- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
bu tarz bişey düşündüm ama tepkimi ortaya koymadan önce akıllılık edip söyleseydim keşke, şuan yemezadam yakışıklı kadın çirkin olacaksa neden olmasınh de mümkünse benimkisi 190 boyunda kumral kaslı vede tavruk tenli olsun hayatım haklısın her gün aynı yemek yenmez de bakalım ne diyecek. kavga çıkarmazsa ne olayım
aynen ben de gördüm aklıma saplandı çıkmıyo...şu adanadaki olay vardı hepsi hapsi boyladı
evet haklısınbu tarz bişey düşündüm ama tepkimi ortaya koymadan önce akıllılık edip söyleseydim keşke, şuan yemez
Hayır ne alaka.diyorum ki acaba görümceme söylesem mi o benden yana olur
Yok artık daha neler. Eşlerin sadece kendilerini ilgilendiren durumları, aileleriyle paylaşmaları hem abes, hem ilişkiye zarar veren şeyler.diyorum ki acaba görümceme söylesem mi o benden yana olur
hoş olmaz ben de zaten hoş olmasın diye yapmak istiyorum rezil olsun diye, ya da yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum....Hayır ne alaka.
Cinsel hayatınız ikinizi ilgilendirir. Görümcenizi niye karıştırıyorsunuz, ne diyeceksiniz, o eşinize ne diyecek?
Sizin yatak odasındaki bir hareketinizi eşiniz kardeşinizie söylese hoş olur mu?
keşke gerçek olmasaydı deyip duruyorumm..Konu gerçekse boşanma sebebi bu farkında mısınız?
aynen cevap bekledi benden, 2 gün mide bulantısıyla gezdim resmenResmen tepkini ölçmüş bi ışık görse eyleme de dökebilirmiş yani.
Unutabileceğini düşünüyorsan devam et ama bence kendisi hayatina o kadar renk katmış ki kesmemiş sana teklif etmiş. Hazmı zor...
Bunu yazarken bile utanıyorum , bana yardımcı olun ben işin içinden çıkamıyorum..Eşim Cumartesi birden bire bana ilişkimizde renk olsun istiyorum ," kendimize bi çift bulup beraber mi olsak!!!!" dedi. ben olayı anlamaya çalışıp tepkimi verdim, "sen ne diyosun sen, beni seni nasıl başkalarıyla düşünebilirsin, nasıl bi düşünce bu vs" söyledim tamam ya öylesine söyledim dedi geçiştirdi.Canım Cumartesi gününden beri aşırı sıkkın, konuşmuyoruz, ona artık senle eskisi gibi olamam diyorum, o da bi anlık saçmaladım diyo.. ne yapmalıyım bilemiyorum, boşluktayım sanki.. çok kırgınım zaten kırıcı olmayan fikirlerinizi bekliyorum(4 yıldır evliyim )
Evet yanlış düşünüyorsunuz.hoş olmaz ben de zaten hoş olmasın diye yapmak istiyorum rezil olsun diye, ya da yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum....
Kimseye söyleme senden yana olsa ne olacak ki?diyorum ki acaba görümceme söylesem mi o benden yana olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?