Esim uykusunda ogluma Kadin adiyla seslendi

Lohusayken değil daha hamileyken problemleriniz başlamış onunla ilgili de konularınız var. Evliliğinizin 1. Ayında hamile kalmışsınız herhalde. Neyse ben de bir kere benzer bir durum yaşadım çünkü çalışma arkadaşlarımdan biriyle yoğun bir dönem geçiriyorduk, aynı eşiniz gibi sus Ahmet ya tarzı bir şey dedim eşime. Ama eşim sorun etmedi zira yorgunluk, kafanın çok dolu olması vs bunlara neden olabiliyor. Neticede sus denilmiş, seni seviyorum, aşkım vs denilmemiş ya da ismini sayıklamamış ayrıca siz daha önce de bu hanımefendiden dolayı kavga etmişsiniz, alıntıya ekliyorum.

Son düzenleme:
Gerçekten rüyada ya da uyku sersemi söylenen şeyleri nasıl bu kadar ciddiye alıyorsunuz?

Benim eşim de uykuda konuşur çok sersemlikleri vardır. Geçen akşam yataktan kalktı birden odanın kapısından çıktı nereye dedim saçmaladı bir şeyler söyledi. Uyuyorsun hala gel yat dedim yattı.

Ne düşünmeliyim acaba evden çıkıp başka birine gidecekti de ben mi geri çevirdim falan mı?

Ne ka haklı bir bağğyaaaannnn

Bilinçaltına yerleşmiştir belki.

Bir flörtüm onca absinthe’i içer içmez bana yazmıştı. Konuşmadım pek baktım kapımda belirdi. Bunu aldım evine götürdüm. Evde karşıma geçmiş konuşuyor dır dır. Bende dinliyorum. Sonunda bana “Gamze” diye seslendi.

Hmm.. yaptım kim olduğunu da sormadım. Halbuki ortak arkadaslarımızdan “Gamze” diye biri var. Arkadaslar diye üstüne düşmedim. Sonradan öğreniyorum ki ona yavşıyo.

Bu erkeklerin bi şekilde bilinçaltına düşündükleri yerleşebiliyor. -bence-

Eşim uykusunda konusur mantıklı cümleler kurar ama kendi içinde saçmalar . Olay örgüsü yoktur . Bir gece bana başka bir kadının adıyla bile seslendi Uyandirdim dedim o kim bilmiyorum ki diyip geri uyudu Söylediği isimde birini daha once ne duyduk ne de gördük . Cook eskilerden kalma bir isim . Velhasıl olur böyle şeyler gülünüz,geçiniz .

Adam uykusunda ayse dedi diye bagrilirmi ya sen benim kocamin uykuda neler konustugunu duysan adami bi kasik suda bogarsin adi ustunde uyku takilmak sacma geldi

Çünkü konu sahibinin birilerinin ortada bir şey abartıyorsun demesine ihtiyacı var.

bu bilgilerle sizin neden etkilendiğiniz ancak anlaşılabiliyor.
bunları görmeyip salt olarak uykuda konuşma meselesine yorumum: uyku hali bu, büyütmeyin. sayıklayan biri olarak söylüyorum valla bilinç falan yok öyle saçma bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…