no2:

valla zayıf değilsin ki
yani kocan seni çok sever arzularken birden bire doğum yaptında 5-6 kilo eksildin diye mi arzulamıyor, bana çok saçma geldi, sebebin bu olması
sana saygısı sevgisi varsa, biraz etlenirsen seni arzularım tarzı bi iması olmaması lazım, sana karşı çok küçük düşürücü bi tavır bence, sen de sırf bu yüzden kilo alırsan bu küçük düşürücü tavra çanak tutmuş olcaksın

şimdi seni bu şekilde beyenmiyorum kilo al der, yarın belin kalın der, öbür gün ne kadar şişmanladın az zayıfla der, başka gün burnun hoşuma gitmiyo der, bence kocanın şekilciliğine çanak tutma

zaten bence senden uzaklaşmasının başka sebebi olmalı, bunun nedeni 5 kiloysa eğer, yazık evliliğinize yani

bir de şöyle bi durum var, belki eşin hamile halini daha çok seviyordu cinsel açıdan, zaten hamileler hormonlarında etkisiyle daha güzel görünür, o yüzden doğum yapınca bi hayal kırıklığına uğraşmış olabilir, belki sadece bi geçiş dönemidir. Artık hamile değilsin bunu kabullenmesi gerekiyor bence, zaten kilo alsan da hamileykenki halin gibi görünmeyceksin

Son düzenleme:
bende anlayamıyorum, arkadaş zayıf değilki.
hani
zayıf olsa, kilo al diyeceğimde.
zayıfta değil
normal kiloda.
neden sağlığını bozsun ki??.
anlaşılır gibi değil.
arkadaşlar kilo sağlık değil
bunu böyle bilelim.
fazla kilo bazen kansere bile yol açıyor.
karısını seven adam önce, onun sağlığını düşünür ya.
hani çok zayıftırda tamam al desin de şişman ol ne demek .
hiç katılmıyorum buna.

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim balıketli bayanlardan hoşlanıyormuş ama benim fizik yapım öyle değil ne yazıkki ne yapmalıyım?*:a015:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ay ayrıca bu muş ta neyin nesi, sanki sonradan haberin olmuş gibi, evlenmişiniz barklanmışınız bebeğiniz olmuş hala muş lu mu konuşuyorsun
akannehir

"balıketli bayanlardan hoşlanıyormuş" birde, hangi bayanlar diyesi gelir, kafasına bişey geçiresi gelir insanınkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Kilona göremi seviyor arzuluyormuş seni ..
Gerçekten çok saçma geldi ...
Önemli olan his ve duygulardır...ilişkide
Sakın kilo alma gayette iyisin ...
Bende doğum yaptıktan sonra 60 kiloydum şimdi 55 e düştüm keşke yine öyle olsam. deyip duruyorum.
Uzun olduğum için çok zayıf görüyorum kendimi ...
Ama eşim asla ne o halime ne bu halime hiç bir yorum yapmadı ..yapsa sinir olurdum kesin tartışırdıkk...
Geçen gün 2. çocuk olursa istediğin kiloda kalırsın belki ozaman dedi..
Hemen niyeee kilolumu olayım dedimm...
Sen çok istediğin için söyledim yoksa hiç farketmez sen aynı sensinn dedi...
Sen nasıl mutluysan onunda öyle mutlu olması gerekiyor :olmaz:

erkekler eşleri anne olunca bakış açıları değişir derler hep;
bence kabul etmese de böyle bi durum olmuş olabilir, kendisi farketmeden de olsa...
yoksa kilonuz boyunuz gayet normal...

kaydirigubbakcemile3 alemsın mavi

E napayım haksızmıyım şimdi.:delphin:

Onlar ne istediğine karar veremiyorlar ki bi türlü.

Aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık hesabı,öyle de yaptığın yanlış böyle de.

En iyisi kendin nasıl istiyorsan öyle yapmak.

Bak benim eşim kilolu yani 1.83 boyunda ama kilosu 95 ohaoldumsmile

Ben de zayıfım ona göre ben de 57 kilodayım.

Bana bazen der ki afrikalılar gibi oldun az kilo alsan en var sanki der.

Ben de bana kilo al diyeceğine sen kilo versen fena olmaz hani,obez bir kocam olsun istemem de derim sempatiksalakcinni

Diyecek birşey bulamaz sempatiksalakcinni

ay bu erkekler ne alem yaa :olmaz: bende sibel can gibi kadınım eşim beni beğenmiyor ne yazıkimafoldumben

şükür böyle bir eşim yok eşinin isteği bana da çok saçma geldi
karısını seven bir erkek kilosuna göre sevmez ki zayıf da olsa balık etli de olsa yine sever
ayrıca kilon hiç de az değil.önce bende aşırı zayıfmısın diye düşündüm ama kilonda boyunda orantılı bence
eşine çok kırıldığını söyle seni 5 kilo için mi kırıyor yani aklinialirimsmiledemek biraz daha zayıflasan hiç cinsellik yaşamıyacak senlebilmiyorumkismileçok saça geldi bana
yerinde olsam kırıldığımı iyice belli eder hiç yanaşmazdım ona.:umursamaz:

anam böyle kocası olsa herkesin
ama bende şu erkekleri anlamıyorum ya zayıf olursun al derler şişman olursun ver derler
canım sen nasıl rahatsan kendini nasılken güzel buluyorsan öğle ol bence eşinde bu duruma alışacaktır benim eşimde ben o kadar kilo verdikten sonra aynı şeyleri dedi ben takmadım ama şimdi alıştı

gülelim mi ağlayalım mı halimize..
sen hiç takma arkadaşım bence kendi mutlulugun gibi onu mutlu etmende gerekir eşinin nelerden hoslandıgını tam olarak biliosan zayıf halinle onu mutlu et o zaman zayıf olmanı umursamıyacaktır

benimde biraz kalcam çıksın,göbeğim çıksın eşimin dilinden kurtulamam.
ben erittim şimdi onunkiler çıkmış.
şimdide benim dilimde
sempatiksalakcinni

canım kilonda gayet iyi nerden çıkmış şimdi bu laf anlam veremedimbilmiyorumkismile

anlamıcak bişi demedim arkadaşım çevremde ve kendim yaşadığım şeylere dayanarak örnek verdim ..bazı erkekler kıskanır ama belli etmez ,farklı şekillerde ima eder...

buna katılmıyorum
en azından benim eşim böyle değil, çevremdede böyle bişeyi hiç görmedim ve duymadım
doğum sonrası eski halime döneli çok oldu fakat daha daha eski hallerime dönebilmek için diyetisyene gidiyorum ve düzenli spor yapiyorum en büyük destekcimse eşim sağolsun

altını çizdiğim yer size cevabımdır hanfendi :kahve:

Back
X