Eşinize her sene 100 bine kadar zamlar geldıgını söyleyin . Ben geçen sene 120 bine tedaviyi tamamladım suan 200 ü geçenler var . Eğer konu para iseselam kızlar 20 aydır neredeyse 2 yıldır hamile kalamıyorum tüm tesler hsg sperm herşey yapıldı herşey temiz 4 kez ilaçlı tedavi olumsuz oldu temmuzda aşılama yaptıracağız oda olumsuz olursa ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama eşim tüp bebek konusunda erken olduğunu 1 kaç yıl daha doğal denememiz gerektiğini söylüyor başlığa böyle yazdım ama bana çok destek olur sürekli yanımda olmaya çalışır hep teselli eder olacağı için ama eşim 31 ben 30 yaşımdayım yumurtalık rezervim iyi ama 2 yıl sonra ne olacağı belli değil birde her ay hüsran yaşamak beni çok yıpratıyor her geçen ay daha çok stres olmaya başladım stres en büyük engel ama artık elimden gelmiyor stres yapmamak eşim ise tüp bebek için çok erken olduğunu şu an birikimimizi oraya yatırmak istemediğini doğal olacağını söylüyor bu konuda ne yapmam gerektiğini bilemedim
birikmiş 200 k var konu şöyleki eşim doğal olacağından o kadar eminki gereksiz görüyor harcamayı ben aklıma koydum ekime kadar bekleyeceğim olmazsa yaptırmak istiyorum ama gönülsüz olması canımı sıkıyor konuşayım seneye bu kadar olacak diye teşekkür ederimEşinize her sene 100 bine kadar zamlar geldıgını söyleyin . Ben geçen sene 120 bine tedaviyi tamamladım suan 200 ü geçenler var . Eğer konu para ise
Gönülsüz iş umdurmaz derler . Rabbime guvenın çıkın yola Allah ın izniyle emeklerinin boş çıkmasın inşallah gebelik konunuzu da okuyalım burdabirikmiş 200 k var konu şöyleki eşim doğal olacağından o kadar eminki gereksiz görüyor harcamayı ben aklıma koydum ekime kadar bekleyeceğim olmazsa yaptırmak istiyorum ama gönülsüz olması canımı sıkıyor konuşayım seneye bu kadar olacak diye teşekkür ederim
ahhhh inşallah bazen yıılar önce yapılan paylaşımlara bakıyorum sonra üyenin profiline bakıyorum bebeği olmuş nasıl seviniyorum anlatamam o günlerde gelir inşallah sizinde bebeğiniz hayırlı olsun uzun ömrü olsunGönülsüz iş umdurmaz derler . Rabbime guvenın çıkın yola Allah ın izniyle emeklerinin boş çıkmasın inşallah gebelik konunuzu da okuyalım burda
Amin inşAllah . Bizde tüp bebeğiz Rabbim nasip ederse doğumu bekliyoruzahhhh inşallah bazen yıılar önce yapılan paylaşımlara bakıyorum sonra üyenin profiline bakıyorum bebeği olmuş nasıl seviniyorum anlatamam o günlerde gelir inşallah sizinde bebeğiniz hayırlı olsun uzun ömrü olsun
Yanlış anlamayın ama her şeyiniz temizse sadece psikolojik olarak olmuyor gibi bir sonuç çıkıyor bence dikkatinizi hamile kalmaktan çekin ve güzel bir tatile çıkın, her şeyi oluruna barakın. Etrafın da örnekler var hamile kalamayıp tatile çıkınca hamile kalan. 30 yaş geç bir yaşta değil sadece strese girdiğiniz için olmuyor olması yüksek olasılıkselam kızlar 20 aydır neredeyse 2 yıldır hamile kalamıyorum tüm tesler hsg sperm herşey yapıldı herşey temiz 4 kez ilaçlı tedavi olumsuz oldu temmuzda aşılama yaptıracağız oda olumsuz olursa ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama eşim tüp bebek konusunda erken olduğunu 1 kaç yıl daha doğal denememiz gerektiğini söylüyor başlığa böyle yazdım ama bana çok destek olur sürekli yanımda olmaya çalışır hep teselli eder olacağı için ama eşim 31 ben 30 yaşımdayım yumurtalık rezervim iyi ama 2 yıl sonra ne olacağı belli değil birde her ay hüsran yaşamak beni çok yıpratıyor her geçen ay daha çok stres olmaya başladım stres en büyük engel ama artık elimden gelmiyor stres yapmamak eşim ise tüp bebek için çok erken olduğunu şu an birikimimizi oraya yatırmak istemediğini doğal olacağını söylüyor bu konuda ne yapmam gerektiğini bilemedim
