Eşim ve 17 kız birarada

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Eşim özelde erkek öğrenci yurdu müdürü aynı kuruma bağlı kız yurdundan 17 üniversiteli kız geziye gitcekmiş başlarında erkek olsun diye eşim gidecek bir gün kalınacak gitme diyorum gidicem diyo boşanırım dedim umursamadı sende gel diyor istemiyorum nikahlıyız ama düğünümüz olmadı daha bu yüzden uygun olmaz diye düşündüm saat altıda gidiyorlar ne yapmalıyım içim fena olur onu tek göndersem vazgeçmiyor ama

bu sebepten boşanılır mı yaa??
kaç gün kalıcaklar??
1-2 günse sen de git..
istemiyosan ayrı odada kalırsınız...

başlarında başka bayan sorumlu yokmu..

bu sebepten boşanılır mı yaa??
kaç gün kalıcaklar??
1-2 günse sen de git..
istemiyosan ayrı odada kalırsınız...

boşanmıycam elbette blöf yaptım gitmesin diye bir iki gün evet ama gitsem orda kızların her
şeyiyle o ilgilenicek kıskanıyorum tek erkek o olacak kaynanamlar falanda arkamdan düğünsüz oğlumla geziye gitti desin istemiyorum gitmesem burda kendimi yerim iki günde olsa iki arada kaldım

Dert ettiğiniz bu mu ? Sizde gidin ayrı odalarda kalırsınız. Ailenize acıklayın durumu.

insaların bukadar ne düşündüklerine bakmayın.. sizin eşiniz sizin hayatınız..
içni rahat etmeyecekse sende git.. hem kısa bi gezinti olur sizin içinde..

Son düzenleme:

Boşanmayacaksan boşanma lafını diline pelesenk etme.Boşanmayacağın bariz,kimse yemez bu numarayı.

Düğün olmayınca ne oluyor hiç anlamıyorum.İnsanları eş yapan nikahtır,düğün değil.

Boşver bence de milletin ağzına laf verme.O kadar da takma ya.Bak kadın da varmış yanlarında.

Böyle ufak mevzular için büyük blöfler yapmayın. Daha aynı evin içine girmemişsiniz bile. Güvenip o kızlarla eşinizi yolladılarsa demek ki seviln bir insan, kızlarla iletişim kurabilen bir insan. bununla mutlu olmalısınız. Lütfen böyle mevzular için canınızı sıkmayın çok yıpranırsınız.

madem erkek istiyorlarmış yanlarında sorumlu bayanın eşi gitsin

hımm yok sorumlu olan dördüncü sınıf üniversite öğrencisi en kıdemli öğrenci yani

ya ben abartmıyorum ki kımıl kımıl 17 tane üniversiteli kız her yere beraber gidilecek yenecek içilecek oturulacak tek erkek kocam bir saat değil iki saat değil iki gün bide yolculuklar aynı ortamda olmaları çok kötü benim için ben yanlarında olsam da

Gerçekten boşanmayacaksanız ki öyle görünüyor blöf yapmayın en ufak birşeyde boşanırım ayrılırız lafları dolaşırsa sarsılır ilişkiler size söylemesi bence göz korkutmak o şekilde hoş olmaz size sende gel diyor daha ne yapabilir ki demek ki mecbur kalmış işi gitmek zorunda hayır gelememim açıklamasını nasıl yapar diğer yetkililere sizce? içiniz rahat olmayacaksa sizde gidin nikahınız varmış ama bence eşinize güvenmeyi öğrenin

Ya bu düğün dedikleri ne kadar önemliymiş böyle. Benim bildiğim önemli olan nikahtır ama demek ki eşimizle bi yere gidebilmek için, çocuk yapabilmek için akrabalarla karşılıklı göbek atmamız gerekiyomuş.
Ayrıca eşinizin işi bu, böyle ufak şeylerde hemen boşanırım demek ne kadar kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…