Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?

Töbeler olsun pişkinliğe bak. Mesajın ekran fotoğrafını kızı ve kocamı etiketleyerek sosyal medyanın her mecrasından paylaşır sonra da davamı açardım

Bana da o ihtimal geldi nedense.
Bir de bu üye tırsi28 olunca... Önceden açtığı konu. Bunlar birleşince direk böyle düşündüm

Amme hizmeti
Yorumunuz cok iyiydi Bu erkekler tavlamak icin yaprak sarmasi bile sarar.
Gerçekten kız tavlamak için sarma saran erkek tanıyorum. Yorumunuz beni ekstra güldürdü. Çok yaşayın
burda üyeliği onaya gidiyormuş 1 aydır onaylanmadı dedi
Bir ay onaylanmayan üyelik mi olur Mune işbaşına. cımbızsız gel ama akşam akşam kimsenin enseden kendini sana kaptırası yok

Amin siz de ❤ Tanık olmadim ama ,kesin yaparlar diye düşünüyorum ben de

Bir de bu üye tırsi28 olunca... Önceden açtığı konu. Bunlar birleşince direk böyle düşündüm
Hay tirsi28 kadar başına taş düşsün bişeyinde içine sıçmayın arkadaşım bşey istedi pişman ettiniz ne meraklısınız açık aramaya S***** G** (Defol) işine

Tebrik ediyorum sizi ben şu aldatma konularındaki yatağa giren bayanı savunanları ve suçsuz gibi aklanılmasını anlamıyorum...evli evli bi karısı var...gündüz seni gece karısını...midesiz yaratık...bide konuşuyolar kocana sahip cık diye...sen malum yerine sahip cıksan daha iyi olur...bir elin nesi var misali...bende karşi taraftaki bayanın bu olaydaki suçunun cezasını çekmesini dileyenlerdenim kimse kusura bakmasın

Hay tirsi28 kadar başına taş düşsün bişeyinde içine sıçmayın arkadaşım bşey istedi pişman ettiniz ne meraklısınız açık aramaya S***** G** (Defol) işine
Konuyu güncelleyip, eklenen msj aynı uslupla yazılmış. Ne kadar da haklıyım Bilmem ne yaptırıp gidecek olan kişinin ben olduğumu sanmıyorum.

He oymuş ne kadar da şadırdım konusuna yazık ne hastalığı var kim bilir

Bir ay onaylanmayan üyelik mi olur Mune işbaşına. cımbızsız gel ama akşam akşam kimsenin enseden kendini sana kaptırası yok

Üyelikler 1 ay beklemiyor, bekliyorsa bu üyeliği almaya çalışan kişinin hatasıdır, zira admin en fazla 2 gün içerisinde üyeliği onaylar ve üye olacak kişinin mail adresine aktivasyon mesajı gider, aktivasyon mesajını alıp geri bildirim yapmazsa üyelik aktif olmaz.

Benim cımbızsız geldiğim görülmüş mü hayatım :))) Bu topikte olmasa dahi başka topiklerde eyvah eyvah diyorum

Yanlız instadan cevap veren kız da aynı tirsi28 dimi kızlar istediğimle sevişirim şu kadar saat seviştik kadın gibi kadınım aynı kaynım

"istediğimle sevişirim şu kadar saat seviştik kadın gibi kadınım aynı kaynım" bu cümleyi önceden başka bir konuda konu sahibi mi yazdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…