evet stres çok yapıyorum artık doktorlar bile iğne ilaç vermiyor sorun yok diye malesef stresi yönetemiyorum tatile ekimde gideceğiz ozamana ayırttık yerimizi zaen tatili bekliyorum tedavi içinde teşekkür ederim yorumunuz içinYanlış anlamayın ama her şeyiniz temizse sadece psikolojik olarak olmuyor gibi bir sonuç çıkıyor bence dikkatinizi hamile kalmaktan çekin ve güzel bir tatile çıkın, her şeyi oluruna barakın. Etrafın da örnekler var hamile kalamayıp tatile çıkınca hamile kalan. 30 yaş geç bir yaşta değil sadece strese girdiğiniz için olmuyor olması yüksek olasılık
Stresi yönetmek için meditasyonlar var YouTube da olumlama çalışmaları inanın ki çok etkili oluyor ben, evrim balıkçının kafaya takmama meditasyonu var onu yapıyorum ve aşırı iyi geliyor bence deneyin beyninizi farklı bir şey ile meşgul etmenizde fayda var.evet stres çok yapıyorum artık doktorlar bile iğne ilaç vermiyor sorun yok diye malesef stresi yönetemiyorum tatile ekimde gideceğiz ozamana ayırttık yerimizi zaen tatili bekliyorum tedavi içinde teşekkür ederim yorumunuz için
aaa teşekkür ederim hiç aklıma gelmedi video falan mutlaka bakacağımmmStresi yönetmek için meditasyonlar var YouTube da olumlama çalışmaları inanın ki çok etkili oluyor ben, evrim balıkçının kafaya takmama meditasyonu var onu yapıyorum ve aşırı iyi geliyor bence deneyin beyninizi farklı bir şey ile meşgul etmenizde fayda var.
Bence 1 sene bu işi salın gitsin, strese gerek yok. 1 sene sonunda olmazsa o zaman tüp bebek düşünürsünüz.selam kızlar 20 aydır neredeyse 2 yıldır hamile kalamıyorum tüm tesler hsg sperm herşey yapıldı herşey temiz 4 kez ilaçlı tedavi olumsuz oldu temmuzda aşılama yaptıracağız oda olumsuz olursa ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama eşim tüp bebek konusunda erken olduğunu 1 kaç yıl daha doğal denememiz gerektiğini söylüyor başlığa böyle yazdım ama bana çok destek olur sürekli yanımda olmaya çalışır hep teselli eder olacağı için ama eşim 31 ben 30 yaşımdayım yumurtalık rezervim iyi ama 2 yıl sonra ne olacağı belli değil birde her ay hüsran yaşamak beni çok yıpratıyor her geçen ay daha çok stres olmaya başladım stres en büyük engel ama artık elimden gelmiyor stres yapmamak eşim ise tüp bebek için çok erken olduğunu şu an birikimimizi oraya yatırmak istemediğini doğal olacağını söylüyor bu konuda ne yapmam gerektiğini bilemedim
Hiçbir sebebi olmayıp yıllarca (10 yıl) hamile kalamayan insanları biliyorum. Belli zamandan sonra çocuk olmuyorsa işin pesine düşmek gerekiyor. Tedavi sürecinde zaten doğal yoldan olacaksa oluverir. Tedavi olurken doğal yoldan hamile kalanlar da var.birikmiş 200 k var konu şöyleki eşim doğal olacağından o kadar eminki gereksiz görüyor harcamayı ben aklıma koydum ekime kadar bekleyeceğim olmazsa yaptırmak istiyorum ama gönülsüz olması canımı sıkıyor konuşayım seneye bu kadar olacak diye teşekkür ederim
evet sizin gibi düşünüyorum elbette doğalda olabilir ama beklemek yıpratıyor bu sürecin evliliğimide etkilemeye başladığını görünce karar verdim aslında teşekkür ederim yorumunuz içinHiçbir sebebi olmayıp yıllarca (10 yıl) hamile kalamayan insanları biliyorum. Belli zamandan sonra çocuk olmuyorsa işin pesine düşmek gerekiyor. Tedavi sürecinde zaten doğal yoldan olacaksa oluverir. Tedavi olurken doğal yoldan hamile kalanlar da var.
