Eşim uyuşturucu kullanıyor

damlanin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2022
23
31
3
29
Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım

Hemen de bebek yapılmış. Hiç mi korkmadınız bağımlı adamdan hamile kalmaya?

3 ay önce eşinizin bonzai kullandığını öğrendiniz, bıraktırmaya çalışıyosunuz ve mesajınızın altındaki hamile takvimine göre 5 haftalık hamilesiniz

Sentetikleri bırakmak çok zor. Amateme yatırılması lazım ama o zaman da kurtulacağının garantisi yok yazık.

Severek mi evlendiniz? Ailenizin yanında kalmaya devam edin ve aile büyüklerinizle paylaşın konuyu onlar da gidip kocanızın ailesine hesap sorsunlar. Ayıp cidden başınızı yakmışlar topluca, insaflı olan bir kişi de çıkıp uyarmamış sizi ailenizi.

Son olarak dayanamadım uyuşturu y ile yazılır.

Kaybettim bebeğimi
3 ay önce eşinizin bonzai kullandığını öğrendiniz, bıraktırmaya çalışıyosunuz ve mesajınızın altındaki hamile takvimine göre 5 haftalık hamilesiniz

Maalesef kaybettim güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Lütfen bundan sonra dikkat edin ve korunun. Bonzai kullanan bir adam çok çok tehlikeli. Kendinizi zaten tehlikeye atıyorsunuz küçücük bebeği de atmış olursunuz. Çok gençsiniz yazık etmeyin kendinize de günahsız bir yavruya da.

Kolay kolay kimseye bunu demem ama kaçın kurtarın kendinizi. Bonzai diğer uyuşturuculardan daha beter. Bırakabileceğini pek sanmıyorum

Ailenize anlatin herseyi. Onu iyi edicem diye ugrasmayin bosuna zamaniniza psikolojinize yazik

Zaman verin ona iyileşmeden gelmem deyin. Baktın olmuyor ömür geçmez öyle biriyle

3 aylik evlilikte hemen neden cocuk ya?

Maalesef bundan kurtulması çok zor , önce kendi bırakmaya kararlı olmalı süreç o kadar yıpratıcı ve zorlu çoğu pes edip geri başlıyor.Yol yakınken ayrılın ,ikna etmesin sizi ,bırakacak yalanına kanıp gelip,bir de çocuk yapmayın.Gozlemleyin , süre verin ,ne yapıyor bir görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…