hayır yani eşiniz kız yurdunun sorumlusu olsa anlarım...sonuçta sorumluysa gidecek..sizin eşiniz başka yurdun sorumlusu dımı..
evet öyle ama işte kalınacak yemek yenecek yerler eşim müdür olduğu için onun tarafından ayarlanacak kızlar öğrenci sonuçta ve yurtlarında bayan sorumlu yok eşimin yurduna bağlılar
Eşim dubai'de çalışıyor mühendis.Yapacaksa eğer öyle bir yapar ki ruhum duymaz. Asla yapmaz benim kocam demem. Ama 7 yıllık birlikteliğimizde ufacık bir şüphe düşürmediyse içime. Ben ona güvenmek zorundayım.
Evine de kiracı alıyor devamlı 3 kişi kalıyorlar ama evi bu kurduğu için ev sahibi gibi kiracaları devamlı değişiyor. Şu an 3. arkadaş mühendis alman bir kadın. Yani daha açıkça eşimin kadın ev arkadaşı var. Akşam beraber yemek yiyorlar. Ama sonuçta eşim pansiyon gibi bir ortam yaratmış orda. Ev kirasını çıkarmak için. Ona karışmam ki ben. Sizin eşinizin de işi bu. Daha böyle şeylerle karşılaşacaksınız demektir.
Var ama bir erkek olmadan gidemezlermiş
organizeyi eşiniz yapacaksa bu kadar abartmanınmanın anlamı yok.ben sırf yanlarında erkek bulunsun die gidecek die anladım.işi buysa yapacak bişey yok
Esiniz evli barkli olgun bir adam, 17 kiz dedikleriniz de okul caginda genc kizlar. Esiniz onlara goz koyacak kadar sapik biri mi?
Eşim özelde erkek öğrenci yurdu müdürü aynı kuruma bağlı kız yurdundan 17 üniversiteli kız geziye gitcekmiş başlarında erkek olsun diye eşim gidecek bir gün kalınacak gitme diyorum gidicem diyo boşanırım dedim umursamadı sende gel diyor istemiyorum nikahlıyız ama düğünümüz olmadı daha bu yüzden uygun olmaz diye düşündüm saat altıda gidiyorlar ne yapmalıyım içim fena olur onu tek göndersem vazgeçmiyor ama
allah aşkına göz koyma falan ne kadar saptırdınız durumu sadece kızlarla aynı ortamda olmasın istiyorum kadınlar çağ atlamış gerçekten herkes gönderiyor kocasını
nikahlanmışsınız. o yüzden evlisiniz. ve gitmeniz gayet uygun olur.Eşim özelde erkek öğrenci yurdu müdürü aynı kuruma bağlı kız yurdundan 17 üniversiteli kız geziye gitcekmiş başlarında erkek olsun diye eşim gidecek bir gün kalınacak gitme diyorum gidicem diyo boşanırım dedim umursamadı sende gel diyor istemiyorum nikahlıyız ama düğünümüz olmadı daha bu yüzden uygun olmaz diye düşündüm saat altıda gidiyorlar ne yapmalıyım içim fena olur onu tek göndersem vazgeçmiyor ama
evlisiniz kaynananıza hal etmek düşer. terbiyesizleşmesin.boşanmıycam elbette blöf yaptım gitmesin diye bir iki gün evet ama gitsem orda kızların her
şeyiyle o ilgilenicek kıskanıyorum tek erkek o olacak kaynanamlar falanda arkamdan düğünsüz oğlumla geziye gitti desin istemiyorum gitmesem burda kendimi yerim iki günde olsa iki arada kaldım
allah aşkına göz koyma falan ne kadar saptırdınız durumu sadece kızlarla aynı ortamda olmasın istiyorum kadınlar çağ atlamış gerçekten herkes gönderiyor kocasını
evlisiniz kaynananıza hal etmek düşer. terbiyesizleşmesin.
bizde düğün yapmayan çok mesela. teyzem dahil.
ben evli değilim ama kendimi sizin yerinizi koydum bi,bi de o kızların yerine koymaya çalıştım..bende rahatsız olurdum gitmesini istemezdim illa gidecem diyorsa huylanırdım ve o teklif ettiyse sende gel diye giderdim.resmi nikahı kıymışsınız artık siz evlisiniz düğün olmasına gerek yok.ne yani şimdi siz düğün olmadan resmi nikahı iptal etmeye çalıştığınızda onun adı boşanma olmayacak mı? olacak.. yani hem onunla gider hemde onu eşim olarak görürdüm şimdi gelelim kızların bakış açısına seyahat,gezi durumlarında insan bi gevşer mutlu olur daha samimi daha sıcak olur üniversiteli kızları da çocuk sınıfına katanlar olmuş yapmayın etmeyin 19 20 yaşında bi kızın 27 yaşında bir erkekle olması çok normal(eşinizi kastetmiyorum sadece 20 27 yaşın birbirine yakın olduğunu anlatmaya çalıştım) kısacası gidin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?