Eşim uygunsuz teklifte bulundu!!

Adam ikisini ilgilendiren cinsel hayatlarina baskalarını dahil etmeyi düşünüyor siz görümcene nasil soylersin doyorsunuz. Komik geldi birden

Kimseye söyleme senden yana olsa ne olacak ki?
Yalnız bunu teklif eden adam büyük ihtimalle aldatıyordur.
Boşanma düşüncen yok mu?
ne iyi ne kötü hiç bir düşüncem yok , boşansam diyorum bu durumu bildirsem avukata , ağzımdan kaçıverd bi anlık gafletti diyecek beni sevdiğini söyleyecek .. boşanmasam eskisi gibi hiç olmayacak.. ne yapacağımı bilsem keşke

Böyle düşünmeye iten sebep ne ki ya kınamamak lazım Rabbim yuvanızı yıkmanıza vesile olacak şeylerden korusun. Nasıl olurda seni başkasıyla düşünür

"Gaflet anlamam ben.
Bir daha bu adamla uyumak bile istemiyorum" derseniz avukata yardımcı olur bence.

Bak canım bizim bir tanıdık çift yapmış bu dediğini, sonra kadın dayanamayıp boşanmak istedi, adam onu deşifre etti akrabalarına. Çekindiği çıplak resimleri kızın dayısına falan gönderdi, yaptıkları bütün rezillikleri herkes öğrendi, adam cezaevine düştü ve kadın onu boşadı. 2 kocaman çocukları var. Olayın sonu hep böyle bitiyor. Birbirinizden tiksinmeden ve çocuğunuz da yoksa hemen boşa bu adamı. kendine saygın varsa boşa....namusun varsa boşa...

biz birbirimizi çok seviyorduk öyle böyle değil

psikolojik sorunları olabilir mi cinsellikle bastırmaya ya da farklı şeylere odaklanmaya çalışıyordur?
Belki de sadece kendi için farklı eş istemiştir sizi katmamıştır olayın içine her iki durumda iğrenç Allah yardımcın olsun fevri hareket etme hemen yalnız başına pskologa git danış bence..

bazı hanımlar bunu yapan çiftler var zaten demiş, hayır demişsin kapat gitsin şeklinde yorumlayanlar da olmuş.
A ya da B çiftinin böyle bir ilişkiyi yaşamaları bunu meşru ya da kabul edilebilir hale getiremez.
hem insani, hem vicdani hem de kültürel olarak baştan sona yanlış bir teklif olmuş eşinizin ki.
ben olsaydım, bu teklif bana yapılsaydı ne yapardım bilmiyorum (boşanma vs hakkında) ama burnundan getirirdim kesin.
keşke erkekler güveni bu kadar kolay yıkmasalar "bir anlık gaflet, seni denedim, şaka yaptım" sözleri oldukça acizce savunmalar ki eşini paylaşmayı aklına bile getirmemeli bir erkek değil söylemek.
bir daha renk istiyorum derse gözünün üstüne bir yumruk atın, mor güzel bir renktir zaten.
görümceye söyleme hususu yersiz, cinsel hayatınız ve detayları eşinizi ve sizi ilgilendirir çünkü.
Allah kolaylık versin. bu erkeklere ne oluyor hiç anlamıyorum. nasıl bu kadar geniş hale geldiler?

Konu fake olsun dedim ama degil sanirim bosanma sebebi bence yuh daha neler ne demek gaflet dusunmeden soylenecek bi laf degil bence bu kurmustur once kafasinda aslinda es bile istemiyodur 2.bi kadin olsa yeter ona seni gozden cikarmis ki baskasiyla olsa da umurum olmaz diyor.

aynen cevap bekledi benden, 2 gün mide bulantısıyla gezdim resmen

Kimseye bir şey isptatlanlmak zorunda degilsin. Sonuçta sen biliyorsun kocanin ne oldugunu. Biraz araştirsan başka şeyler de bulursun. Boşanmak dogru olan gibi görünüyor.

Bu kadar basıt yanı ?

Bence de iğrenç bir teklif. ama sadece teklif aşamasında bu zorlama yok bişey yok.
Benim de bazı fetişlerim vs var diyelim ama karşı taraf kabul etmedik ten sonra bi daha dile getirmedim.

Şu son zamanlar swinger pek bi moda oldu bence adam bunu duymuş araştırmış merak da etmiş, karısını yoklamak gibi bi hatada bulunmuş. Sert tepkiyi alınca da sinmiş. Zarar geleceğini düşünmüyorum şu aşamadan sonra.
Bence yeterince kavga edilip sonra bu konu bi daha hiç açılmamak üzere kapansın diyerek hiç olmamış gibi devam edebilir iki taraf da.

Adam ikisini ilgilendiren cinsel hayatlarina baskalarını dahil etmeyi düşünüyor siz görümcene nasil soylersin doyorsunuz. Komik geldi birden

Evet ikisini ilgilendiriyor.
İsterse yatak odasına beş kişi dahil etmek istesin, seksi yapan ikisi. Görümce cinsel hayatlarının bir parçası değil.

Bana gereksiz ve yanlış geliyor cinsel konuları aileye duyurma.

Bana abimin/kardeşimin eşi böyle bir şey anlatsa ben önce ona tepki veririm, bana bunu niye anlatıyorsun diye.

Herkesin fantezi dünyası farklı olabilir; çoğu kimsenin kabul etmeyeceği, hayal bile etmeyeceği şeylerden zevk alabilirler. Bu sadece kişiyi ve partnerini ilgilendirir. İki kişinin ortak rızası varsa yapılır, yoksa yapılmaz. Bunu etrafa duyurmanın gereği yok.

Eğer boşanma olacaksa, boşanma nedeni olarak görümceye anlatılabilir "bu yüzden boşanıyorum" diye. Ama yok hiçbir şey yokmuş gibi evliliğe devam edilecekse görümceyi buna ortak etmek niye?

bir kız arkadşaım kocasına zorla an.. teklif ediyor,ve çok ısrar edınce kocası yapıyor,adamın sonra bundn mıdesi bulanıyor,tıksınıyor,ve çok sorunlar yaşadılar,adam bır daha istersen sneı boşarım demiş,3 yıl toparlanamadılar,adamın ınancına göre yaptığı çok kötü bişeydi,yanı bence eşinde olsaki kabul etsen emın ol senden tıksınırdi,bakam öle bır anlık gafletle demiş gıbıme geldi,bir arkadaşım an..ilişki istediğini kocasının ,ama kabul etmeyip geçiştirdiğini söyler,yanı benım için ha an..ha eş dğeişme...bunlar aynı,kıme neye göre normal,bunun kararı sende,ama görümcenı falan karıştırma,belliki boşamayacaksın,bence mıllet sakın söleme

Zorlamasi degil aklina getirmesi boşanma sebebi zaten. Ve kocasi sadece dusunmekle kalmamis olayi teklif asamasina getirmis. Bu cok ciddi bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…