Eşim ve 17 kız birarada

hayır yani eşiniz kız yurdunun sorumlusu olsa anlarım...sonuçta sorumluysa gidecek..sizin eşiniz başka yurdun sorumlusu dımı..

evet öyle ama işte kalınacak yemek yenecek yerler eşim müdür olduğu için onun tarafından ayarlanacak kızlar öğrenci sonuçta ve yurtlarında bayan sorumlu yok eşimin yurduna bağlılar

iyi de siz varsınız ya da yoksunuz her an her yerde isteyen! her şeyi yapar... bir insan bir şeyi yeter ki istesin...

eşinize güvenin bence. ona güvendiğinizi belli edin ve kıskançlığınızı bunaltmadan belli edin.

evet öyle ama işte kalınacak yemek yenecek yerler eşim müdür olduğu için onun tarafından ayarlanacak kızlar öğrenci sonuçta ve yurtlarında bayan sorumlu yok eşimin yurduna bağlılar

organizeyi eşiniz yapacaksa bu kadar abartmanınmanın anlamı yok.ben sırf yanlarında erkek bulunsun die gidecek die anladım.işi buysa yapacak bişey yok

oooo,işte buna izin vermezdim.Başka kişi mi kalmamış diye düşünürüm

Var ama bir erkek olmadan gidemezlermiş

bu tür gezilerde mutlaka erkek olası lazım izin çıkması için sebebini bilmioru. biz de üni deyken birinn eş falan gelirdi geziye bizle. o şöförle takılır konuşurdu biz de adamı görmezdik bile.

bence bu boşanma lafını çok kullanmayın derim hele de şimdiden..laflar çok çabuk eskir. benim teyzem diye diye boşandı sonra da ağladı adamın arkasından bi sürü ama geçt borun pazarı..

organizeyi eşiniz yapacaksa bu kadar abartmanınmanın anlamı yok.ben sırf yanlarında erkek bulunsun die gidecek die anladım.işi buysa yapacak bişey yok

ama o gitmezse alternatif bulabilirlermiş dün dedi tamam gitmeyeceğimi söyledim başka birini bulacaklar bugün yine tutturdu gidiyorum diye sinir oldum bu tavrına o ayarlamaları gitmeden telefonla da halledebilir hem

Esiniz evli barkli olgun bir adam, 17 kiz dedikleriniz de okul caginda genc kizlar. Esiniz onlara goz koyacak kadar sapik biri mi?

Son düzenleme:
Esiniz evli barkli olgun bir adam, 17 kiz dedikleriniz de okul caginda genc kizlar. Esiniz onlara goz koyacak kadar sapik biri mi?

allah aşkına göz koyma falan ne kadar saptırdınız durumu sadece kızlarla aynı ortamda olmasın istiyorum kadınlar çağ atlamış gerçekten herkes gönderiyor kocasını

canım bende 7 yıldır 8 erkek arasında 1 de müdür yanı 9 erkek arasında çalışıyorum. Kocam da beni mi boşasın???.
Ekmek kapısı sonuçta, adam sende gel demiş daha ne desin

Bak bir örnek daha.

Babam fabrikada çalışıyor.Ve iş arkadaşlarının neredeyse tamamı kadın.

47 yaşında,en büyük kadın da hadi oluversin 30. Çoğu genç kız.

Depoda çalışıyorlar,televizyon üretimi vs.

Öyleyse annem de babamı işe göndermesin değil mi ?

Yapacak adam öyle bir yapar,ruhun duymaz.

Bir erkek icin ne kendini uzmeye ne de hayatini mahfetmeye deger. Sonucta yapmak istese hersekilde yapar. Canli yapmazsa sanal yapar ruhun duymaz.

Esiniz kizli erkekli yurtta mudur olsaydi da geziye 5 erkek 20 kiz ogrenci gitseydi yine mi tavriniz ayni olacakti?

Benim esim olacak adam hep erkeklerin icinde calisti da o nedenle mi netten cicisleri,bilmem neleri ve sonunda da travestileri aratti? Eger icinde Allah korkusu varsa yapmaz zaten. Bizimkisi travestileri izlemis,abdestlenmis bi de namaz kilmis. Eve geldim ki namazlik cekmeceden cikmis. Namaz kilmayi birakin ihlas,fatiha ve subhaneke yi bilir.

Anlatmak istedigim insanin icinde varsa sen ne kadar blof yaparsan yap yapacagini yapar.

Sonucta bulunmaz hint kumasi degiller,esim olacak adam hatasini gec anlasa da is isten gecti. Ben egitimimi tamamlamak ve bir ise girmek icin ayni evi paylasiyorum. Ayri yataklarda ayri hayat ama ayni ev icinde. Cok pismam ama benim icin geri donusu yok ailemle paylastim konumu ama onlara kalsa bir cocuk daha.... Ne sacma degil mi?

