Eşim uygunsuz teklifte bulundu!!

bu tarz bişey düşündüm ama tepkimi ortaya koymadan önce akıllılık edip söyleseydim keşke, şuan yemez

Farklı cinsel fanteziler olabilir, sonuçta bunu gerçekten yapan çiftler de var. Önemli olan bunu sizin kaldırabiliyor olmanız, ki herkesin kabul edebileceği bir şey değil. Ben de edemezdim.

Ya bu konuyu unutup devam edeceksiniz, ya başka aksiyonlar alacaksınız.

diyorum ki acaba görümceme söylesem mi o benden yana olur
Hayır ne alaka.
Cinsel hayatınız ikinizi ilgilendirir. Görümcenizi niye karıştırıyorsunuz, ne diyeceksiniz, o eşinize ne diyecek?

Sizin yatak odasındaki bir hareketinizi eşiniz kardeşinizie söylese hoş olur mu?

Başka her şeyi denediniz de ilişkinize renk mi katamadınız? Yok değilse ve eşinizin aklına gelen ilk yöntem buysa, kendisinin cinsel terapi almasında fayda var.

diyorum ki acaba görümceme söylesem mi o benden yana olur
Yok artık daha neler. Eşlerin sadece kendilerini ilgilendiren durumları, aileleriyle paylaşmaları hem abes, hem ilişkiye zarar veren şeyler.

Resmen tepkini ölçmüş bi ışık görse eyleme de dökebilirmiş yani.

Unutabileceğini düşünüyorsan devam et ama bence kendisi hayatina o kadar renk katmış ki kesmemiş sana teklif etmiş. Hazmı zor...

hoş olmaz ben de zaten hoş olmasın diye yapmak istiyorum rezil olsun diye, ya da yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum....

aynen cevap bekledi benden, 2 gün mide bulantısıyla gezdim resmen

Bu formda kimseye boşan demedim ama sana kesin ve net olarak hemen boşan diyebiliyorum ve hemde gönül rahatlığıyla...

hoş olmaz ben de zaten hoş olmasın diye yapmak istiyorum rezil olsun diye, ya da yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum....
Evet yanlış düşünüyorsunuz.

Ne olduysa ikinizin arasında oldu, aileleri kardeşleri buna karıştırmak niye?

Siz eşisiniz, o kardeşi. Seks hayatınız sizden başka kimseyi ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…