- 29 Nisan 2017
- 138
- 74
- 13
- 32
- Konu Sahibi Uzaklardayorgunargin
Slm arkadaslar. Size su siralar kafama takilan ve uzuldugum birsey sormak istiyorum. Bizim uc ay sonra 2 yasina girecek olan bir kizimiz var. Tatlimi tatli, seker mi seker. Bana cok duskun her konuda. Ama esimle benim gibi degil. Yani esimin kucagina hic gelmek istemiyor. Opturmek , sevdirmek istemiyor. Onunla oynamak falan hic istemiyor. Esim cok seviyor bir baba gibi. Ama kizim boyle yapinca neden boyle yapiyorsun kizim diyor. Ama gozlerinden uzuldugunu cok iyi anliyorum. Ornegin uykudan uyansin , esim kosuyor kucagina almak icin besikten, ama kizim agliyor ona gelmek istemiyor. Ben gidip aliyorum yine. Bilmiyorum babaannesi dedesine taniklara gidiyor kucagina. Ama neden sizce babasina boyle yapiyor. Sevdigini biliyorum. Telefonum calinca kapi calinca, 'baba' diyor. Ama kapidan girince kaciyor. Esimin bana sarilmasini opmesini yakinlasmasini hic istemiyor, agliyor vuruyor. Anlamiyorum sizce neden boyle minik kizim babasina karsi. Esiminde uzulmesine dayanamiyorum. Hep esime kizimiz seni cok seviyor sen aradiginda, kapi caldiginda baba diye kosuyor diyorum seviniyor. Ama sizlere sormak istiyorum kizim neden boyle babasina karsi?
Ve ne yapmaliyim isinmasi sevgisini gostermesi icin? Yoksa gecici mi bu davranislari?
Ve ne yapmaliyim isinmasi sevgisini gostermesi icin? Yoksa gecici mi bu davranislari?