Eşim tüp bebek yaptımak istemiyor

İNŞALLAH AŞILAMA TUTMASI İÇİN ŞUAN DOĞAL BESLENMEYE SPOR YAPMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM BAR 18 TEMMUZ BAKALIM HERŞEY NASİP

Bu kadar kafana takıyorsan yaptır tüp bebek. İnsan kafaya takınca takıyor, okuruna bırakamıyor anlıyorum seni.
YANİ ŞU KAFADAYIM HER AY ÜZÜLÜP AĞLAYACAĞIMA BU ŞANSIM VARKEN YAPTIRAYIM DİYORUM ELBETTE TUTMAYABİLİR NASİP MESELESİ O ZAMANDA AKIŞINA BIRAKIRIM MECBÜREN YANİ TÜPLEDE OLMUYORSA DAHA YAPACAĞIM BİŞEY KALMADI DER OLURUNA BIRAKIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM SÜREÇ BENİ VE EVLİLİĞİMİ YIPRATMAYA BAŞLADI

Doktor erken menapoz dedi yumurtan cok az dedi hatta ayda 2 tane zor oluyordu biri buyumuyordu biri de cok buyuyordu kist oluyordu
Asilama haplar igneler balli karisimlar vs en son 2 kez asilamadan sonra tup bebege randevu aldik tup bebekle bile zor demislerdi ve baslayamadan hamile kaldim
Nasilsa tup bebege basliyoruz diye stres yapmamistim artik
Oglum dogdu kardesi olmaz gozuyle bakiyordum reglim de az geliyordu zaten herhalde artik bitti yumurtalar diyordum
Hic cocuk dusunmuyordum daha oglum 19 aylikti cunku ama tekrar hamileyim amh 0.13tu 3 yil once
Yani sifirdi yumurta yok dencek kadardi
Hic dusunmedigim bir anda oldu şok oldum
Herseyiniz temizse stres seviyeniz yuksektir
Kendinizi oyalayacak birseyler bulun 1 2 ay kadar
Sonra buraya gebelik testinizi atin inş
Size ekstra onerim omega3 iceren vitamin takviyesi almaniz

AHH ne güzel mücize rabbim ikisinede uzun ömürler versin sanırım evet ne zaman kafadan atarsak o zaman oluyor

Sigorta ödüyor tup bebegi

Eşiniz haklı,2 yıla yakın denemişsiniz,stresinizi yönetip başka uğraşlar hobiler edinin,doğal yolla olabilir.
Tüp bebek bile kesin değil,önce stresden uzak durun.
Vakti geldiğin de sağlıcakla kucağınıza alırsınız,inşallah.

Bir arkadaşım da aynı sizin gibiydi, onlarda da sorun yoktu ama bir türlü olmuyordu. Tüp bebek için bekleyelim bir iki sene dediler ve birkaç ay geçmeden hamile olduğunu öğrendi arkadaşım. Sizin ki de öyle olacak bence :)

Bu herkes için geçerli değil. Anlıyorum konu sahibini motive etmeye çalışıyorsunuz ama bazen olmaz... Konu sahibinin kaygısı çok normal. Tabii ki kendiliğinden olan insanlar çok. Ama hiçbir sorunu yokken yıllarca hamile kalamayan bizzat tanıdıklarım var. Biri 10 yıldır olmuyor. Bir abla vardı 15 yıldır evli idi sorun yoktu olmuyordu. Tedavi ile çocuğu oldu.

Yani belli bir süreden sonra (2 yıl epey bir süre) çocuk olmuyorsa sorun yoksa bile mutlaka doktora başvurulmalıdır. Tüp Bebek olacaksa da olur. Göz de büyütülecek durum değil. Yakın bir arkadasim 2 senedir çocuk sahibi olamıyordu. Hiçbir sorunları yok. Dr.tup bebek deyince kabullenmedi. Ben kimyasal gebelik geçirdim normalde oluyor dedi. Neden dr.bana tüp bebek dedi birden diye dr.u bıraktı. Üzerinden 1 sene geçti. Hâlâ doğal yoldançocuk sahibi olmaya çalışıyor.

Bazen bazı şeylerde harekete geçmek gerek. Tedavi sırasında normal yoldan olacaksa olur zaten. Çünkü tedavilerde 1-2 ay boşluklar oluyor.

Bence kaderi kontrol etmeye çalışmayın. Belki bu durum sizin lehinizedir . Hayıt kürü uyguladiniz mi?

Ben de 29 yaşındayım ve çocuk istesem, doktor da fizyolojik olarak bir sorun yok dese hayatta tüp bebek yaptırmam. 29 yaş çok genç bir yaş. Doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra ilk 1 buçuk 2 sene çocuk olmamasını normal karşılıyor zaten. Muhtemelen stres yaptığınız için olmadı. Sürpriz yumurta değil bu sipariş vereyim hemen çocuk olsun. Biraz sabır etmek gerekli diye düşünüyorum. Hayatınızın 1. Sırasına bunu koymayın, hayatınıza bakın. Zamanı gelince gelecek

Son düzenleme:
Tabi ki ama ben yaşını, eşinde ve kendisinde sorun olmamasını ve stres faktörünü göz önünde tuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…