Eger hata yaparsa seni kaybedecegini anlamasini sagla sadece. Yoksa dusunmekle uzulmekle blof yapmakla olmaz. Erkekler icin hayatimizi idam ettirmeye degmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah aşkına göz koyma falan ne kadar saptırdınız durumu sadece kızlarla aynı ortamda olmasın istiyorum kadınlar çağ atlamış gerçekten herkes gönderiyor kocasını

Bakin hanimefendi, sizin derdiniz nedir o zaman? Sizi rahatsiz eden 2 olasilik olabilir:

1. Esiniz kizlara goz koyar.

2. Universiteli genc kizlar evli erkek delisi zaten, kocanizin ustune atlayacaklar.

Bir de 3. durum var tabi:

3. Esinizin herhangi bir kadinla ayni ortamda olmasina dayanamiyorsunuz, cunku kendinize guveniniz pek yok. Durum boyleyse bence adama sakin gitme falan demeyin, kendinizi ezik ve zavalli duruma dusurmeyin. Bir de adamla gitmeyi de hic dusunmeyin bence, sizin o ortamda ne isiniz var, dis kapinin mandali olacaksiniz. Gitmeyin.

Derdiniz bunlardan biri degilse nedir, aciklayabilir misiniz? Tam olarak neyden rahatsizsiniz?

Son düzenleme:
nikahlanmışsınız. o yüzden evlisiniz. ve gitmeniz gayet uygun olur.

eziklikle alakası yok özgüvenlede sevdiğimi gözümden sakınmak diyorum ben böyle seviyorum eşimi yargılamanız doğru değil

evlisiniz kaynananıza hal etmek düşer. terbiyesizleşmesin.
bizde düğün yapmayan çok mesela. teyzem dahil.

Heryer kadın dolu. Başka bir işte çalışsa belki daha çok kadınla çalışacaktı . Örneğin bi mağaza da satış temsilcisi olabilirdi. Devamlı kadınlarla sohbet edip birşeyler satmak zorunda olabilir. Bir gün içinde kaç kadınla muhattap olmak zorunda düşünsene. Önemli olan kişinin ahlaklı olması.

ben evli değilim ama kendimi sizin yerinizi koydum bi,bi de o kızların yerine koymaya çalıştım..bende rahatsız olurdum gitmesini istemezdim illa gidecem diyorsa huylanırdım ve o teklif ettiyse sende gel diye giderdim.resmi nikahı kıymışsınız artık siz evlisiniz düğün olmasına gerek yok.ne yani şimdi siz düğün olmadan resmi nikahı iptal etmeye çalıştığınızda onun adı boşanma olmayacak mı? olacak.. yani hem onunla gider hemde onu eşim olarak görürdüm şimdi gelelim kızların bakış açısına seyahat,gezi durumlarında insan bi gevşer mutlu olur daha samimi daha sıcak olur üniversiteli kızları da çocuk sınıfına katanlar olmuş yapmayın etmeyin 19 20 yaşında bi kızın 27 yaşında bir erkekle olması çok normal(eşinizi kastetmiyorum sadece 20 27 yaşın birbirine yakın olduğunu anlatmaya çalıştım) kısacası gidin :)

evlisiniz kaynananıza hal etmek düşer. terbiyesizleşmesin.
bizde düğün yapmayan çok mesela. teyzem dahil.

Kaynananıza zaten baştan bu kadar yüzmek vermek hayatınızın geri dönüşü olmayan çok büyük hatası olur. Laf söyletmeyin söylerse kale almayın. Yoksa bütün evliliğinize ( hatta çocuk ve sonrası tamamen sıkıntı ) bu şekilde müdahale eder durur.

Bence de ilk olayda boşanmayı ağza almanız çok çirkin olmuş. Ki ortada işi bu radeye vardıracak bir durum asla söz konusu değil. Sizde bunun bilincindesiniz zaten..

Eşiniz sizi de davet etmiş hem, yapabileceği en güzel şeyi yapmış.. Daha ne yapsın? Düğün olmayınca evlilik geçerli sayılmıyor mu ki laf olur diyorsunuz anlamadım. İçinizin rahat etmemesibi bir şekilde anlayabilirim elbette, olabilecek bir durum. Ama bu durumda yapabileceğiniz bir şeyiniz var. Onunla gitmek. Kimsenin laf söz söyleme gibi bir hakkı yok. O sizin eşiniz!

teşekkür ederim bu yorumunuz için insanlarla konuşma ve iletişim konusunda gerçekten başarılı bir insansınız belli oluyor empati yapıp yargılamadan ezik özgüvensiz demeden cevapladınız saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…