Eşim tüp bebek yaptımak istemiyor

Yapılabilecek bütün tetkikler yapılmış. Bence de biraz rahatlamaya çalış konu sahibi. Tüp bebek yapmış biri olarak o sürecin de maddi manevi kolay olduğunu söyleyemem ve her iki tarafın da istemesi, gönüllü olması çok önemli. Öte yandan tüp bebeğin de maalesef garantisi yok çünkü tüp bebek süreci de stresi kaldırmıyor.

Eğer yumurta rezervinin azalacağından korkuyorsan yumurtalarını dondurmayı deneyebilirsin. İlerde yine tüp bebeğe karar verirseniz en azından 30 yaş yumurtalarınla işlem yapılır.

Hiç bir sıkıntı yoksa ,biraz odak noktanızı değiştirin .çocuk olsun diye birlikte olmak yerine anın tadını çıkarın.Komşum sıkıntı yaptı kafada sürekli çocuk ,tüp bebek bile denedi tutmadı.Herşeyi oluruna bıraktığında hamile kaldı.....

Ay hiç bekleme aynısını yaşadım ama bende ki mantıkta öyleydi olur ya filan 6. Yılımızdayız şuan 3 sene bekledim resmen boş zaman kaybıymış keşke o zaman yapsaydım diyorum neyse ki bebeğim tutundu doğum yakında ama bir an önce yapın ben seneye 30 olacağım ama şöyle düşündüm okul hayatı var çocuğun 35-40dan sonra tahammülü azalıyor insanın okuma yazması vs daha uğraşamam dedim ilk ve son bebeğim olacak büyük ihtimalle o bakımdan

Bir arkadaşım da yıllarca çocuk istemiş tam tüp Bebek tedavisine başlayacak kontroller falan yapıldı.Hamile kalmıştı.Sonra nasılsa zor oluyor çocuğum diye düşünürken ilk bebeği 9 aylıkken ikinciye doğal hamile kaldı..Şimdi ikisinde delikanlı oldu.. Ben de iki yıllık evliyken ilk denemede hamile kaldım ama kaybettim..8 ay sonra tekrar doğal yolla hamile kaldım..kızım oldu şükür..Hatta ceket atsam hamile kalıyorsun tabiri kullanılmıştı..10 yıl sonra ikinci çocuğu düşündük çok güveniyordum ama olmadı 8 ay uğraştım yumurtlama takibi falan..Olmuyor dedim hadi boşver Allah çocuğuma sağlık versin..Ve o ay hamile kaldim ve 39 yaşında doğurdum..Herseyiniz temizse kafadan takilmamayi deneyin derim .Allah hayırlı zamanda sağlıkla doldursun kucaginizi inşallah..

vallahi biz de 1,5 yil denedik , olmadi. Sebepsiz. Stres de yoktu pek yani. Dedik olmuyorsa bakalim caresine tup bebek yaptirdik. Devlette. Maddi olarak yipratmadi da cok. Yani belirsiz bekleyiste olmaktansa aksiyon almak daha mantikli gibi. Cunku su an her ne kadar stres yapma dusunme denilse de akliniza geliyorsur ve buna engel oldugumuzu dusunsek de istemsizce akla geliyor. Umarim en yakin zamanda bebeginizi kucaginiza alirsiniz

Aman boşver olmazsa olmasın.eşin yanında yaşlanınca yalnız kalmazsın.rahat rahat seviş işte.biz doğuştan korumalı doğmuşuz

Ne tuhaf bir sistem.bazıları 12, 15 hamilelik geçiriyor, kimine hiç yok.bir de hapı saatinde almayıp, kordon bağlatıp falan hamile kalanlar var.

8 ay zaten gayet normal bir süre.ustelik 39 yaşında? Örnek örtüşmemiş.

Test sonuçları normalse bence de normal yolla olur. Ben ilk iki sene hamile kalamamıştım, dr.a gittik ikimizde olumsuz bi şey yoktu. Hatta doktorlar daha iki seneyi erken bulup tedaviye bile sıcak bakmadılar. Bende başka bir hastaneye gittim, iki yıllık değilde biraz daha fazla söylemiştim orda dr aşılamayı önerdi, yaptık, tuttu hamile kaldim. Sonra kızım dünyaya geldi, bende normal yolla hamile kalamıyorum deyip korunmaya gerek duymadım aklımca, çok zekiyim ya sonra hemen bi daha hamile kaldım.
Yani bence eşiniz haklı olabilir, aşılama büyük ihtimalle tutar zaten.

Taraflardan birinin gönlü yoksa zamana bırakılması gerektiğini düşünüyorum. Bu tarz konularda fazla ısrarcı olmamak gerekiyor çok yakınımda gördüm bunu. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Stres yapınca insan kendine tatili bile zehir eder o yüzden tatile gidin kendiliğinden olur diyemicem. Bir süre gebelik planlamasına ara verin, bu süreçte yine korunmayın tabii ama her ay yumurtlamanızı takip etmeyi bırakın, biliyorum zor ama bebek düşünmemeye çalışın. İkinize de iyi geleceltir. Sonra gerekirse yine tüp bebek konusunu açarsınız

YUMURTALIK REZERVİM 1.395 ÇIKMIŞTI YAŞIMA GÖRE NE İYİ NEDE KÖTÜ DEMİŞTİ DOKTOR YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

EVET BENDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM 2026 FİYATLARDA ARTAR O YÜZDEN 2025 YILINDA YAPTIRMAK İSTEMİŞTİM SÜREÇ UZADIKÇA DAHA ÇOK STRES OLUYORUM MALESEF OLURUNADA BIRAKAMIYORUM

AMİN İNŞALLAH

AY İNŞALLLAHAHHHH BEN KALAYIMDA SİZE YAZARIMMM HEMENNNN

EVET BENDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM 2026 FİYATLARDA ARTAR O YÜZDEN 2025 YILINDA YAPTIRMAK İSTEMİŞTİM SÜREÇ UZADIKÇA DAHA ÇOK STRES OLUYORUM MALESEF OLURUNADA BIRAKAMIYORUM
Bu kadar kafana takıyorsan yaptır tüp bebek. İnsan kafaya takınca takıyor, okuruna bırakamıyor anlıyorum seni.

BENDE 1 YIL ÇOK TAKMADIM ASLINDA 4. AYIMDA HORMON BAKTIRDIM NORMAL GELİNCE HHEEE OLUR KAFASINDAYDIM MALESEF OLMADI SON 1 YILDIRDA FAZLA TAKMAYA BAŞLADIM BİR SEBEP VAR AMA BULUNAMIYOR MALESEF ŞU ANDA BİRİKMİŞİMİZDE VARKEN YAŞTA İLERLEMEDEN YAPTIRMAK İSTEDİM EŞİMDE SENEYE HAZİRANDA FALAN İSTİYOR AMA ODA Bİ İHTİMAL HAZİRANA KADAR LABİLİRDE OLMAYABİLİRDE OLMAZA BOŞUNA BEKLEMİŞ OLACAĞIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…