- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Uzaklardayorgunargin
Üçünüz sık vakit geçirmelisiniz bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle sulu sulu open bir tip degil ama esimde sinasiyor. Guldurmeye calisiyor falan . Ama tabi ters tepiyor. :) Ben yapinca tam tersi hosuna gidiyor.acaba eşiniz severken aşırı mı seviyor bazıları mıncırarak sever ve çocuklar bunu sevmez :)
Hahah :) demi bak iyi fikir esime soyleyeyim bunu :)Adı üstünde bebek :) Ne yaptığını bilmiyor ki, daha anne bana kavramı dahi yeni yeni oturuyor kafasında. Uyurken sevsin :)
Teşekkür ederim . Bir deneyelim onerinizi bu aksam. Nasi tepki vericek :)Esiniz acaba pek ustune gitmesede bi köşede kendine oyun kursa o yokmus gibi sesli hikaye falan okusa belki yaklasir alisir yavas yavas ... aklima baska bisi gelmedi maalesef![]()
Tesekkurler :) oyle yamaya basliycam. Ilgilenmeyim bakalim ne yapicaklar. InsaAllah babasida kizimizdan sevgi gormeye baslar. Esim cok mutlu olur eminim.Bende üzüldüm esinize kötü hissediyodur. Aksamlari eşiniz geldiğinde beraber vakit gecirsinler siz hiç ilgilenmeyn zamanla daha da yakinlasirlar babasının yollarını gözlemeye baslar:)
Ins.ise yarar ben yeni tanistigim cocuklarla ole iletisim kuruyorum uzulmeyin duzelir kisa zamanda...Teşekkür ederim . Bir deneyelim onerinizi bu aksam. Nasi tepki vericek :)
Uzaklardayorgunargin, post: 51754598, member: 830235"]Teşekkür ederim . Bir deneyelim onerinizi bu aksam. Nasi tepki vericek :)
Uzaklardayorgunargin, post: 51754598, member: 830235"]Teşekkür ederim . Bir deneyelim onerinizi bu aksam. Nasi tepki vericek :)
Oyle fisu
Ins.ise yarar ben yeni tanistigim cocuklarla ole iletisim kuruyorum uzulmeyin duzelir kisa zamanda...
Slm cok tesekkur ederim dediginiz gibi yaptik esim bir kosede topla kendi kendine oynuyordu, biraz duraksadi izledi sonra gitti yanina oynadilar. Ilk kez esim cok sevindi. Bundan sonra boyle yapacagiz. :) :) ise yaradiiijIns.ise yarar ben yeni tanistigim cocuklarla ole iletisim kuruyorum uzulmeyin duzelir kisa zamanda...