Esim uzuluyor

Esiniz acaba pek ustune gitmesede bi köşede kendine oyun kursa o yokmus gibi sesli hikaye falan okusa belki yaklasir alisir yavas yavas ... aklima baska bisi gelmedi maalesef:KK39:

Bende üzüldüm esinize kötü hissediyodur. Aksamlari eşiniz geldiğinde beraber vakit gecirsinler siz hiç ilgilenmeyn zamanla daha da yakinlasirlar babasının yollarını gözlemeye baslar:)

Bende üzüldüm esinize kötü hissediyodur. Aksamlari eşiniz geldiğinde beraber vakit gecirsinler siz hiç ilgilenmeyn zamanla daha da yakinlasirlar babasının yollarını gözlemeye baslar:)
Tesekkurler :) oyle yamaya basliycam. Ilgilenmeyim bakalim ne yapicaklar. InsaAllah babasida kizimizdan sevgi gormeye baslar. Esim cok mutlu olur eminim.

Uzaklardayorgunargin, post: 51754598, member: 830235"]Teşekkür ederim . Bir deneyelim onerinizi bu aksam. Nasi tepki vericek :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim . Bir deneyelim onerinizi bu aksam. Nasi tepki vericek :)
Ins.ise yarar ben yeni tanistigim cocuklarla ole iletisim kuruyorum uzulmeyin duzelir kisa zamanda...

Oyle fisu
Uzaklardayorgunargin, post: 51754598, member: 830235"]Teşekkür ederim . Bir deneyelim onerinizi bu aksam. Nasi tepki vericek :)

Ins.ise yarar ben yeni tanistigim cocuklarla ole iletisim kuruyorum uzulmeyin duzelir kisa zamanda...[/QUOTE]
Uzaklardayorgunargin, post: 51754598, member: 830235"]Teşekkür ederim . Bir deneyelim onerinizi bu aksam. Nasi tepki vericek :)

Ins.ise yarar ben yeni tanistigim cocuklarla ole iletisim kuruyorum uzulmeyin duzelir kisa zamanda...[/QUOTE]
Slm cok tesekkur ederim dediginiz gibi yaptik esim bir kosede topla kendi kendine oynuyordu, biraz duraksadi izledi sonra gitti yanina oynadilar. Ilk kez esim cok sevindi. Bundan sonra boyle yapacagiz. :) :) ise yaradiiij :KK9::KK71:

Oyle fisu

Ins.ise yarar ben yeni tanistigim cocuklarla ole iletisim kuruyorum uzulmeyin duzelir kisa zamanda...

Slm cok tesekkur ederim dediginiz gibi yaptik esim bir kosede topla kendi kendine oynuyordu, biraz duraksadi izledi sonra gitti yanina oynadilar. Ilk kez esim cok sevindi. Bundan sonra boyle yapacagiz. :) :) ise yaradiiij :KK9::KK71:[/QUOTE]
Aaa çok sevindim devamı gelir insallah:halay:

Slm cok tesekkur ederim dediginiz gibi yaptik esim bir kosede topla kendi kendine oynuyordu, biraz duraksadi izledi sonra gitti yanina oynadilar. Ilk kez esim cok sevindi. Bundan sonra boyle yapacagiz. :) :) ise yaradiiij :KK9::KK71:[/QUOTE]
Aaa çok sevindim devamı gelir insallah:halay:[/QUOTE]
InsaAllah artik umutluyum :)

Back
X