ayy iş yerinde kadın çok konuşuyorsa adam bilinçaltında sus ayşe deyip duruyordur uyurken zaten bilinç tam açık olmadığından öyle demiştir ohhh yeah ayşe dememiş ki adam sindiremeyeceğiniz bir şey yok.
Ya bende gün içinde insanlara ne boş yaptı ya bi sussa artık diyorum adamda öyle düşünmüştürbenim de aklıma aynı şey geldi nedense
Adamın aklında yoksa bile bağırıp çağırıp aklına soktunuz.Merhaba hanımlar sabah 5.30 gibiydi 1.5 yasindaki oğlum bizimle yatıyordu. Ağladı susmadı eşimde Sisssss ayşe dedi ve ben bağıra bağıra uyandırdım eşimi. Sonra odaya gittim .Geldiğinde neden söylediğini bilmediğini beni çok sevdiğini falan söyledi yeminler etti . Neyse söylediği isimde çalıştığı bir bayan var oda evli bende tanıyorum .Herhangibir şekilde mesajlasmasi araması vs yok.Eve saatinde gelir habersiz bir şey yapmaz.Ama sindiremiyorum oğluma o şekilde seslenmesini lütfen bu durumu yorumlayın bana
Merhaba hanımlar sabah 5.30 gibiydi 1.5 yasindaki oğlum bizimle yatıyordu. Ağladı susmadı eşimde Sisssss ayşe dedi ve ben bağıra bağıra uyandırdım eşimi. Sonra odaya gittim .Geldiğinde neden söylediğini bilmediğini beni çok sevdiğini falan söyledi yeminler etti . Neyse söylediği isimde çalıştığı bir bayan var oda evli bende tanıyorum .Herhangibir şekilde mesajlasmasi araması vs yok.Eve saatinde gelir habersiz bir şey yapmaz.Ama sindiremiyorum oğluma o şekilde seslenmesini lütfen bu durumu yorumlayın bana
Evet lohusalık dönemimi atlattım zor geçmişti 56 kiloya düştüm kendime bakıyorum spora isime gidip geliyorum.Esimle zor zamanlarimiz geçti ama atlattık ıkimizde eskiden yaptığımız hataları artık yapmıyoruz. Düzeldik çok şükür. Çocuğuma da tanıdığımız biri var o bakıyor her şey yolunda .Bu konuda da mantıklı olamadım buraya yazdımya siz konuyu lök diye ortasından sadece bir konuyu anlatıyorsunuz ya hiç açıklayıcı olmuyor
mesela daha önce twitterdan uygunsuz video izliyor diye konu açmışsınız, ki arada olabilir bence.
sonra görümceniz çocuğunuza bakarken tartışma yaşamışsınız eşiniz sizi yine anlamamış. Haklı olup olmamanız değil mevzu, eşiniz sizi anlamaya bile çalışmamış, sonra eşim benden soğudu diye de bir konunuz var o da 1 yıl öncesiymiş eşiniz kilo aldığınız için sizi hor görmeye başlamış... Son durum ne bilemiyıorum tabi kilo verdiniz mi, görümceniz hala sizde mi vs... Bunların hepsi ayrı ayrı basit ve üstesinden gelinebilir şeyler ama hepsini bir çiftin yaşaması biraz can sıkıcı.
Siz ortadan eşim ayşe dedi deyince biz sizi anlayamıyoruz doğal olarak ve açıkçası "off kadına bak ne abartmış" diyoruz.
Sanki ortada hiçbir şey yokken aniden böyle kocanıza bilenmişsiniz gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?