Bu iş hem maddi hem manevi bir iş. İkisine tam hazırlıklı şekilde yola çıkmak gerekiyor. Bir taraf gönülsüz ise süreçte zorlanabilirsiniz. Çünkü psikolojik destek isteyen bir süreç. Yaşlarınız küçük değil. 20'li küsur yaşlarda olsanız derim ki evet doğal yoldan deneyin. Ama yaşlar 30'u geçmiş. Beklemenin anlamı yok. Zaman aleyninize işler.
Rica ederim. Elbette ki stres etkili faktör ama olmuyorsa demek ki çaresine bakmak gerekiyor. Bu da kötü bir şey değil. Ne istediğini bilmek önemli.evet sizin gibi düşünüyorum elbette doğalda olabilir ama beklemek yıpratıyor bu sürecin evliliğimide etkilemeye başladığını görünce karar verdim aslında teşekkür ederim yorumunuz için
ahhhhhh teşekkür ederim hamile bir arkadaşımda bebeğine aldığı çorabı bana getirmiş sende hamile kalacaksın öyle hissediyorum dedin inşallaah bu sürece başlamadan doğal olur elbette eşimde haklı gereğinden fazla stres yapıyorum sadece yönetemiyorum bu süreci hafiften evliliğimide etkilemeye başladığını hissettim o yüzden tüp bebek kararı almıştımBen kocayi az bucuk hakli buldum, olmamasi icin hicbir sebep yok ama bu kadar stresli olmaniz bence durumu zorlastiriyor. Yaz geldi tatile cikin, aksam yuruyuse cikin biraz kafa dagitin benim de icime nedense dogal yollardan olacak gibi bir his geldi. Her sey gonlunuzce olsun
evet altında şuan bozdursam 207 yapıyor tl değer kaybediyor malesefBence 1 sene bu işi salın gitsin, strese gerek yok. 1 sene sonunda olmazsa o zaman tüp bebek düşünürsünüz.
Bu arada şu anki birikiminizi altın, gümüş fonuna yatırın. Paranız 1 sene sonunda değer kazanır. Ytd.
ayyy inşallah teşekkür ederim.Benim içimden tüp bebek tedavisine gerek kalmadan güzel haber alacakmışsınız gibi doğdu :) fizyolojik bir sebep yoksa illa ki olacaktır , stres en büyük düşman bildiğiniz üzere. Yaşlar uygun, bir sağlık sorunu yok. Tüp bebek şimdi de denenir 3 yıl sonra da. Bence de biraz akışına bırakın. 3 yıl bekleyin demiyorum ama ekime kadar diye de kendinize sınır koymayın
Merhaba ben yaklaşık 4 yıl boyunca uğraştım klomen iki aşılama ve en son tüp bebeğe geçtim devlette yaptırdım öyle bi imkanınız varsa daha az masraflı oluyor. İlk yumurta toplamada 17 yumurtam olmuştu ve embriyolarım 5. Güne gelemediler. Eşimde de bende de gözle görülür bir sebep yoktu. Tamamen stres kaynaklı olduğunu şimdi anlıyorum aklımdan çıkarmaya karar verdim be bir ay sonra doğal yolla hamile kaldım. İnanın bende burada o kadar güzel hikayeler okuyorum ki bence olumsuz düşünmeyin belki de nasibinizde ne zaman varsa o zaman gelicektir bebişiniz..selam kızlar 20 aydır neredeyse 2 yıldır hamile kalamıyorum tüm tesler hsg sperm herşey yapıldı herşey temiz 4 kez ilaçlı tedavi olumsuz oldu temmuzda aşılama yaptıracağız oda olumsuz olursa ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama eşim tüp bebek konusunda erken olduğunu 1 kaç yıl daha doğal denememiz gerektiğini söylüyor başlığa böyle yazdım ama bana çok destek olur sürekli yanımda olmaya çalışır hep teselli eder olacağı için ama eşim 31 ben 30 yaşımdayım yumurtalık rezervim iyi ama 2 yıl sonra ne olacağı belli değil birde her ay hüsran yaşamak beni çok yıpratıyor her geçen ay daha çok stres olmaya başladım stres en büyük engel ama artık elimden gelmiyor stres yapmamak eşim ise tüp bebek için çok erken olduğunu şu an birikimimizi oraya yatırmak istemediğini doğal olacağını söylüyor bu konuda ne yapmam gerektiğini bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?