BonzaiUgusturucu nedir ?
Hemen de bebek yapılmış. Hiç mi korkmadınız bağımlı adamdan hamile kalmaya?Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım
Hemen de bebek yapılmış. Hiç mi korkmadınız bağımlı adamdan hamile kalmaya?
3 ay önce eşinizin bonzai kullandığını öğrendiniz, bıraktırmaya çalışıyosunuz ve mesajınızın altındaki hamile takvimine göre 5 haftalık hamilesiniz
Lütfen bundan sonra dikkat edin ve korunun. Bonzai kullanan bir adam çok çok tehlikeli. Kendinizi zaten tehlikeye atıyorsunuz küçücük bebeği de atmış olursunuz. Çok gençsiniz yazık etmeyin kendinize de günahsız bir yavruya da.Maalesef kaybettim güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Allah yüzünüze bakmış, şükredin. Bağımlı birinin kardeşiyim, hayatım rezillik içinde. Bağımlı birinin evladı olmak var bir de.Maalesef kaybettim güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
3 aylik evlilikte hemen neden cocuk ya?Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım
1 hafta içinde mi düştü?Maalesef kaybettim güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Basiniz saolsun.Ama cidden cocuk yapmayin bu adamdan ve bosanin.3 aylik evlilikte hemen neden cocuk ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?