Hayır ne alaka.
Cinsel hayatınız ikinizi ilgilendirir. Görümcenizi niye karıştırıyorsunuz, ne diyeceksiniz, o eşinize ne diyecek?
Sizin yatak odasındaki bir hareketinizi eşiniz kardeşinizie söylese hoş olur mu?
Bu kadar basıt yanı ?E tamam reddetmişsin o da saçmaladım demiş barışın. Farklı renklilikler bulun.
ne iyi ne kötü hiç bir düşüncem yok , boşansam diyorum bu durumu bildirsem avukata , ağzımdan kaçıverd bi anlık gafletti diyecek beni sevdiğini söyleyecek .. boşanmasam eskisi gibi hiç olmayacak.. ne yapacağımı bilsem keşkeKimseye söyleme senden yana olsa ne olacak ki?
Yalnız bunu teklif eden adam büyük ihtimalle aldatıyordur.
Boşanma düşüncen yok mu?
biz birbirimizi çok seviyorduk öyle böyle değilBöyle düşünmeye iten sebep ne ki ya kınamamak lazım Rabbim yuvanızı yıkmanıza vesile olacak şeylerden korusun. Nasıl olurda seni başkasıyla düşünür
"Gaflet anlamam ben.ne iyi ne kötü hiç bir düşüncem yok , boşansam diyorum bu durumu bildirsem avukata , ağzımdan kaçıverd bi anlık gafletti diyecek beni sevdiğini söyleyecek .. boşanmasam eskisi gibi hiç olmayacak.. ne yapacağımı bilsem keşke
Ya onu bir geçecen bence...biz birbirimizi çok seviyorduk öyle böyle değil
biz birbirimizi çok seviyorduk öyle böyle değil
Eşinizin sevgi anlayışı çok farklı sanırım ben sevdiğimi başkasıyla düşünemem bile.biz birbirimizi çok seviyorduk öyle böyle değil
ne iyi ne kötü hiç bir düşüncem yok , boşansam diyorum bu durumu bildirsem avukata , ağzımdan kaçıverd bi anlık gafletti diyecek beni sevdiğini söyleyecek .. boşanmasam eskisi gibi hiç olmayacak.. ne yapacağımı bilsem keşke
biz birbirimizi çok seviyorduk öyle böyle değil
ne iyi ne kötü hiç bir düşüncem yok , boşansam diyorum bu durumu bildirsem avukata , ağzımdan kaçıverd bi anlık gafletti diyecek beni sevdiğini söyleyecek .. boşanmasam eskisi gibi hiç olmayacak.. ne yapacağımı bilsem keşke
aynen cevap bekledi benden, 2 gün mide bulantısıyla gezdim resmen
Bu kadar basıt yanı ?
Adam ikisini ilgilendiren cinsel hayatlarina baskalarını dahil etmeyi düşünüyor siz görümcene nasil soylersin doyorsunuz. Komik geldi birden
Bence de iğrenç bir teklif. ama sadece teklif aşamasında bu zorlama yok bişey yok.
Benim de bazı fetişlerim vs var diyelim ama karşı taraf kabul etmedik ten sonra bi daha dile getirmedim.
Şu son zamanlar swinger pek bi moda oldu bence adam bunu duymuş araştırmış merak da etmiş, karısını yoklamak gibi bi hatada bulunmuş. Sert tepkiyi alınca da sinmiş. Zarar geleceğini düşünmüyorum şu aşamadan sonra.
Bence yeterince kavga edilip sonra bu konu bi daha hiç açılmamak üzere kapansın diyerek hiç olmamış gibi devam edebilir iki taraf da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?